maanantai 12. marraskuuta 2012

maanantai


Taas mä oon täällä... taas mulla on teekuppi hollilla ja suklaata kans... No, oon kuitenki tehny jo kaiken mitä tarttee; koirat käyttäny mettän reunassa, josta hain samalla vähän somistusjuttuja, tiskikoneen tyhjentäny ja täyttäny, pedin pedannu, pyykit vieny paikalleen... että mitä oikeesti VOI ihminen muuta sit enää tehä kuin tulla koneelle? 

Oon aika innoissani siitä kameratilauksestani. Mä huomaan, että nälkä kasvaa syödessä tässä kuvaushommelissa. Meillä oli aikanaan ihan tavallinen kamera, jonka sain siskoni kanssa synttärilahjaksi joskus todella kauan sitten (oikeesti varmaan liki 30v sitten). Hyvät kuvat sillä sai edelleen. Sit hommattiin eka digikamera. Se on kyllä jo menny jotenkin rikki, en tajua sitä ollenkaan. Mut silläkin sai mielestäni hyvät kuvat. Kunnes hankin järkkärin.
Aikani tahkosin sillä järkkärillä, mutta se todella on minusta liian iso mukana raahattavaksi. Mulla on siinä aika iso putki (eikä vaihtoputkea) joten se ihan oikeesti painaa. Siksipä hankin sit ton Canonin pokkarin, johon olin alkuun tosi tyytyväinen. Olen osittain edelleen, mutta nyt kun päivät on aika hämäriä olen tosi tympiintyny siihen, ettei sen kanssa vaan valo riitä. (Kiitos silti Sanna kun kehuit myös sisäkuviani.) Joten olisko tää uusi tulokas nyt sit unelmien täyttymys?? Kevyt ja pieni, silti kuin järkkäri. Zoomi siinä on kuulemma heikko, mutta no, aina ei voi voittaa. Mut innolla odotan nyt mitä tuleman pitää!

Tässä vähän maanantaikuvia sitten ;) Jotka muuten ei oo mitään kauheen hyviä... sumeita yms.

Mä en saa mun palloa...
Miksei ketään koskaan tuu...
Miks täällä on aina tällainen sotku...
Onko ketään kotona...
Jeps. Nyt todella huomaan, miten sumeita noi kaikki kuvat on. No parempia aikoja odotellessa. Ja noissa kuvissa nyt on muutenkin idis ihan muualla kuin kuvan laadussa. =)

Tossa viimeisessä kuvassa on meidän uusimmat lemmikit. Tai siis tosiaan pitäis olla, mut mä en kyllä niitä tuolla nähny... Siellä on kaksi akattikotiloa. Hyi olkoon. Tyttö on aina kantanu kaikki löytämänsä etanat ja kotilot kotiin, joten luulen, että se ihan oikeesti tykkää niistä. Ne on nyt vasta ihan pikkasia (jotain sentti kertaa sentti) mutta sellasia nyrkin kokoisia julmettuja mötiköitä niistä sit parhaassa (???) tapauksessa tulee... Pikku ongelma on nyt vaan ton akvaarion sijoitus... Ensin ötökät oli karkkirasiassa, mutta sen kansi jäi heti kättelyssä vahingossa auki ja noi nuljaskat jo onnistui sieltä karkaamaan... melkein en voi uskoa sitä, mutta niin vaan kävi. Ihan oli jo itkun paikka, mut onneks (todellakin!!) ne sit löytyi.

Mä koitan nyt keksiä jotain tekemistä siiheksi kunnes suuntaan töihin. Melkoinen tuuli, onneks se on mulla myötäinen, ei tartte varmaan muuta kun istua satulassa niin pääsee perille asti parilla polkaisulla. =)
Muikeaa maanantaita kaikille!

terkuin Heli

PS. Sain muuten ihan just sähköpostiini ilmoituksen, että se mun EILEN tilaamani kamera on saapunut tohon lähi-Anttilaan!!!!!! (eli siis varmaankin niitä vaan oli siellä myynnissä ja saan sen saman tien) Huomenna haen sen, ellen sit jo tänä iltana... JEI!!!

9 kommenttia :

  1. Mulla hajos kamera viikonloppuna :(
    Tänään mies vei sen hoitoon , tai siis huoltoon . Ottavat 40 siitä että vaan kattovat voiko sitä korjata , höh . Nyt kuvailen sitte vanhalla kameralla ja se on aika surkee peli .
    Kiva kuulla sitte sun mietteet tuosta uudesta kamerasta .....sillä joss tuota vanhaa ei kannata korjata , niiiin ; )Usihan sitä jossain vaiheessa pitää hankkia , eihän ilman kameraa voi elää -eihän ??
    Ja ihana että palasit.
    Mukavaa alkanutta viikkoa

    VastaaPoista
  2. Sanoppa se, mitä muuta voi ihminen kotohommat tehtyään kuin koneen luona möllötellä? Hih,hih =)

    No, tää immeinen täällä vois kyllä ihan tosissaan piristyä ja ottaa tuon imurin kätöseen sekä jälleen kerran hurautella nää huushollin nurkat...

    Meidän kamerat pölyttyy pahasti tuolla hyllyllään. Eipä tule pahemmin kuvia otettua ja toisinaan se melkoisesti harmittaakin. Olen meillekkin kaivannut himpun laadukkaampaa masiinaa, nyt mennään noilla Canon Ixus pokkareilla.

    Nää sun otokset on tosi symppiksiä, eikä mua haittaa vaikka on vähäsen sumeitakin, pääasiat tulee selviksi ;)

    Ja mitä tohon akaattikotiloon tulee niin jäiks, ei oikein meikäläisen makuun oleva lemmikki, mutta pääasia onkin, että teidän tyttö on tyytyväinen.

    Taidan laittaa minäkin "tuulemaan" nimittäin sen imurin kera, ihanaa päivää sulle!

    VastaaPoista
  3. Enpä ollut ennen kuullut akaattikotiloista. Pikkasen tiukka paikka olisi valita tuollaisen ja käärmeen väliltä ;)

    VastaaPoista
  4. Mun kaverilla oli joskus viinimäkikotiloita, ja ne söi hirveet määrät salaattia ja sotkua kokoonsa nähden. Mutta onhan niitä ihan hauska katella.

    Kiitos osanotosta!

    VastaaPoista
  5. No nyt löytyi ihana blogi! Klikkasin heti lukijaksi.

    VastaaPoista
  6. Teillä on kotoisaa, meillä on törkyistä (joskus)! Käys kattoon realismikuva jos alkaa oma huusholli ahdistaan, saat vähän perspektiiviä :D Ja hei *halaus*, ihanaa että oot tullut takaisin!!

    VastaaPoista
  7. Eksyinpä sivuillesi ja ihastuin - jossakin muuallakin on noita tavarakasoja;) - jatketaan selvittelyä - ehkä huomenna...

    VastaaPoista
  8. Maarit: ihana että sinäkin palasit tänne! Ja todellakaan ilman kameraa ei tule toimeen... saittekos te kameran korjatuksi? Mä koitan postailla tosta uudesta piakkoin.

    Kirsikka: no pistitkös tuulemaan? ;D Laittelen sulle sähkistä piakkoin...

    Rva Kepponen: noi kotilot on onneks sieltä helpoimmasta päästä lemmikit. Mulla taitais mennä sen käärmeen kohdalla raja....

    Sanna: kauhulla siis odotamme niiden kasvamista isoksi... kysyin just aamulla tytöltä, että mitäs sitten teet kun ne on sellasia nyrkin kokoisia. Sanoi laittavansa valjaisiin ja vievänsä ulkoilemaan. =)

    Minna: kiitos kovasti ja tervetuloa!!!

    Kupla: ootko sä aloittanut alusta? Oon lukenut sua ennen mutta nyt ei ollut kuin pari juttua... Tuuhan siis takas säkin, kirjotteluhommiin siis! Tervetuloa tänne, kiva kun olet täällä!

    Lady: hih, kasoja riittää.. ja aika usein mäkin siirrän homman huomiselle... =) Tervetuloa tänne!

    VastaaPoista
  9. Lohduttavaa, jossain muuallakin teinin huone laatoitettu vaatteilla.. Ja samanlainen kököttäjäkoirakin löytyy meidän huushollista ;-)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥