sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Hälsans Kök: Kasvispalat


Vielä yksi buzzaus Hälsans Kök-tuotteista. Tänään testasin noita Kasvispaloja. Jostain syystä niitä ei löydy yrityksen nettisivuilta, onko lienee poistunut tuote? En siis myöskään saanut minkäänlaista havaintoa siitä, miten nuo kannattaa valmistaa... Pussissa oli ohjeena kuitenkin paistaa pannulla 9-10 minuuttia, ja vinkkinä tehdä niistä wokki (ilman sen tarkempia ohjeita siis), joten tein sitten niistä wokkikasvisten kanssa pikaisen ruoan. Paistoin siis oliiviöljyssä vaan kasvikset ja kasvispalat, mausteeksi heitin Herbamarea, mustapippuria myllystä ja valkosipulirouhetta. Lopuksi sekaan vielä purkillinen kermaa sekä reilu ruokalusikallinen valkosipulituorejuustoa. Ja sitten lautaselle kera tomaatin ja raejuuston.


Ja sitten maistamaan... Sanoisin melkein, että eivät maistuneet yhtään millekään. Oliskohan noita kannattanut jotenkin marinoida ensin? Rakenne oli kyllä ihan kiva, mutta tosiaan makua noissa ei ollut minun mielestä ollenkaan. Muun ruoan seassa menivät kyllä, mutta mitenkään en nyt kyllä ollu noista vakuuttunut. Lapset närppi miten kuten, mies ei ees maistanu... Eli ei saanut meillä kyllä kummoista suosiota.


Koska nettisivuilta en nyt sitten tosiaan löytänyt mitään tietoa tuotteesta, ja pussinkin ehdin jo heittää roskiin, niin noista ei nyt sitten sen tarkempaa esittelyä tule. Sen verran muistan kuitenkin, että soijaproteiinia ja vehnäproteiinia niissä oli.

Että hiukan olen kyllä noihin nyt pettynyt, jos nyt loppukaneettina jotain sanoisin. Falafelit mulla on edelleen kokeilematta, täytyy ne vielä joku kerta kokkailla, vaikka tämä kampanja nyt tänään jo loppuukin.

Ja edelleen tässä linkkiä valmistajan sivuille ja tässä Buzzadorin sivuille.

Nyt jatketaan äitienpäivän viettoa - menen laittamaan pyykkiä koneeseen. Melko juhlavaa...

Heli

5 kommenttia :

 1. Hirmuisen juhlavissa tunnelmissa täälläkin äitienpäivää vietellään...

  Pyykit pesty, ulos kiikutettu, ruokaa väännetty ja pitäis laitella noita vaatteita silittäen sekä hintalappua heittäen, jotta kirpulle voisin kiikuttaa...

  Kukat ostin ihan itse itselleni ja kuulemma jos helyä kaipaan senkin voin käydä omatoimisesti liikkeestä valkkaamassa, eli semmoista hemmottelua ollaan täällä kantilla saatu...

  Nurtsikin kaipais jo kipeesti sitä leikkuuta ja ikkunat pesua, mutta jos ne sentään jätän tänään väliin ihan tämän juhlan kunniaksi ;)

  Jatkoja vain sinnekkin =)

  VastaaPoista
 2. Tavallistakin paskempi päivä on tänään ollu täällä. Ei niin minkäänlaista juhlan tuntua, päin vastoin. Olen ollu kuin hanuriin ammuttu karhu koko päivän...

  VastaaPoista
 3. Tiiätkö, siis niin samanmoisia fiiliksiä myös täällä päivän aikana, että oksat pois. Mikähän tämänkin pytytyksen oikein aikaiseksi sai?

  Osansa vissiin niin itessä, kuin näissä kanssakulkijoissakin.

  Toivottavasti huomenna valkenis parempi päivä meille kumpaisellekkin...

  VastaaPoista
 4. No voi ei, sielläkin... Tänään on ollu paaaaljon parempi päivä, varmaan siksi että sain olla melkein koko päivän YKSIN kotona ja sitten lähdinkin illaksi töihin. =)

  VastaaPoista
 5. Hyvä tietää, ettei ainakaan nämä ollut kummoisia. Kokeilenpa jossain kohtaa noita sesamsiemennugetteja, vai mitä ne nyt olikaan...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥