keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

maalausta ja id-mietintöjä


Maalari maalas taas eilen. Tuloksena ylläoleva, eli tuossa on nyt se tallin takaseinä. Kuva otettu illalla, joten ei oo kovin kirkas... Käytännössä tuo on se seinä, minkä näkee ihan ekana, kun meidän pihaan ajaa, ja sehän on ollu aika roisin näköinen, joten oli aikakin aloittaa toi maalaaminen. Tuon kanssa meni toissailtana useampi tunti ja eilenkin puoli päivää... ja tänään sit koko komeus uudelleen. *huoh* No mutta sitten se on tehty - mulla onkin aikeissa kohta lähteä maalikauppaan hakemaan lisää maalia ja sitten tarttua vaan toimeen. Eilenkin, kun vain alkuun pääsi, niin hommahan eteni ihan kivasti. Mä kyllä tykkään maalaamisesta, mun ranne vaan ei niin kauheesti tykkää...


Tuo ilmalämpöpumpun kohta oli kohtalaisen veemäinen maalailla. Kaikki seinällä olevat johdot sudin samalla vaaleanpunaisella vaan yli... ja tuon pumpun taakse tietty jäi kohtia, minne vaan ei ylttäny. Tais se parit roiskeetkin saada, mutta eipä se haittaa.


Tässä päätyseinässä tosiaan olis vielä "jonkun verran" fiksattavaa, ennen kuin maalaamaan pääsee... Ja toinen pääty myös on eka raksattava valmiiksi. Tuossa ekassa kuvassa näkyy myös tollasta metalliseinää, jonka päälle pitäis laudoitus taikoa. Joo, kyllä tästä vielä hyvä tulee - toivottavasti vielä tämän kesän aikana!! Tai no, kattohommat varmaan jää ens kesään, ellei mies saa jotain mieletöntä virtapiikkiä ja yhtäkkiä ala rempata hullun vauhdilla...

* * *

Asiasta viidenteen. 

Olen viettäny erittäin pohdiskelevan viikon, kun blogini kutsuttiin mukaan Indiedays Inspiration-yhteisöön. Mielettömän imartelevaa, kun näin kävi!!! Kyllä meni ihan suu korviin siitä viestistä ja tunne oli aika uskomaton!! Siis minä??? Mä kuitenkin mietin ja mietin ja mietin ja mietin... jotenkin kauheen vaikee oli päättää lähtiskö vaiko eikö. Toisaalta ja toisaalta... joo, mikä ettei... ei, ei ehkä sittenkään... Mietin koko tätä bloggailua yleensä ja vaikka sun mitä. Lopulta päätin, että en lähde mukaan. Mua mietityttää se blogissa mainostaminen niin kovasti... tavallaan eniten se, että olisko mainokset sellasia, mitä en ite allekirjoita - se oli jotenkin niin vaikea ja ylitsepääsemätön asia mulle.

Oon ehkä ihan kajahtanu, kun tuollasen päätöksen tein, koska eihän sitä kokeilematta tiiä mitä elämä eteen antaa. Ja ihan oikeesti, ties mitä sieltä olis voinut aueta. Kuitenkin tosi monenlaista yhteistyötä bloggaajat tekee, sellastakin mikä kyllä mullekin kelpais... ☺ Ja siksi mä sitten taas aloinkin pohtimaan, että entä jos sittenkin... Huomaan myös, että sinne on nyt menny mukaan aika monta seuraamaani blogia. Mä olen pitäny tuota yhteisöä melko lailla muotiin ja kauneuteen keskittyneenä (mikä siis ei ole varsinaisesti mun juttu...), mutta nää "tutut" on kyllä enemmän sitä lifestyle-osiota (johon mäkin olisin mennyt).

Voi hyvää päivää tätä päättämättömyyttä! No nyt kuitenkin mennään näin. Mitäs mieltä ootte?


terkuin Heli,
ihanassa maalausvaate-kokonaisuudessaan ☺
Ja toi koira ei muuten ole noin pitkä, vaan tuossa on toisen koiran pää ja toisen pylly. Ovatpas hassusti mun takana seisomassa! ☺

PS. Tikkurila hoi! Jos haluutte sponssata mulle lisää talomaalia, niin kiitos, kelpaa!! Vielä tarttis useemman pöntön... hih!☺


13 kommenttia :

  1. Kylläpäs oletkin taas ollut ahkerana - kyllä tulee teidän pytingistä soma, kunhan valmiiksi saatte!
    Ja onnittelut tuosta Indiedays -pyynnöstä - olen huomannut, että aika monta suosikkiani sinne onkin päätynyt - sekä muoti- että lifestylepuolelta. Ja sinun ratkaisusi on tietenkin ihan sinun oma päätöksesi; kiva kuitenkin, että niitä sinne sivustolle päätyneitäkin blogeja voi seurata edelleen ihan niin kuin ennenkin;)
    Kivoja lomapäiviä edelleenkin!

    VastaaPoista
  2. Ihana väri: se on kun justiinsa vatkattu marjapuuro :)

    VastaaPoista
  3. Lady: pakko olla ahkera... kun ei nuo mokomat hommat itekseenkään valmistu.

    Joo, varmaan tässä samassa hötäkässä on pyydetty aika montaa muutakin sinne portaaliin. Blogit ei muuten mitenkään muutu, mutta kun sinne putkahtaa sit jossain kohtaa isot mainokset niin se mua sit epäröitti. Saa nähä vieläkö takkini käännän...

    Kiitos lomatoivotuksista, tässähän tää menee sutia heilutellessa nyt ainaki aluksi.

    Kiki: miehen valitsema väri... mä olisin tahtonu vaihtaa värin siniharmaaseen mutta ei käyny kuulemma. =) On tää ihan kiva minustakin, eipä oo monella vaaleanpunaista taloa piharakennuksineen. =) Oikea possula!!

    VastaaPoista
  4. No mie katoinkin, että kuusijalkainen koira siellä sun takana... ja vilkasin sitä "Indiedays Inspiration" -puljua, eikä kyllä yhtään näyttäny kiinnostavalta. Kaipa naiset tykkää tuommoisista. Sun maalaustamineissa -kuva olis ollu kyllä hauska piristysruiske sinne etusivulle muiden joukkoon!

    VastaaPoista
  5. Sanna: huomasin vasta kuvaa tänne laittaessani että hassusti noi koirat tuolla. =)

    Siellä id:ssä on aika monenlaista sakkia, etenkin nyt. Musta tuntuu että monta ihan "tavallista" blogia on nyt lähtenyt sinne, ei siis pelkkää omaa naamaa joka suunnasta taikka päivän vaatevalintoja tai meikkejä (jotka ei minuakaan kyllä sykähdytä ollenkaan). Muutama ihan kivakin blogi sinne meni. En tiiä, ehkä mun blogi olis ollu aika erilainen kuin 99% noista muista, just vaikka noi mun maalausrytkyt olis ehkä järkyttäny herkimpiä... =)

    VastaaPoista
  6. No on sulla kyllä remontti- ja sisustusjuttuja paljon, että siinä mielessä... mutta mie kans kammoan mainoksia. Ei sille voi mitään, mutta ne kyllä jollain lailla vaikuttaa blogiin. Joissakin on se mainos heti siinä naaman eessä, kun sinne menee lukemaan, ja ainakin uuteen blogiin kurkatessa se kyllä pilaa ensivaikutelman.

    Bloggerikinhan houkuttelee mainostamaan silleen, että sillä tienaa... mutta jos sillä tienaa (muutaman sentin) vain siinä tapauksessa, että lukijat klikkaa mainosta, niin ihan yhtä tyhjän kanssa.

    VastaaPoista
  7. En tiedä miksi, mutta olen ylpeä siitä ettet lähtenyt. Tuo mainosasia on mielenkiintoinen, onhan se kummaa jos omassa blogissa pyörii mainoksia joiden takana ei itse seiso. Ymmärrän tietenkin, jos mainosten ansiosta saisi joka kuukausi jonkin pienen palkan kirjoittamisestaan, mutta tuskin se noissa portaaleissa niin toimii? Itse en niinkään olisi kiinnostunut mistään ilmaistuotteista, mutta jos mainosten ansiosta tienaisin esim 50€ kuukaudessa, voisin niitä ottaakkin... tosin omat lukijamääräni nyt eivät ole lähelläkään niitä lukuja, että kukaan minua sponssaisi. :DDD Onneksi...

    Jotain hämärää koko blogiportaaleissa mielestäni on, tai siis ei suoranaisesti mitään hämärää mutta en ymmärrä miksi niitä on ja mihin niitä tarvitaan? Itse olen aina diggaillut ja diggailen edelleen yksinäisiä susia. :D Mutta miten tahansa, olisin silti jatkanut lueskelua vaikka muuttaisit mihin. :D Tietyllä tapaa ihailen ihmisiä, jotka ovat riippumattomia. Mutta toisaalta toivon silti, että Tikkurila sponssais sinua. Tosin eihän se sponssaa, kun kehut ilmaiseksikin. :D

    Iso Hali! Olen katsellut kynää ja paperia taas sillä silmällä.... ;)

    VastaaPoista
  8. Sanna: nimenomaan... mä olen ite myös lopettanut joidenkin blogien lukemisen, kun ovat menneet portaaleihin. Mä en vaan tykkää niistä mainoksista. Moni todella kaunis blogi on mun mielestä aivan pilalla mainosten takia.

    Oon mä ihan tosissani kyllä miettinyt, että kivahan se olis bloggaamisella tienatakin. Mutta mutta... no jos saiskin sellaset mainostajat joista ite todella pitää, niin asia olis aivan eri.

    Saariston kasvatti: kiitos!!! Kiva että ajattelet noin - useampi varmaan ajattelee, että hullu kun ei lähteny... Moni sinne mennyt tuntuu myös olevan tosi innoissaan siitä. No olihan se minustakin imartelevaa ja jotenkin tosi upeeta, että tollaseen halutaan mukaan. Mutta niin se on, että minäkin tykkään enemmän lukea niitä, jotka ei lähde mainostukseen mukaan... joka kerta tulee vähän sellanen pettymys, että ai toikin meni tollaseen...

    Se tienaaminen on vähän niin ja näin. Ei ne summat suuria ole näillä mun kävijämäärilläkään, mutta varmaan on jo niillä, joilla on tuhansia lukijoita ja miljoonia kävijöitä. Mä vierastan kuitenkin sitä lukijoiden kalasteluakin... "lue minua facessa/blogilistalla/siellä sun täällä". Hirveen narsistista touhua jotenkin... mutta siitähän ne tienestitkin tietty suurenee, mitä enemmän saa porukkaa käymään kylässä. Kyllä niissä kai ihan rahaa saa, mutta kääntöpuolena tosiaan on se, että mainos on blogissa. Ja se mainos ei minusta blogia nyt ainakaan kauniimmaksi tee...

    Ja kyllähän se niin on, uskoakseni, että mainostajat on vain keksineet, miten paljon ihmiset luuraa blogistaniassa ja mikäs sen parempi paikka on sitten mainostaa. Jollekin vähän ilmaiseksi jotain ja vastapalveluna blogijuttu, ja se on siinä - aika edullista mainontaa!!

    En tiiä tekeekö jotkut jopa niin, että pyytää sponsoritukea. Kyllä kai. Mikä ettei? Että Tikkurilan yhteydenottoa odotellessa... =)

    Olenkin ootellut, että tuleeko sitä kirjettä vai ei... =)

    VastaaPoista
  9. Mä olen lukenut sun blogia muinaisilta vuosilta asti, ja harmittelin hirveesti kun lopetit. Samaistuin kovastikin teiniongelmiin jne jotka sit taas joissain aiheutti ärsytystä. Mielestäni joskus jopa kommentoinkin, joka on harvinaista mulle :). Ja joo, oon hyperiloinen että edes joku mun seuraamista blogeista ei ole indiedays. Tai siis.. suurin osa niistä joita olen alkanu aikanaan seuraamaan on sinne siirtyny. Ja ihan sama mitä kukakin sanoo - ei ne pysy samanlaisena :(. Tosi vaikee nykyään löytää semmosia aitoja blogeja jotka oikeesti kertoo elävästä elämästä. Peukut sulle, mutta jos päätät mennä niin peutut sillekin. Kyllä sä niitä sponssilahjuksia ansaitsisit paljon enemmän kuin monet muut.. ;)

    VastaaPoista
  10. Tottakai otat kutsun ilolla vastaan! Eihän se ota jos ei annakkaan... ja muitakin "hyviä" suomisananlaskuja varmaan löytyisi;) Ei vaan, kyllähän kaikkea on kiva ainkain kokeilla.
    Tsemppiä maalailuun ja muuhunkin<3

    VastaaPoista
  11. Mä katoinkin, että onpa pitkä koiruus :) Ja kyllä maalilla vaan saa ihmeitä aikaa :)

    VastaaPoista
  12. Ymmärrän kyllä, että sinua pyydettiin mukaan. Onhan sinulla ei-muotiblogiksi paljon lukijoita ja kävijöitä ja hyvät jutut.

    Kävin kurkkaamassa tuota indiedays-koostetta, ja täytyy sanoa että suurin osa noista blogeista ei vaikuta yhtään kiinnostavilta. Jos kuitenkin päätät joskus sinne mennä, olisihan sitten ainakin yksi järellinen blogi sielläkin... Mutta kyllä minuakin epäilyttäisi mainokset, joihin ei voi itse vaikuttaa! (Jos siis joku pyytäisi sellaisia ottamaan, mistä ei nyt ole mitään pelkoa :))

    Onnea siis hyvästä päätöksestä ja upeasta työsuorituksesta!

    VastaaPoista
  13. Kirsi: kiva kuulla pitkäaikaisesta lukijasta! Musta tuntuu, että muistankin sun kommentoineen silloin niitä juttuja, mitkä sai aikaan sen kauhean haloon... ja minkä vuoksi melkein lopetinkin. Ja kiva kuulla tuo mielipide id:stä. Oon hieman samaa mieltä kyllä... vielä en ole suuria muutoksia huomannut niissä sinne menneissä, mutta katsotaan miten sitten käy, kun alkaa sitä mainosta pukkaamaan.

    Kati: jaa-a, tällä hetkellä tämä ratkaisu kyllä tuntuu ihan oikealta ja omalta. Kiitos tsempeistä!

    Mia: hih, tuo koira tosiaan näyttää aika hassulta kuvassa. Ja maali on kyllä siitä kiva, että muutos on nopea ja selkeä!

    Keskeneräinen: kiitos kivasta kommentista! Senkin vuoksi mä epäröin niin kovasti tuollaseen lähtemistä, etten itse ollenkaan ilahdu kun lukemani blogi tuollaseen lähtee... olis tuntunut melkoiselta takinkääntämiseltä, jos olisinkin ite mennyt. Mutta kyllä se tilanne oli melkoinen, kun pyyntö tuli... just että jaaha, nyt kun tämä tulikin omalle kohdalle niin mitäs mä nyt teen..

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥