maanantai 22. heinäkuuta 2013

ostohalu vs hävitysvimma



Sataa, tuulee... mittarissa alle 15 astetta. Täydellinen kesälomasää... *huoh* No vietettiin sitten miehen kanssa pari tuntia Prismassa vaeltaen. Täytyy sanoa, että vaikka aina joskus ajattelen, että sinneppä olis kiva lähteä just vaeltelemaan ja tutkailemaan tarjontaa, niin kyllä meinaa ahistus iskeä, kun kaikkea on niin hirveesti!! Siellä tulee suunnilleen päivän lenkki tehtyä, kun kävelee päästä päähän ja sit noutaa vielä uudestaan parit unohtuneet jutut. Käyn siis paljon mieluummin ruokaostoksilla oman kylän kaupassa, vaikkei siellä nyt ihan kaikkia ihmeellisyyksiä olekaan.

Oman kylän kaupasta puuttuu myös astiat, mitkä on kyllä mun heikkous. Yläkuvassa uusimmat hankinnat... niin SULOISET perhosmukit! ♥ Sain kummiltani vähän rahaa lahjaksi kera kehotuksen ostaa niille itelleni jotain pientä... siinä siis selitys, miksi nuo hommasin. Hyvältä maistuu tee uudesta kupista.


Sain eilen vielä lisää kukkia ja lahjoja! 


Mun lempparituoksu BodyShopissa on mansikka... nää on niin ihanat! Sain myös ihanan kynttilänalusen, josta koitin laittaa kuvaa, mutta se kääntyy ihan katolleen... laitan nyt kuitenkin:


Kiitos vaan esikoiselle + vävykokelaalle näistä lahjoista! 

Mulla on ollu viime aikoina kauhee shoppailuhimo. En siis todellakaan ostele vaatteita, inhoan sitä puuhaa - vain pakolliset käyn ostamassa, kuten reissun aikana tytölle pitkiä housuja (sillä ei ollu yksiäkään ehjiä...). Mutta astiat on mun heikkous... ja muu sellanen kodintavara. Ikeasta just ostin astioita, tosin samaa sarjaa mitä mulla onkin ja mitä oon hyväksi todennut. Jotexilta tilasin lakanoita, tyynynpäällisiä ja päiväpeiton. HobbyHallista tilasin astioita ja villapeiton... 

tämän sarjan lautasia ja kippoja hommasin lisää, valkoisena ja vaaleanpunaisena
Vaikka hinkuan noita ihania juttuja, niin toisaalta sit haluaisin eroon kaikesta turhasta. Mua kun myös ärsyttää ja ahdistaa liika tavara. Mä tahtoisin tyhjää tilaa ja etenkin kaikki tasot siisteiksi. Meidän ruokapöytä on parhaillaankin taas kuin lähtevä laiva... Toin siskon luotakin tavaraa (vaatteita, vanhoja pyyhkeitä yms) joita mun pitäis käydä läpi ja laittaa eteenpäin - pitäis nyt vaan tarttua toimeen. Pitäis myös noita astiakaappeja siivoilla. Meillä on aika surkeasti säilytystilaa ja mietityttääkin, alanko nyt sit taas kasaamaan kamaa lapsille, että ne vie ne sit joskus, kun kotoa lähtevät... vai hilaanko kaiken vaan jonnekin kierrätykseen (näin se raha "säästyy"... ostan, en tykkääkään, annan pois...). 

nämä feikkikroksit menee vielä ihan hyvin pienistä maaliroiskeista huolimatta... huomaa timantit!
Mä pyrin ostamaan vain tarpeellista, mutta näköjään edelleen tulee siinä lipsahdeltua. En mä esimerkiksi noita perhosmukejakaan todellakaan olis tarvinnut... ja onhan toi mun astiakaappi aika sekalainen. Toisaalta en ehkä osais nähdä itseäni jonkun yhden ainoan tyylikkään astiasarjan omistajana. Vaikka periaatteessa tykkään selkeästä, huomaan edelleen huokaisevani ihastuksesta jonkun ruusu-valoköynnöksen kohdalla. Oli ihan vähällä, etten sitäkin klikkaillu tulemaan sieltä HobbyHallin alesta... No, mun sisustustyyli EI ole sillä lailla selkeä, että olis vain vitivalkoista ja kiiltävää ja suorakulmaista. Se näyttää kyllä hienolta: siistiltä, puhtaalta, järjestelmälliseltä, hallitulta. Mutta se ei näytä minulta. Olen vaan huomannut tässä vuosien myötä, että ihan valkoinen ei oo mun juttu, jotain pientä kivaa siihen pitää sisällyttää.


Ei hitsi, kai mä nyt alan näitä tavarakasoja setvimään. Sit kaikki turha vaan auton kyytiin ja pois silmistä... kissatalolle pyyhkeitä, kaverille vaatteita ja lehtiä jne. Koiratkin pitäis taas kohta lenkitellä - kylläpä onkin muuten päivä menny tosi nopeasti tänään, kohtahan on jo ilta!

Tai sit mä nappaan kolmannen Litalginin tälle päivälle... hemmetin sappi kun kiukuttelee taas. 

Eipä muuta kun mukavaa iltaa kaikille!

Heli   


6 kommenttia :

  1. Kyllä synttärilahjaksi saa ostaa jotain sellastakin, mitä ei just tarttis!
    Ja tuohon valkoiseen suorakulmaiseen sisustuselementtiin oot laittanu "jotain pientä kivaa":) tai saatto se mennä sinne ihan ite...

    VastaaPoista
  2. Tärkeintä onkin se, että itse ja muut viihtyy. Onneksi mikään sisustuslehti ei voi vielä määrätä, miten sisustaa oma koti! Mäkin ihailen aina kaikissa blogeissa jne valkoisia maalaisromanttisia juttuja, ne on tositosi kauniita ja sopii sinne/niille, mutta mä itse tarvitsen ja halua väriä!!!

    VastaaPoista
  3. Sanna: piti hetki miettiä että mitä sä tarkoitat... mutta koiraa varmaankin. Se tosiaan keksi tuon kolosen ja meitä suuresti huvittaa kun sen nenä sieltä pilkistää. Jostain syystä toi toinen koiramme tykkää aina olla jossain piilossa: kaapin tai sängyn alla tai häkissä tai vaikka sit kaapissa verhon takana. =)

    Pohdiskelija: niimpä! Mulla on tietty on tyyli ja siihen ei sanottavammin vaikuta lehdet, paitsi ehkä jotain idiksiä niistä saan. Esim mun tulevan keittiön visio on kyllä saatu yhdestä (tai kahdestakin samantyyppisestä) lehtikuvasta ja toki vaikutteita saa paljonkin. Silti mun tyyli ei varmaan oo samanlainen kuin siellä lehdissä yleensä. Ja hyvä niin!

    VastaaPoista
  4. Ihan kuin mun omasta päästä :).

    Olis niin kiva, kun ei olis turhaa tavaraa, mutta jotkut asiat nyt vaan sattuu olemaan sellasia, ettei niitä voi vastustaa, kun eteen tulee. Kuten nyt vaikkapa Mariskoolit ylitäyden kaapin perukoilla. Koskaan niitä ei mihinkään käytetä (kun on yksistään niin kova työ saada just se oikea yksilö kaapista ulos), mutta kyllähän ne nyt pitää ilman muuta kaikisa väreissä olla :D

    Ja Prisma on kyllä kiva, mutta ihan liian iso ruokaostoksiin. Vaikka aina purnaankin, tulee pakolliset (tylsät) ruokaostokset tehtyä Lähi-Siwasta, jossa on kehno valikoima ja tyly palvelu :).
    Ei vaan jaksa kävellä montaa kilsaa maitopurkin perässä. Kaupan sisällä siis..

    VastaaPoista
  5. Ihanat perhosmukit, prismastako noita siis saa? Olisivat lapinmökille niin ihanat, taitavat vaan ylittää budjetin... menen silti katsomaan. ;)

    VastaaPoista
  6. Annukka: puhut niin asiaa! Paitsi ettei mulla oo ainuttakaan Mariskoolia, mutta monta muuta niitä juttuja mitä en vaan voi vastustaa.. ainakaan aina. =) Ja joo, Prismassa on sinällään kyllä ns. kaikkea mitä kuvitella voi, mutta liian iso se on munkin makuun nimenomaan ruokaostoksiin.

    Saariston kasvatti: ovat Kultakeramiikan kuppeja, että saa varmaan muualtakin. Muistaakseni jotain 8€ luokkaa oli hinta kappaleelta. Mä luulen, että haen noita vielä lisääkin...

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥