torstai 9. toukokuuta 2013

shopattua ja melkein shopattua


Kävin tiistaina kamun kanssa Ikeassa. Olikin ihana reissu! Iksusta tarttui mukaan VAIN järkeviä juttuja (kuten tietenkin aina...!). Eli ostin lautasia ja laseja, molemmat samaa sarjaa mitä mulla jo onkin (lautaset niitä beigejä jotka maksaa 0,60€/kpl ja jotka olen todennu erittäin hyviksi kaikin puolin!), sekä kippoja, kulhoja, vuokia ja lautasliinoja sekä jalkalampun. No ok... noi kuvan vuoat oli ehkä sellanen höyrähdys... mutta siis kuka voi vastustaa noin suloisia vuokia?? No niin, ei kukaan, arvasin. ☺ Tai no en mä ainakaan. Just mun lempivärisiä ja hei, mä oikeesti tarttin vuokia. (no piirakkavuokia en, mutta...)

Ajatuksena noissa astiaostoksissa mulla oli, että olis sitten ruokailu- sekä tarjoiluastioita rippijuhlissa, kivempi kun ovat suunnilleen samaa sarjaa kaikki. Kahviastiat mä vähän niin kuin unohdin tykkänään, mutta sainkin ne sitten tooosi edullisesti vuokrattua yhden tutun kautta! Onneks, sillä en todellakaan tartte mitään 30-hengen kahviastioita itelläni... sitä paitsi meillä juodaan aina kahvit ja teet isoista mukeista. 


Meillä on aina tapana poiketa matkan varrella huoltsikalla, missä on Kultakeramiikan myymälä. Sieltä löytyi nyt VIHDOIN sellanen voiastia, minkä kelpuutin meille (olen ettiny sopivaa varmaan pari vuotta...). Eiks oo söpö?!

Tuota samaa sarjaa oli vaikka mitä kaikkee ihanaa, melkein höyrähdin sielläkin, mutta vain melkein... 






Mut pelasti höyrähdykseltä se, etten osannu päättää mitä tahtoisin... ☺ Mutta hirmu kivoja noi kyllä on!

Käytiin muuten samalla reissulla vielä yhdellä kirpparilla. Löysin pojalle uuden sadetakin, sadehousut ja collegehousut yhteensä kympillä. Tai no, hihntalapuissa luki 8€, 2€ ja 2€ mikä tekee minun matikan mukaan 12€ ja se luki kyllä kuitissakin, mutta kassaneiti pyysi 10€... En palannu valittamaan asiasta. ☺ 

* * *

Jaaha, se olis vapaapäivä = siivouspäivä. On siivottava niin kotona kuin lasten koulullakin, joten ei muuta kun hommiin vaan, ettei mee ihan koko päivä taas siihenkin. Tsau!

Heli

5 kommenttia :

  1. Ohhoh - oletpas tehnytkin löytöjä. Ja kyllä - vuuat oli ihan pakko ostaa. Voirasia on aivan ihana - ja niin on kaikki muukin tuossa liikkeessä. Pitää kiertää kaukaa - ja niin Ikeakin - muuten voipi tulla vielä isompi matti kukkaroon!
    Yritähän hieman löysäilläkin tänään - sen siivoamisen jälkeen kahvikuppi käteen ja pihalle - etkä sitten tee muuta kuin olla möllötät♥

    VastaaPoista
  2. Ihania astioita, minäkin tykkään niin turkoosista, että melkein pitää lähteä ostoksille. Hienoja myös noi kultakeramiikankin astiat, monta kelpuuttaisin meillekin.
    Meillä sadepäivä. Käytiin tyttären perheelle pesee ikkunat ja ukit teki kiikut lapsille. Mummo käänsi kasvimaan, yhdessä siivottiin. Kyllä on tyttären kiva tulla sunnuntaina reissusta, kun kaikki hommat on tehty. Hyvin oli ajoitettu hommat, kun just ennen rankka sadetta saatiin hommat tehtyä.
    Mukavaa vapaapäivää ja viikonloppua!
    -päivi-

    VastaaPoista
  3. Kultakeramiikka on näköjään muuttanut vallan astioitaan. Eikös ne olleet ennen sellaisia vaaleanruskeita ja yläosassa tummanruskeaa. Tässähän täytyy ruveta heti googlettamaan lähintä myymälää. Mää olisin halunnut kotiuttaa tuolta kaikki :D

    VastaaPoista
  4. Lady: kiva kun sustakin noi on ihania ja ymmärrät mun ostopakon. =) Ja pakko myöntää, että oon todellakin löysänny tänään... en saanu kotona siivottua ollenkaan, kun tulikin vieraita ja se koulun siivoamiseen lähteminen myöhästyi ja sit tuli hyvää ohjelmaa telkkarista jne jne. =D

    Päivi: juu, astiat oli ihania molemmissa paikoissa! Ja olettepa te ihania kun tuolla lailla tyttärelle siivositte ja laittelitte. Olisin todella otettu ja onnellinen tuollasesta, jos omalle kohdalle sattuis!! Täälläkin piti sataa tänään, mutta vähiin jäi. Sellanen ukkostava ilma oli, tosin ilman ukkosta. =)

    Kiki: kyllä siellä niitä perinteisiäkin vielä oli. Noi oli kuitenkin jotain uudempaa sarjaa ja niin ihania kaikki - mäkin olisin halunnu kotiuttaa ne kaikki. =) Vielä mä sinne palaan... =D

    VastaaPoista
  5. No ei ole hinnan kiroissa nuo astiat sillä yleensä saa maksaa yhdestä mukista/kiposta sen 12,- euroa. Lisäki nuo ovat yksinkertaisen kauniita.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥