sunnuntai 26. toukokuuta 2013

tuli sit juhlittua


Viikonloppu vetelee viimeisiään. Tuon iltakuvan otin perjantaina, kun vietiin meidän karaokevehkeitä ja ämyreitä lainaan yhdelle mökille. Voi että olikin ihana paikka, voisin vaikka asua siellä. No kukapa ei järven rannalla tahtois asua.. 


Eilen olin töissä ja sitten illalla mentiin sinne samaiselle mökille synttärijuhliin. Yksi tuttu sanoi mulle eilen, että mä olen niin takakireä - en osaa ottaa rennosti. Se on kyllä aika lailla totta. No päätin sit olla vähän vähemmän takakireä ja kippasin eilen tölkin jos toisenkin. Huhhuh. Tänään onkin sit päivä menny elbaillessa... *never again*...


Huushollihan on jälleen kuin pommin jäljiltä. Kas kun se takakireä olis tän päivän siivoillu, mutta nyt oli sen verran nuttura löystynyt että siivous ei kuulunu päivän aikana kyettäviin asioihin... ei myöskään ruoanlaitto, joten mentiin sit pakastepizzalla. Äsken tein kaurapuuroa, mutta jotenkin edelleen tuntuu sapuska heittävän volttia vatsassa. Mä en kyllä ymmärrä miten ihmiset kykenee juhlimaan joka ikinen viikonloppu... musta tuntuu, että kiitos ei enempää tällasta piiiiiiiiitkään aikaan.

  
Meidän pihamaa kukoistaa. Mä niin tykkään voikukista (ihan oikeesti siis). En anna miehen ajella tota vielä matalaksi, minusta se on niin ihana!


Ehkäpä huomenna olen sit ahkerampi tän huushollin suhteen. Sain naapurilta tänään raparperin ja lipstikankin, jos ne saisi johonkin istutettua. Toivottavasti saan ne pidettyä hengissäkin sitten!

Se olis viimeinen kouluviikko ja sit alkais kesäloma lapsilla. *huokaus* Yhtä lorvimista ja pelikoneilla roikkumista tiedossa, en tykkää... Tai se loman alku on aina ihan kivaa, mutta kyllä mun mielestä koululaisten kesäloma on todellakin liian pitkä. Puolet riittäis.

Mukavaa viikkoa kaikille kuitenkin!

Heli

10 kommenttia :

  1. Voikukat on kauniita! Nuo kunnon voikukkapellot on parhaita!

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo venekuva. Siinä on ihana tunnelma:)Tuskin sinä ainakaan sitä raparperia hengiltä saat (lipstikasta ei ole kokemusta). Kuoppa maahan, niin kyllä se siellä kasvaa:) nimim. ei-niin-mikään-viherpeukalo

    Sinulla on mukavan aito blogi. Tykkään kovasti.

    VastaaPoista
  3. Lipstikka ainakin pärjää ihan hoitamatta. Niin on ainakin meillä pärjännyt. Ja raparperikin, vaikka mie sen jonain syksynä vahingossa Roundupilla myrkytin...

    Enkä miekään kyllä tykkää krapulasta, heti jos liikaa otan niin oon kipee koko seuraavan päivän.

    VastaaPoista
  4. Saariston kasvatti: niin on. Tää meidän tontti on tähän aikaa vuodesta niin suloinen jotenkin noiden voikukkien takia. Ja mies vaan tahtois ajaa ne pois hetimiten...

    PeePee: minäkin tykkään tuosta kuvasta. Olen huomannu, että tykkään kuvata aina tollasia veneitä rannalla, mulla siis on monta vastaavaa kuvaa muualtakin otettuna.

    Mä en menis vannomaan että saan pidettyä nuo kasvit hengissä... sain viime kesänä kaverilta topakan raparperin ja niin se vaan kuoli pois. Mutta yritetään nyt taas uudelleen...

    Kiitos kovasti kehuistasi, mieltä lämmittää tuollaiset sanat!!

    Sanna: kattoo nyt kuinka noiden kanssa käy. Ja joo, krapula on kyllä jotain mitä ei ihmisen tarttis kokea... En ees mielestäni kauheen hirveen paljoa juonut, mutta olin kyllä aika tuuterissa ja se olotila tänä aamuna... huhhuh. Ja sitä kesti koko päivän, edelleen kello 23 on maha oudon oloinen. Olikohan sen väärti taas tuokin tölkkien kumoaminen... Harvoin, siis todella harvoin mulle näin käy. Mutta siksi kai olenkin sit se takakireä... =)

    VastaaPoista
  5. Saahan sitä nyt kerran ottaa ja antaa itselleen anteeksi seuraavan päivän ei niin aktiivinen-olo, kyllä niitä päiviä vielä tulee jolloin ehtii ja kykenee tehdä.

    VastaaPoista
  6. Peppone: no joo... jännä vaan miten sitä kuitenkin on huono omatunto. Aamulla kun heräsin aloin heti miettiä että kannattiko... voi ei... mitä menin tekemään... (toivottavasti en ollu ihan idiootti.......). Mutta tulipa vietettyä leppoisa lötköttelypäivä.

    VastaaPoista
  7. Tiiätkö, mä en sitten pidä lainkaan tollasesta voikukkakedosta, eli taidan sen suhteen olla tosi takakiree =)

    Muista kasveista pidän senkin yli, eli tulipa tuolta kotipaikan penkeistä kaivettua juur raparperiä, liljaa, akileijaa sekä lilaa että valkeaa sireeniä. Laittelin penkkiin lauantaina nurtsin leikkuun jälkeen ja toivon todella, että viihtyvät uudessa kodissaan :)

    Sidukka ja toinenkin voi upota toisinaan saunan jälkeen, mutta siinäpä ne meikäläisen "juhlinnat" sitten onkin ;) Tosin juhlintaa edessä tulevana lauantaina, mutta huomattavasti kuivemmissa merkeissä...

    Ihanaa viikkoa sulle!

    VastaaPoista
  8. Kirsikka: mä vähän luulen, että enemmän noita voikukkia vihataan kuin rakastetaan... että sit on kyllä tämä maa takakireitä täynnä. =D Mä olen niin laiska ja saamaton puutarhuri, ja todennäköisesti muutenkin niin paljon enemmän ton "luonnollisen" pihan ystävä, että mulle noi sopii oikein hyvin. Mä tahtoisin tänne myös lupiinia sankoin joukoin mutta siinä mies kyllä pistää jo niin paljon hanttiin että voin unohtaa sen ajatuksen... Mies taas tahtois jotain hemmetin tuijia, no hohhoijaa, ei kiitos. =D

    Sireeniä mäkin tahtoisin ja vissiin sitä saankin, paristakin paikasta on tarjottu, kun nyt vaan keksis minne sitä laittais että olis joltisenkin ees järkevästi. Noista muista kukista en sit mitään tiiäkään.

    Mun juhlinta on kans todella vähäistä. En muista millon olisin vastaavan määrän kurkkuuni kumonnut viimeksi. Huhhuh.

    Hauskoja juhlia teille... ;) (koita kestää...)

    VastaaPoista
  9. Mullakin oli sellainen "nutturanlöysäys" ilta viime heinäkuussa. Sen jälkeen ei olekaan oikein maistunut. Joskus vaan pitää löysätä kunnolla.

    Ihana voikukkapelto :)

    VastaaPoista
  10. Susanna: viime heinäkuussa!! No et sinäkään usein sitten juhli. Mutta niin se vaan on, ei mua ainakaan yhtään nappais ajatus joka viikonloppu jossain heilua. Tai edes joka kuukausi, hyvä jos edes joka vuosi... Hirveen harvoin olen missään. Meillä on sellaset vuosittaiset bileet aina kesäkuussa, mutta en mä sielläkään ole kovin hurjaksi heittäytynyt enää vuosikausiin... Oon vissiin tullu vanhaksi. (ja viisaaksi! - tai sit en vaan enää kestä ees ajatusta siitä dagen efteristä...)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥