keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

hottista


Ilta viilenee. Hehheh, tai sitten ei. Mittarilukema oli klo 21 tällainen:


(oho, ompas likainen mittari... no siinä on villaa yms koska toi on tosta puretulta seinustalta)

Päivällä en edes tajunnu kattoa mitä se mittari näytti. Varmaan kuitenki aika paljon. Fillaroin töistä kotiin puoli seiskalta (illalla siis) ja edelleen oli ihan mielettömän kuuma. 

No eipä valiteta. Huomennakos ne sateet sitten saapuu??


Mua on kaiken päivää huolestuttanu, miten pupsit ulkosalla pärjää. Muistetaanko niitä siirrellä varjon mukaan jne. Tää on niin tätä kun on ite poissa kotoa (=töissä), eikä koko ajan voi olla vahtimassa mitä täällä tapahtuu. No, edelleen pupsit on ulkona. Lämpötila kyllä piisaa (ja on itse asiassa parempikin kuin aiemmin päivällä) mutta illalla alan sit huolehtia syökö niitä mäkäräiset... 

Ajattelen välillä, että on mun elämä sit todella helppoa ja huoletonta, kun joskus koittaa se hetki, ettei meillä enää ole lapsia kotona, taikka eläimiä. (koittaakohan sellanen hetki joskus... haluanko ees että koittais??)


Tuossa olis tuollanen romanttinen kesäpeti. Sijaitsee leikkimökissä. Mutta hei... mitäs mun tyynyt siellä tekee??? Niiden pitäis sijaita meidän sängyssä, kukas ne on tonne kiikuttanut ja ilman lupaa?? (ja mites mä en oo ees huomannu että ne on kadonnu...?? ehkä siten, etten oo pariin hetkeen pedannu petiä...)


Meillä kasvaa kukkanen! Toi on joku ikiajat talon nurkalla kasvanut tapaus. Joka kesä se siitä sitkeesti uudelleen kasvaa. Aika kiva! Tausta ei oo niin kiva, mutta no, se on se remontti...


Olen bongannu meidän mansikkamaalta KAKSI mansikkaa. Molemmat tosin ehti joku toinen jo alotella... sato ei tule päätä huimaamaan. Ehkä sit ensi vuonna?


Mua on ihan koko päivän vaivannu tänään migreeni. Kun kello soi aamulla, ajattelin heti, että voi apua mikä olo... maha sekaisin, pää järkyn kipeä, oksettava olo. Olen napannu useammankin lääkkeen, mutta ei ole kokonaan helpottanu. Aika outoa, ei migreeni yleensä kestä koko päivää... ehkä tää keli vaikuttaa? Tosin olin töissä 8h siellä viileässä - vaikka mulla oli kyllä sielläkin sellanen nihkeä ja ikävä olo. Toivottavasti helpottaa pian tämä olo. 

Me koitetaan viilennellä sisätiloja pitämällä jokainen mahdollinen ovi ja ikkuna auki. Kuvassa siis olkkaria. Eiks muuten sovi tosi hyvin tohon sohvalle toi talja? Sen alla on vielä sellanen tosi lämmin vilttikin. Ei lämmin luita riko! - mieheni lempisanontoja...

Ihanaa, kuumaa kesäyötä kaikille. 
Ja onnittelut teille, joilla on ilmalämpöpumppu ja saatte uinailla viileässä.

Lämpimin terveisin
Heli


4 kommenttia :

 1. Kerrankin tarkenee! Tai jos totta puhutaan, niin nytkin on jalassa teddytossut :D Eikä varpaat oo hikiset. Mut nyt mä nautin tästä lämmöstä!! Eikä oo mitää viiletävää ilmalämpöpumppuu. Ikean untuvapeiton alla tulee näin helteilläkin hyvin uni :D Moni ehkä ajattelee, ett on tuo akka hullu, mutt ehei - vilunen mä oon! :p

  VastaaPoista
 2. Pitihän tuo tuuletin olla päällä, ja ikkunaa en viittiny avata, kun ulkona oli vielä kuumempi... mutta tuo tejän kesämökki näyttää hienolta! Jotain tuonnäköistä bongasin joskus jostain sisustuslehdestäkin. Romanttinen vierashuone.

  VastaaPoista
 3. Läämintä on yöt yhtä tuskaa vaikka tuuletin puhaltaa makkarissa ja toinen olkkarin katossa. Jopa koiruus kärsii pyörien rauhattomasti mutta ooneksi tänään kävi ukkonen useamman tunnin ajan joten ensi yön saa nukkua vähän paremmin. Huomiselle on taas luvattu paahtavaa hellettä.

  VastaaPoista
 4. Mimmi: oho, sä voit nukkua paksun peiton alla jopa näin kuumalla! Mun oli pakko just ottaa peitto pois pussilakanan sisältä, kun oli niin tukalaa. Mut meitä on joka junaan - mun tyttö on taas sit niin kuumaverinen, ettei sillä oo vissiin koskaan kovimmilla pakkasillakaan kylmä. Se aina viipottaa muutenkin tosi pienissä vaatteissa ja valittaa että on kuuma. Vaikka mä palelen...

  Sanna: no tuo kesähuone on kyllä kuvassa hienomman näköinen kuin oikeesti.. se on nimittäin niin pieni, ettei sinne kyllä taida aikuinen mahtua ees makaamaan. =)

  Peppone: oijoi, te saitte ukkosen. Meillä ei ollu mitään muuta kuin loputtoman hautova keli... ei tippaakaan vettä, pah. Tänään vaikuttais olevan ehkä aavistuksen vähemmän tukala keli.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥