maanantai 17. kesäkuuta 2013

juhlien jälkeen



No niin, juhlat on juhlittu ja niistä suurin piirtein toivuttu. ☺ Meillä oli oikein kivat juhlat, väkeä oli oma porukka mukaan laskettuna noin 45 henkeä. Tarjottavat riitti (reilusti...) ja ainakin itsestäni tuntui, että mukavaa oli. Ja päivänsankari oli myös juhliinsa tyytyväinen - kuin myös lahjaksi saatuihin rahoihin. Me laitettiin kutsukorttiin toive, että lahjojen sijaan sankari ilahtuisi pienestä avustuksesta mopokorttikassaansa, ja se toive toteutui: kassaan kertyi jopa enemmän kuin kortin hinta, joten nyt on kortti ainakin sitten taatusti tulossa syksymmällä. Mikäs se mukavampaa!

Tässä kuvia tarjottavista:




Tarjolla oli siis cocktail-piirakoita ja munavoita (tekivät erittäin hyvin kauppansa), miniruispaloja erilaisilla päällysillä (olivat pettymys, koska en tajunnut että ne kuivuu ihan totaalisesti jääkaapissa, jossa joutuivat odottelemaan useamman tunnin... harmitti kyllä! vaikka kyllä niitäkin silti meni aika paljon), minttukrokanttikakkua, mansikkarahkakakkua, kauralastuja, spelttikeksejä, suklaatäytteisiä kaura-speltti-lastuja (ai vitsi että olivat ihania! ja ihan oma innovaatio... ☺), muumikeksejä sekä paperipäällysteisiä karkkeja (Marianne, Kettu, Omar). 

Ylpeänä kehuu hän, että kaikki muu oli ite väännettyä paitsi karkit ja muumit - ja tietty noi piirakat ja ruispalatkin oli ostokamaa... mut kuitenkin, ylitin kyllä ehkä itseni näissä tarjoiluissa. 




Illalla oli vadit tyhjät ja tiskiallas täysi... Siivosin jo illalla paikat suht kuntoon, vaikka meinas kyllä turnausväsymys olla aikamoinen. 

Sää oli hyvin vaihtelevainen. Kirkkoon mennessä oli kuuma, sieltä lähtiessä olikin melko hyinen tuuli. Ja kotona kun jo oltiin tuli sitten vettä jossain kohtaa ihan kaatamalla... mutta mitäpä se sisällä haittaa, ei mitään. Meidän piha oli ihan älyttömän siisti ja hieno, mies siivosi sen vielä aamulla ja naapurin ihana mies oli meillä myös auttamassa. Meidän oma ruohonleikkuri hajosi just tietenkin hyvällä hetkellä, mutta ei hätää; tuo best naapuri ever ajoi oman koneensa meille ja ajoi meidän nurmikot!

Niin, kiire meille kyllä kuitenkin tuli. Vaikka kaikki oli suht koht hanskassa, mä tein vielä viime hetken sliippailuja ja niin sitten menin suihkuun vasta puoli 1, tyttö alkoi vääntää mun tukkaa 20 vailla 1, kirkko alkoi klo 1 ja meillä oli sinne matkaa 13km... eli kirkkoon me sännättiin hyvin meidän tyylisesti ihan viime sekunneilla... tai oikeestaan pappi oli jo ehtinyt aloittaakin... (eikä oltu ees viimeiset!!) Ja sit siellä kirkossa mä hiippailin parikin kertaa paljain varpain (ettei kengät kopise...) hakemaan ensin sitä ohjelmalappua ja sit vielä virsikirjaa... Mutta ihanaa oli, juhlavaa ja hienoa. Mä tykkään kauheesti laulaa kirkossa, tykkään myös virsistä ja niistä aamenista mitä seurakunta laulaa. Oli siis kertakaikkisen pakko se lappu ja virsikirja vielä hakea... ☺

Illalla kaiken humun jälkeen menin vielä sit koirien kanssa kävelemään. Oli ihanaa ottaa sellanen hengähdyshetki kaiken kiireen ja kaaoksen jälkeen. Vaikka siis mukava oli koko päivä kaikkineen, en sitä sano, mutta silti se raikas iltasää oli tosi mukava hetki.

Tässä teille vielä kuva mun ihanasta perhosmekosta, tai no tunika toi oikeesti on.


Mä olen erittäin tuskissani aina noiden juhlavaatteiden suhteen... nytkin menin ostamaan "jotain mekkoa". Menin ihan vaan Prismaan ja kokeilin siellä montaa kivannäköistä mekkoa, mutku ei ne mun päällä yhtään kivoja olleet. Ajattelin jo, että "ei tästä mittään tuu" kunnes vahingossa osui katse tuohon tunikaan. Ja se oli rakkautta heti ja onneksi oli kiva vielä päälläkin. Hintaa oli vissiin alle 30€, ettei tullu kalliiksikaan. Tuo on sellasta joustavaa ihan niin kuin sifonkia (en mää tiiä mitä kangasta se on...), aivan ihana ja siinä on ikään kuin alusmekko alla joka pilkottaa tuolta kivasti. Minusta se on nätti, suorastaan ihana, ja väritkin on ihan mun omat - eli mustaa, valkoista ja harmaata... Ne värikkäät mekot kun ei vaan ole mun juttu ollenkaan!! Tuon kanssa siis pidin ihan vaan tollasia capreja sekä oli mulla korkkaritkin suurimman osan aikaa. ☺ Ja sit mulla oli myös vielä tuossa päällä sellanen pieni musta bolero (otin sen pois ihan kuvaa varten). Tukan kun väkersi (viidessä minuutissa) sutturanutturalle ja laittoi sinne harmaat sekä mustat ihanat ruusu-blingbling-pinnit niin jo vain kelpas mulle juhla-lookiksi.

No niin, jokohan nyt tää "meille tulee juhlat"-hössötys olis tältä erää ohi... Voi jestas, vuoden päästä meillä pitäis sit olla lakkiaiset, ja ens vuonna on myös miehellä 5-kymppiset... pitääkö tästä muka vielä osata pistää paremmaks?? 

Joka tapauksessa täällä ollaan nyt väsyneitä mutta onnellisia, kaikki meni just eikä melkein hyvin ja nyt sit olis vielä tämä viikko lomaa ja juhannukset ja kaikki. Toivotaan että sateet hellittää, kun tuota remppaa pitäis saada jatkettua aika tavalla tän viikon aikana... Eipä siis muuta kuin kivaa viikkoa kaikille!

Heli

17 kommenttia :

  1. Huippua kuulla että juhlat oli tuollainen menestys!
    mekko näyttää vallan ihanstuttavalta, samoin tarjottavat. Ja tuo mopokortti-rahasto juuri sopiva lahja.
    Kyllä noilla fiiliksillä voi suunnata hyvillä mielin juhannukseen.
    Joku vois vaikka nostaa jalat pöydälle ja huokasta että huh, olipa homma! ;D

    VastaaPoista
  2. Hih! =D Tätä just tarkoitin sulle kommentoidessani, mutta taisit sen huomatakin. =)

    Ja juu, kivaa oli todellakin ja hyvä mieli onnistuneista juhlista. =)

    VastaaPoista
  3. Kiva kuulla, että juhlat meni hyvin kaikin puolin! Hienot juhlat järjestit ja olen niin ylpee susta noiden tarjoilujen vuoksi. =)

    Kiva toi sun tunika...ihan munkinnäköinen! Tarviipa käydä puotin puolella kurkkimassa. Mistä muuten löysit tuon mittaiset caprit? Mulla hakusessa, hih...hassuja täällä kyselen.

    Meillä ensi kesänä kahdet rippijuhlat. Tytöt tuskin menee samalle riparille, kun ovat eri kouluissakin, mutta sitten pidetään kahdet juhlat. Ei haittaa mua!

    Mukavaa loman jatkoa ja juhannusviikkoa! Toivotaan, että sääennuste pitää paikkansa ja ilmat poutaantuu, että saatte remppaohjelmaanne eteenpäin!

    VastaaPoista
  4. Ai niin, unohtu vielä mainita, että ihan loisojuttu, että saitte lahjarahoina tuon mopokortin ja vielä vähän päällekin! Hienoa!

    VastaaPoista
  5. ARgh. En voi mitään sille että herkistyn aina kun näen hyvää ruokaa ja nuo sun tarjottavat edustivat just sitä. Kaihoisasti katselin, olisi se vaan elämys päästä maistamaan niitä..

    Onnittelutkuitenkin hitonmoisesta työmäärästä jonka teit, sekä ennenkaikkea juhlien onnistumisesta aina sankarin mopokorttikassan täyttymiseen. Hyvä teidän pesue, sillä eipä pidä unohtaa ukkosi panosta näissä kinkereissä!

    VastaaPoista
  6. Hienoa, että meni kaikki putkeen! Juhlapöytä oli upean näköinen!

    VastaaPoista
  7. Onnistuneet juhlat on aina ihana piste sille kaikelle hässäkälle minkä ne aiheuttaa . Juhliin puunattu koti on emännän palkka ;D
    Näytti hyvälle ja kuulosti herkulliselle noi tarjoiltavatkin .
    Teen jussiksi tota mansikkarahkakakkua , lurps .

    Nyt vaan jalat taivasta kohti ja riippukeinuun , lupasivat ihanaa juhannuskeliä

    VastaaPoista
  8. Vitsit,että on hyvännäkönen tuo juhlapöytä!Sietääkin olla ylpeä! =) Ja tuo mekko on tosi nätti.

    VastaaPoista
  9. Hatun nosto myös täältä Lahnakuttavasta. Odotinkin jo postausta juhlista, kun valmistelut tuntu välillä niin kiireisiltä ;). Hienoa, että kaikki sujui hyvin.

    En juurikaan kommentoi postauksiisi, mutta lukemassa käyn kyllä säännöllisesti. Mukavaa juhannusviikkoa sinulle ja perheellesi.

    VastaaPoista
  10. Krisse: kiitos kivoista kommenteistasi! Caprejakin on siellä Prismassa. =) Sulta sujuu varmaan kahdetkin juhlat ihan tuosta vaan, sä olet niin pro noissa hommissa.

    Peppone: juu, tekihän se mieskin. Sen hommana oli siivota tota pihaa lähinnä sekä sisäjutuissa lattian pesu. Ja iso tyttö auttoi mua myös aamulla ja aiemminkin, ja pienempi oli kukkia keräämässä. Mietinkin tuota postausta kirjottaessani, että täytyis ehkä laittaa siihen just jotenkin "hyvä me". Vaikka kyllä näissä tällasissa jutuissa aina se päävastuu mulla on... homma alkaa jo siitä rippileirille ilmottamisesta ja menee kaiken suunnittelun ja organisoinnin ja tekemisen kautta kiitoskorttien postittamiseen saakka. =)

    Sanna: =)

    Maarit: näin on. Mansikkakakku on varmasti hyvää juhannuksenakin. Hmm.. sinne riippumattoon kun jossain välissä muistais itekin mennä.

    Mepudi: kiitos kiitos!

    Maelka: sanotaan niin, että kaikki sujui mukavan leppoisalla aikataululla lukuun ottamatta sitä ihan viimeistä tuntia ennen kirkkoon lähtöä... =) Kiva kun käyt vaikket kommentoikaan. =)

    VastaaPoista
  11. Onpas maistuvan näköiset tarjoilut, olet kyllä ollut tosi ahkera. Kiva, kun poika sai moporahatkin kasaan. Aurinkoista kesää sulle <3

    VastaaPoista
  12. Hienosti olet juhlat järjestänyt, olen käynyt lukemassa "projektisi" vaiheita :) Perhostunika on ihana. Juhlavaatteissa tulee viihtyä ja ne pitää olla omannäköiset.

    Meillä oli viime kesänä esikoisen rippijuhlat, oli niissä vääntäminen, mutta juhlapäivä oli ihana. Ja vaikka olikin sateinen kesä, niin se sunnuntai oli aurinkoinen ja lämmin. Jäi kivat muistot.

    VastaaPoista
  13. Mieluusti oisin minäkin moisiin juhliin osallistunut. Niin makoisilta näyttää nuo sun tarjottavat, nams!!

    Ja kivat nää tarjottavien ohessa olevat lappuset, tietää mitä suuhunsa laittaa ;)

    Tunikasta tykkään myös, eikä himpura soikoon ollut tarjolla täällä Prismassa moista, joten höh jäin nuolemaan näppejäni, ois kelvannut nimittäin niin passelisti myös meikäläisen vaatevalikoimaan...

    Kaiken kaikkiaan super-kiva juttu, että juhlat oli onnistuneet ja sankarikin sai rahaston odottamaan mopokortin hankintaa =)

    Hyvillä mielin siis tulevaa jussia juhlimaan mukavien muistojen kera!

    VastaaPoista
  14. Hyvä, että juhlat sujuivat mukavasti! :)
    Ja ihanat tarjottavat - monenlaista herkkua pöydässä! :)

    VastaaPoista
  15. Taina: samoin sulle! Ihanalla matkalla olitte just, oih!

    Susanna: kyllä se tosiaan palkitsi, kun päivä oli tosi mukava. Ja tuo on niin totta, että juhlavaatteissa pitää viihtyä - se tekee tosi paljon sitä omaa oloa.

    Kirsikka: noi voihan hitsi jos et löytänyt samaa tunikaa! Juu, kivat muistot jäi juhlista (vaikka kuvasaalis olikin ihan surkea..). Ihanaa juhannusta sullekin!

    Sirpa ja Kollo: =)

    VastaaPoista
  16. Hienosti pärjäsit, olit todella ahkera, voit olla itsestäsi ylpeä! :) Ja kiva, että on nyt siihen mopokorttiin rahat kasassa ja hieman ylimääräistäkin. Hirmu fiksu idea laittaa minusta kutsuun tuo toive. Pitää muistaa tämä sitten joskus... :)

    VastaaPoista
  17. Saara: kiitos kiitos! Mua niin mietitytti laittaa se toive, mutta moni kyllä sanoi että hyvä että se oli. Ne ylimääräiset rahat on kyllä tainnu jo mennä... ei kauaa raha taskussa säily noilla. ;)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥