perjantai 14. kesäkuuta 2013

koristelua, testailua ja selkävaivoja


Talon koristelu jatkui eilen illalla... ☺ Nyt on komeat muoviseinät molemmin puolin ulkoeteistä. No, tämä oli pakko tehdä, koska on luvattu tauotonta sadetta ja seinät on auki. Sisältä on näkymät siis tällaiset...


No, jospa ne siitä sunnuntaiksi kirkastuisi.

Aamupalaksi testailin vähän miniruispaloja erilaisilla päällysillä. No käytännössä kokeilussa oli vain valkosipuli- ja ruohosipulituorejuustoa sekä avomaankurkkua ja paprikaa... Hyvältä maistui jokainen sovellus minun suuhun. Tänään olis ostoksille mentävä (lista on kilometrin mittainen...) ja valkattava millasia päällysiä nyt sitten laitellaan. Noi pienet ruispalat on kyllä niin hyviä, tosin mun lempileipä nyt muutenkin on ruispala. 

Kohta lähden taas fysikaaliseen. Olen käyny nyt vissiin 7x jumppaamassa onnettomia selkä- ja vatsalihaksiani siellä hyvässä ohjauksessa. Lihaksissa on ehkä pikkiriikkisen jotain kehitystä tapahtunu, mutta selkä ei ole yhtään paremmassa jamassa. Tämä aiheuttaa pientä päänvaivaa myös ohjaajissa, vaikka on ollukin puhetta, että mikään ei hetkessä parane. Silti esimerkiksi eilinen ja toissapäivä on olleet TOSI kivuliaita selän kanssa, johtuuko sit ehkä siitä että olen siivonnu niin paljon ja leiponut seisaalleen tms. Noi nyt on kuitenkin ihan sellasta tavallista toimintaa ilman mitään reuhtomisia tms, joten kyllä v****taa kun sit oon ihan kipeenä. 

Olen alkanu tosissani pelkäämään kaikenlaisia selän vääntelyitä sen "kohtalokkaan" naksautuksen jälkeen - onhan mulla ollu sen jälkeen nyt jo 3kk toi alaselän kipu. Pari kertaa on fyskassakin mua vähän väännelty ja hitto että se on kamalaa. Toisella kerralla mun oma ote lipesi ja hujautin vahingossa sitä ohjaajaparkaa suoraan ohimoon... *nolo* Tänään ilmeisesti taas rankaa jotenkin käsitellään, apua. Mun mielestä tää kipu ei nyt vaan selity pelkillä surkeilla lihaksilla, jotain muutakin tuolla on oltava, vaikka magneettikuvissakaan ei mitään näy (paitsi se joku vanha kirkastumalinja). Joka tapauksessa jumppaaminen jatkuu ja on varmasti hyväksi. Toivon hartaasti, että pikkuhiljaa paraneva lihaskunto auttaa sitten jatkossa näissä asioissa. Ei oo todellakaan kiva olla koko ajan varuillaan selän kanssa. Ja välillä on niin kipeä että kiukuttaa ja melkein itkettää.

Onneks jotkut osaa ottaa elämän ihanan rennosti...


Nyt mä huitasen teen loput naamariin ja sit lähden, joten heippa vaan ja kivaa päivää sateista huolimatta!

Heli

6 kommenttia :

 1. Siinä sun selässäsi voi olla vanha hermovika joka ei näy kuvissa. Fys.polin lekuri kertoi että tämä on täysin mahdollista ja monet ihmiset kärsivät tästä vaivasta kun se jää hoitamatta juuri sen takia kun kuvissa ei näy mitän.

  Toivotankin jaksamista ja onnea selän kanssa että saatte vietyä juhlat kunnialla läpi.

  Ps. Täällä Korvessa vesisade alkoi jo viime yönä ja vettä on tullut tasaisesti siitä lähtien, yöllä sitä tuli kylläkin tosi lujaa.

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoisia noi selkäjutut kyllä. Tänään siellä väänneltiin ja käänneltiin ja ihan hirrrrvittäviä hiukan toispuoleisia kireyksiä löytyi selästä ja myös pakarasta. Ja mainitsin myös mun rannekivusta ja herrrrrranjestas kun se osui ensiyrittämällä aivan karmiviin kohtiin käsivarressa, jossa siis näköjään myös on ihan kauheita kireyksiä.

  Eli tuttavan maininta takakireydestä on ihan totta... =D Tosin olen kireä joka suunnasta. Hohhoijaa... mut aivan perkeleesti kyllä sattui tänään, vedet valui silmistä ja kierin, pyörin sekä ulisin siinä hoitopöydällä... =O

  VastaaPoista
 3. Voimia kivun kanssa. Välilevyn pullistuman kerran sairastaneena voisin sanoa tietäväni miltä selkäkipu tuntuu. Ja se kyllä kysyy sisua!

  VastaaPoista
 4. Susanna: kiitos toivotuksesta. Välillä on ettei tunnu missään (ainakaan paljon) mutta sit taas välillä sattuu niin pirusti että meinaa ihan lannistua. Onneks sait sun selkäkivun pois (vai?)!

  VastaaPoista
 5. Kurja kuulla, että kivut jatkuu. Et oo asiassa yksin. Mullakin oli kuvissa kaikki hyvin, mutta siltikin kipuja on ja tuntuu välillä, että ne vaan laaja-alaistuu. Pelkään jo ihan kaikkea mahdollista.. On mulla hyviäkin päiviä, mutta yleensä vähintään huippaa. Niska on kipeä, pää puutuu, kylkeä vihloo ja vasen lapa kipuilee. Hirveen kivaa. Anyway kivoja juhlia teille :)

  VastaaPoista
 6. Oon miettinykin että mikä mahtaa olla sulla tilanne nyt.. Käsittämätöntä ettei vikaa löydy meiltä kummaltakaan!!

  Juhlat lähenee... ihan hyvällä mallilla on onneks hommat.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥