torstai 31. lokakuuta 2013

onnentytön opiskelupäivä


Mä olen kyllä ollu viime aikoina oikea Onnettaren suosikkityttö! 

Ensin voitin Katjan arvonnassa tuon kuvassa näkyvä uskomattoman paketin!! Siis mä nostelin sieltä toinen toistaan ihanampia juttuja ja niitä vaan riitti ja riitti... oli kirja, lehti, karkkipurkki, tuikkupurkki, tuikkuja, Relax-tarra, kakkualusia ja vielä essukin. En voi muuta kuin sanoa, että Kiitos Kaunis Katjalle tästä hienosta palkinnosta!!! Kirja on tarkoitettu kiertoon, joten katsotaanpas jos vaikka arvon itse sen sitten luettuani eteenpäin.

Ihan sitten heti perään sain viestin, että voitin taas arvonnan! Tällä kertaa Koodikielellä-blogista. Ja palkintona jotain niin mahtavaa, kuin uusi ulkoasu blogiin!!! (Tuli kuulemma oikeaan osoitteeseen...) No juu, tiedän että oon ihan tumpelo näissä asioissa ja oon laittanut tästä vaan ihan tällasen tavallisen ja helpon. Mutta nyt on siis jossain vaiheessa luvassa muutoksia, jee!! Pitää nyt tuumailla mitä mä tänne tahtoisin, hmm... aika samantyylisessä varmaan pysyttelen, mutta olishan se kiva jotain pikku hienouksia saada, mitä en ikipäivänä itse osais laitella. Joten jäämme odottamaan... ja isot kiitokset Koodikielellä-blogiin tästä!!


No niin, tuossa taas heti juttu mille en osaa tehdä mitään... nimittäin kuvien heittäytyminen vinoon. Plääh. Mutta oli ihan pakko kuvata, kun eilen tein ekan riisipuuron tälle syksylle. Ja kuinka erilaisia on makutottumukset meidän perheessä... Minusta puuroon kuuluu ehdottomasti voisilmä. Ja tytön mielestä ehdottomasti sokeri ja kaneli.

No tänään olenkin täällä sitten ihan oikeesti ahkeroinu opiskeluja eteenpäin. Eli lukenut yhtä kirjaa läpi - olen nyt noin puolessä välissä - ja täyttänyt toista näyttösuunnitelmaani. Kyllä onkin hommaa, huhhuh... Pakko on välillä karata tähän koneen äärelle pitämään paussia. Ja tein mä ruokaakin:


Yksinkertaisella ihmisellä yksinkertaiset eväät: punajuuripihvejä (niitä ite tehtyjä), raejuustoa ja paprikaa. Ajattelin taas alkaa terveellisen elämän, kunnes löysin ihan vahingossa jääkaapista suklaata, jota olin ihan ite iteltäni sinne piilottanu... miten sattukin sillä lailla silmään? No joka tapauksessa, siinä syödessäni samalla luin sitä oppikirjaa.

Ei auta, on palattava taas hommiin. Mulla alkaa niin sanotusti deadlinea kohta pukkaamaan noiden hommien kanssa ja ne on kaikki neljä sellasia hiukan isompia hommia, joten... teetä, suklaata ja siitä se sit taas lähtee eteenpäin.

Aurinkoista päivää teille muille!

Heli

18 kommenttia :

  1. Onnittelut voitoista - molemmat hienoja palkintoja! Nyt lotto vetämään ja pikaisesti;)
    Kivaa torstai-iltaa, Heli!

    VastaaPoista
  2. Nyt on varmaan oikea hetki laittaa lotto vetämään. :)

    VastaaPoista
  3. Mullakin alkoi joulua edeltävä riisipuuronkeittojakso. Se tarkoittaa sitä, että eteenpäin noin jouluviikolle asti meiltä löytyy aina riisipuuroa kylmiöstä - kaksi, kolme kertaa viikossa keitän litran puuron. Valion kausiherkku, luumurusinakeitto, on se täky, mikä saa riisipuuron noin suureen suosioon.

    VastaaPoista
  4. Onnea voittajalle! Teetä ja suklaata, nyt olemme samalla aaltopituudella!

    VastaaPoista
  5. Oi, tahdo blogipohjaan teidän eläinten kuvia!!??

    Tuossa puurossahan on ihan sydämen muotoinen voisilmä. Mulle menee ihan kumpi tyyli vaan, mutta varsinkin sokerin ja kanelin kanssa maitoa loraus siihen viekkuun... kun saa lämpimän puuron kanssa lusikkaan vielä tilkan maitoakin, niin NAM!

    VastaaPoista
  6. Ihana, kun tykkäsit :)

    Mulla on ollut normaalia paljoa enemmän suklaan himo viime aikoina:)

    VastaaPoista
  7. Lady ja Ninnu: tuli itellekin mieleen, että täytynee lotota... =)

    Sirkku: riisipuuro on ihanaa, mutta sopasta meillä ei tykätä. Sinä saatkin tosissaan siellä puuroa vääntää!

    Keskeneräinen: kiitos! Ja todellakin, tuossa on lempiherkkukaksikkoni kautta aikojen!

    Sanna: tuota pitääkin miettiä... toisaalta en haluais siitä kovin sekavaa. Mutta katsotaan!

    Kyllä mullekin maistuu kanelin kera, mutta mieluummin kuitenkin voilla. Nam nam!

    Katja: todellakin tykkäsin!! Syksy ja suklaa sopii yhteen. =)

    VastaaPoista
  8. Niin ja vitsi vieköön kun saisin jonkun ohjeistamaan minua noiden fonttien kanssa :/ Luin ohjeita, mutta keskittymiskyvyn ja ymmärryksen puute vaivaa :)

    VastaaPoista
  9. Katja: ne ei oo helppoja juttuja!

    VastaaPoista
  10. No todellakin oot ollu Onnettaren suosikkityttö! Ihania palkintoja.

    Tulin lisäämään yhden asian sinne meidän samankaltaisuuksien joukkoon: mäkin tykkään riisipuurosta (ja muistakin puuroista) ehdottomasti eniten voisilmän (=voikimpaleen) kera. Ja meilläkin muut syö puuronsa kanelin höystämänä.

    Mä en ymmärtäny tota kuvajuttua. Olen kai niin pönttö, etten ole tajunnut niissä olevan jotain vikaa. En tajua edes nyt, vaikka asiasta mainitsit... Joten hienoja ne mun silmään on! :) Niin ku tän blogin ulkoasu muutenkin.

    Edelleen HYVÄÄ VIIKONLOPPUA! :)

    VastaaPoista
  11. onnea voittajalle!
    Tuossa sinun puuro-annoksessa on voi-sydän :P huomasitko? mä tykkään kans voisilmän kans syyä riisipuuron...

    VastaaPoista
  12. Terhi: taas samoja juttuja!! =) Paitsi että mä tykkään kaurapuurosta eniten sokerin ja maidon kera. =) Noi kuvat kääntyi siis vinksalleen. Onneks oli kuitenkin sellasia kuvia, missä se ei niin haittaa. Se haittais enemmän, jos olis maisema vinossa.. =) Kiitos ulkoasukehuista - kyllä mäkin tästä ihan tykkään enkä kauheen ihmeellisiä muutoksia halua. Hyvää viikonloppua sullekin!

    Suvi: kiitos! Ja hei, en huomannu ennen kuin nyt kun aloin sitä katsoa! Kiva kun sä huomasit! ♥

    VastaaPoista
  13. Hyvän näköisiä eväitä! Tsemppiä opiskelu rutistuksiin! :)

    VastaaPoista
  14. Taina: helppoa ja hyvää. =) Kiitos!

    VastaaPoista
  15. Oi, riisipuuroa!!!! Mun mielestä myös voisilmä kuuluu tohon!!

    Tsemppiä tas opiskeluihin ja terveelliseen elämään ;)

    VastaaPoista
  16. Pohdiskelija: riisipuuro on ihanaa!! Pitäis tehdä sitä useammin. Kiitos tsempeistä, kyllä tämä tästä. Tai no, siitä terveellisyydestä en nyt lupaa kyllä mitään... =) mut yritän. Tänään kuitenkin vielä suklaajätskiä tiedossa, kun saan lapset huoneisiinsa... nam!

    VastaaPoista
  17. Oikeaan osoitteeseen tosiaan siinä mielessä, kun mainitsit, ettet ole ihan sinut koodaamisen kanssa eli konkreettista apua luvassa - mutta ei kai tätä kukaan ottanutkaan niin, että tässä nykyisessä ulkoasussa jotain sen suurempaa vikaa olisi... ;) Mutta vaihtelu toki virkistää.

    VastaaPoista
  18. JH: juu, en osaa ite tehdä mitään, joten tosi hauskaa on saada apuja! =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥