sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

opintoavustaja


Sunnuntai!! Ah, päivä jolloin ei tarvii mennä töihin eikä kouluun!! Mutta joo, koulujuttuja on kyllä tehtävänä. Olen saanut nyt yhden tehtävän ihan valmiiksi - se oli sellanen kirjanpidon hommeli, mikä piti tehdä loman aikana. Ruotsin juttuja pitäis vielä vääntää ja sitten olis edelleen se liiketoimintasuunnitelma... Se on kyllä edistyny ihan hyvin, mutta olis kauheen kiva saada se joskus valmiiksikin.


Mulla on näissä hommissa kyllä oikein pätevä tuo apulainen. Se tarkkailee, että homma etenee... Ja se auttaa myös jos unohdan eväät syömättä:


Sen hommana on toimia tsempparina myös kirjallisissa tehtävissä:


Ja jos erehtyy romaanien pariin koulutehtävien sijaan...


Se on paikalla sielläkin!! Hyvä apulainen, ei voi muuta sanoa. Ja aina paikalla. Painotus sanalla aina... ☺

Hyvää sunnuntaipäivää kaikille!

Heli

8 kommenttia :

 1. Ihana tassullinen opiskelukaveri! <3

  VastaaPoista
 2. On sulla komea personaltraineri! Pitää huolta ja poistaa stressiä..
  Tsemppiä rutistukseen ja muista myös ottaa trainerista mallia ja rentoilla välillä, sitä tuo yrittää muistuttaa:)

  VastaaPoista
 3. Ihana opintoavustaja onkin!
  Mikä siinä onkin, että kissat kyllä löytävät paikkansa just sen paperipinon tai kirjan päältä, johon pitäisi katsettaan luoda.
  Omien opintojeni kanssa mulla oli poikkeuksetta avustaja paikalla ja nyt se on siirtynyt miehen kirjoituspöydälle ja on paikalla heti, kun huomaa miehen istuvan paperitöidensä ääreen. Joskus sieltä kuuluukin jo hieman hermostunut "nyt en kyllä tarvitse sinua ollenkaan tänne häiritsemään". Mies on sen verran helläsydäminen, ettei raaski heittää avustajaa pois pöydältä.

  VastaaPoista
 4. Apulainen vaikuttaa erittäin motivoituneelta ja on ilmeisen hyvin koulutettu tehtäväänsä. Tuollainen pitäisi olla kaikilla, niin johan työ sujuisi!

  VastaaPoista
 5. Ihana postaus, täällä hymyssä suin tätä lueskelin :)

  Sulla on vallan mainio opintoavustaja =)

  Kyllä tuommoisen karvakaverin kanssa homma pelittää!

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaikille kommenteista! Meitä aina huvittaa, miten kissa tapaakin asettua aina siihen papereiden päälle... Meidän kissa ei ole kovin kova olemaan sylissä, mutta on se siinäkin välillä. Yritä siinä sitten näpytellä tietokonetta... =) Mutta kivasti se syliä lämmittää! ♥

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥