perjantai 3. lokakuuta 2014

viimeinkin kuvia valmiista rempasta


Nyt on meillä juhlat juhlittu (miehen 5-kymppiset siis) ja mulla opinnot tältä syksyltä opiskeltu (keväällä jatkuu taas, nyt alkaa harjottelujakso) - eli suurimmat kiireet takanapäin - ja ehdin viimein laitella kuvia remontin tuloksista. Ihan valmista ei tietenkään ole vieläkään, listoja puuttuu ja mitä nyt kaikkea muutakin pientä vielä, mutta ei välitetä siitä. Pahoittelen myös, ettei kuvat ole järin laadukkaita... mutta koittakaa kestää.

Mennäänpä siis ensin keittiöön! 

Lattiat on uusittu muovimatoista lankkulattiaksi, joka on maalattu vaaleanharmaaksi. Seinät on levytetty ja tapetoitu tai paneloitu ja maalattu. Katto on paneloitu. Kaapistot on kaikki sitten loppujen lopuksi uusia, koneet taas on kaikki vanhoja. Hiilarihyllyt on periaatteessa samanlaiset kuin vanhatkin, mutta pidemmät. Tasot ja hyllyt on itse tehty liimapuulevystä (petsi + työtasoöljy). 



Pönttöuuni on ensin purettu kokonaan pois ja sitten kasattu vanhoihin pelteihin takaisin. Maalia pintaan vaan, ja on kuin uusi. Ihan maailman paras uuni kyllä!! Sekä minusta kyllä todella kaunis. Tuo tolppa tuossa uunin vieressä pitäis vielä kunnostaa. Se olis ihan hieno noinkin, mutta sen toisella puolella roikuskelee sähköjohto, jonka päässä kiikkuu valokatkaisija... joka ei siis kovin kauniilta näytä.



Näissä kuvissa meillä on juhlien takia tuollanen tuplapöytä-systeemi, mutta oikeasti näin ei ole, vaan on ainoastaan tuo sininen pirttikalusto (toinen kalusto on lainassa naapurista). Se on vaan niin pieni, että tarvittaisi kipeästi isompi kalusto. Haluan nimenomaan pirttikaluston, ja blogiystäväni Sirkku onkin tarjonnut jo minulle isompaa... enää kyyti tarvittais, mutta kenties sekin tässä järjestyisi (yksi tuttu jo lupasi kärryä lainaksi). Palaan asiaan...


Huone on ihanan iso, avara ja valoisa. Kertakaikkiaan minusta todella ihana ja onnistunut muutos!!


Tuossa siis tuo meidän ihana sininen pirttikalusto. Voi harmi kun se on liian pieni! Väriltäänkin se olis niin täydellinen... (olen sen maalannut joskus tuonne aittaan) No, jos/kun uusi isompi joskus saadaan, maalaan kyllä senkin. Ja nimenomaan tuon väriseksi! Sininen taitaa olla mun lempiväri... ja oikeesti tänne sopii todella kauniisti tuo väri. Ja nuo ihanat ystävältä saadut räsymatotkin. ♥


Maalasin joitakin juttuja mustaksi (kuvia edellisessä postauksessa) ja tuossa on nyt kaksi jakkaraa sitten paikoillaan. Ne on vähän niin kuin lisäistuimina myös, ja itse asiassa matalampi on juuri nytkin mun jalkojen alla tässä koneella... nurkassa oleva kirjoituslipasto on siis minun paikka, vaikka kuvassa koira onkin tuolini valloittanut.

Tuossa kuvassa näkyy muuten edullinen koiranpeti-vinkki kaikille koirallisille: iso Ikean tyyny ja siihen päällinen. Meillä on noita oikeastaan nyt kaksi tuossa vierekkäin, missä kuvassa näkyy vain yksi (tuo mustavalkoinen). Ja koirat tykkää!

No sitten mennään olkkariin. Käännän vain selän koiralle, ja näkymä on tämä:


Jaaha, toinen koira poseeraakin siellä sohvalla... =) Sohvien räväkkä väri on aiheuttanut monia "ohhoh"-reaktioita, minusta ne on ehkä ihanimmat sohvat ikinä! ♥

Tuossa sohvan edessä on maalaamani sohvapöytä, jonka ostin 15 eurolla kierrätyskeskuksesta. Se oli oikeasti kai joku teak-pöytä... mutta minä vedin mustaksi, on paljon kivempi noin. Antaa pientä terävyyttä tuonne olkkariin ja on muutenkin käytännöllinen, saan siihen teekuppini asetettua kun joskus eksyn telkkarin ääreen.

Olkkarissakin tehtiin remppaa. Lattian maalasin harmaaksi sielläkin ja voi että miten tykkään!! Valostui kyllä koko huone tosi paljon. Olkkariin myös tehtiin uusi uuni, tuollanen valtavan iso tiilistä muurattu ihanuus. Se vaan sitten maalattiin valkoiseksi. Ensin meinattiin maalata myös taustalla oleva muuri valkoiseksi, mutta se sitten palautettiinkin harmaaksi, joka on tosi sopiva väri siihen. Uuniin tehtiin tuollanen pieni lippa, jossa voin sitten poltella kynttilöitä.



Minä niin tykkään tuosta olkkaristakin nyt! Ihanan valoisa ja rauhallinen, samalla kuitenkin persoonallinen ja väriäkin löytyy sohvista.

No sitten yläkertaan. Maalasin sieltäkin lattian kahteen kertaan. Se oli kyllä harmaa jo valmiiksi, mutta todella kulahtanut ja kauhean näköinen. Nyt on sitten samaa harmaata ja siisti lattia sielläkin.


Kuvissa näkyy myös kaiteet ja raput, joista maalasin osan. Jätin siis ne tuppeen sahatut reunat omanvärisikseen, samoin portaiden pyöreän puolen. Nyt ne on kyllä mielestäni todella kivat! Niin joo ja pikapikaa maalasin vielä tuon vessan oven, se oli enää ainoa mäntyinen juttu meillä. Pitkään on sekin pitänyt maalata, mutta.... no, se oli niitä per*ehommia, ja nyt se on tehty! Oviaukon listoitus on todella haastava homma, joten se on aina vaan jätetty tekemättä... vinojen seinien ja suoran oven yhdistelmä voi todellakin nimittäin olla haastava, kun mikään kohta ei ole suora ja jos karmi ylhäältä on "ulkona" niin alhaalta se onkin sitten "sisällä". En tiiä mitä tuohon keksis.



Tässä vielä portaista kurkistus olkkariin:


Että sellasta meillä nyt sitten on. Minun mielestä ihanaa, valoisaa, rauhallista, harmonista, kuitenkin persoonallista, räväköitäkin värejä... Kerta kaikkiaan unelmieni täyttymys on tämän remontin tulos.

Tykkään, tykkäätkö sinä?

Heli

44 kommenttia :

  1. Tykkään ja paljon <3 Kaunista, ja niin valoisan ja avaran oloista. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kivasta kommentista! Minustakin on nyt ihanan avaraa ja valoisaa!

      Poista
  2. Tosi kauniit värit sulla siellä nyt on :)
    Onnistunut remppa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät, kyllä minäkin olen tyytyväinen tähän lopputulokseen. =)

      Poista
  3. Mukavalta näyttää! Tyttö katsoi olan takaa, ja totesi että ihan kuin jostain sisustuslehdestä :) ja ihaili, kuinka mustaa ja valkoista ja siistiä. Tuo sohva on kyllä just hieno väripilkku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oho, vai ihan sisustuslehdestä, kiitos kehuista tytöllekin! Ja siistiäkin on vielä, ainakin hetken aikaa... Mun mielestä jotain räväkkää tarvii olla ja sohva on just täydellinen siihen hommaan!

      Poista
  4. No nyt ei voi muuta kuin onnitella ihan kaikesta :). Opiskelujen loppumisesta, viiskymppisistä ja suur-urakan onnistuneesta lopputuloksesta <3. Vähän voisin veikata, että jahka pikkasen aikaa kuluu ja saat rauhassa istuskella kotona kaiken kauniin ja seesteisen ympäröimänä, tulee viiveellä sellainen hirmu väsymys ja tajuaminen siitä, kuinka rankkaa kaikki sinnikäs puurtaminen loppupeleissä oli. Tai siis ainakin niin mulle kävi. En ollut oikeasti tajunnut, kuinka koville se opiskelujen loppurutistus otti. Kaiken muun ohessa.

    Aivan Helimäisen kotoisa kokonaisuus ja sohvat on munkin mielestä yhdet hienoimmista ikinä :). Loistaa kilpaa auringon kanssa.

    Mutta mitä jos ihan hirveen nopeesti ottaisit ja maalaisit sen naaupurin kaluston vahingossa vaaleansiniseksi, niin siinähän sitä olis teille sopiva pöytäryhmä ;)

    Ja sen vielä kirjoitan, että nyt kun kaikki on valmista, niin eipä ole kukkiakaan seinällä liikaa niinkuin aluksi pelkäsit. Tummat hyllyt on mun mielestä just hyvä vastapaino kaikelle. Jos ne olis valkoiset, tulos vois olla ehkä liian "tyttömäinen". Nyt on hyvä.

    ONNITTELUT <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, piti tosin vähän selventää tuohon tekstiin että opiskelut ei oo kuitenkaan vielä ohi muuten kuin syksyn osalta, nyt alkoi harjoittelujakso (ja minä istun kotona ilman harkkapaikkaa vielä, kääk... tänään alkaa kiivas paikan etsiminen!!). En siis (toivottavasti) ehdi kovin kauaa kotona istua ja paikkoja ihailla. Mutta totta on, että kyllä nyt on vähän sellanen puuuuuh-olotila, kun moni asia on ohi. Tosin toi harkkapaikan puuttuminen kyllä ahistaa vähän ja se tilanne on korjattava pikimmiten!

      Niin, harmi juttu että se naapurin kalusto jo lähti veks, olis ollut kyllä kiva saada pysyvästi lisää pöytätilaa. =D

      Ja toi on ihan totta mitä hyllyistä sanot; jos olis ollut valkoiset niin olis kyllä mennyt jo liian romanttiseksi hörsöksi. Pitää olla särmää - ja sellasta, että mieskin kokee omakseen...

      Ihan samaa mieltä olen niistä ruusuista, ei tunnu liialta nyt!

      Poista
  5. Tykkään =) Vielä kun saatte listoitukset paikalleen, niin johan on valmista.

    Erityis tykkäykset täältä pönttikselle sekä ihanille lautalattioille ;)

    On pitänyt jo aiemmin kysäistä, eli majaileeko teidän pupsit nykyään siellä aitassa, vai mihin ootte söpöläiset laittaneet?

    Lupsakkaa lokakuuta kaiken aherruksen jälkeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepä onkin sitten jännä nähdä, missä vaiheessa ne listat oikeesti paikalleen saadaan... ne on jo olemassa, tuolla yläkerrassa ovat jemmassa, mutta vähän epäilen, että tovin joutuu niitä nyt oottelemaan. =D

      Pönttis ja lautalattiat on ihanat minustakin! Ja puput majailee ihan vaan tytön huoneessa, niillä ei tänne ole enää asiaa, senkään vuoksi että meillä ei nyt ole enää noita sokkeleita kaapeissa joten ne pääsis kaikkien kaappien alle... enkä muutenkaan halua niitä tänne pissimään ja järsimään paikkoja.

      Mukavaa lokakuuta sinnekin!

      Poista
  6. Todellakin tykkään! Mahtava lopputulos. Ison työn huipentuma. Onnittelut. Kaikki on niin yhtenäistä olematta silti yksitoikkoista. Ja nuo sohvat...oih :) Oletkos milloinkaan esitellyt teidän makkareita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tykkäämisestä! Mulla olikin just tuollanen tavoite, että olis tavallaan yhteinäinen talo mutta kuitenkaan ei liian pliisua. Taisin siis onnistua!

      En muista olenko makkareita esitellyt, toisaalta meillä ei ole varsinaista makkaria vaan ollaan tuolla vähän välitilassa... Voisin vaikka joku kerta kyllä niitäkin tiloja paremmin kuvailla. Kunhan lasten huoneet olis joskus kuvauskunnossa.. =D

      Poista
  7. Tykkään! Ja nuo turkoosit sohvat on aivan ihanat! Kelpuuttaisin kyllä meillekin. Tosi kaunista ja avaraa, kyllä kannatti tehdä remppa ja luopua ylimääräisestä tavarasta.

    Tuohon vessan oven karmilistaksi, kävisikö jos siihen laittaisi köyttä? Isompi varmana peittäisi reunat molemmin puolin ja ei haitta vaikka karmi on jossain kohtaa ulkona ja toisessa sisällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja kiva kun tykkäät! Todellakin olen samaa mieltä, että kannatti tämä vaikka tuskallista välillä kyllä olikin.

      Olen ajatellut myös tuota köyttä siihen listaksi, mutta en ole sitten päässyt ajatuksesta eteenpäin. Pistetään mietintään taas!

      Poista
  8. No tykkään! Niin ihanan kodikkaan näköistä. Lattiat on hienot ja sohvat ja kaikki. Onnistunut muutos :)

    (Meinasin ensin julkaista tämän kommentin vahingossa miehen tilillä, mutta elä julkaise sitä, jos se tuli perille asti :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan oikealla tilillä tuli julkaisu. =) Ja kiva että tykkäät!!

      Poista
  9. Voi kuinka olen odottanut tätä päivitystä! Todella kaunista on ja onnistunut remppa. Ihanaa, että sait tahtosi läpi ja saat nyt suuren työn tehtyäsi nauttia mieluisasta lopputuloksesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nyt odotus sitten palkittiin! Mulla oli kuvat kyllä otettuna, muttei aikaa tehdä postausta...

      Aloin oikein miettiä, että mitä tarkoitat että sain tahtoni läpi... mutta varmaankin tarkoitat noita maalailuja? Kun mies siitä puusta olis niin tykännyt... =D Kyllä mä luulen, että se tykkää nyt tästäkin, vaikka vähän pitää välillä muodon vuoksi mainita niistä haapapaneleistaan. =D

      Poista
    2. Juuri sitä tarkoitin, että mies jousti ja antoi sun maalata. Olen iloinen sun puolesta =)

      Poista
  10. Ensinnäkin: pääasia on tietenkin se, että siellä asuvat ihmiset tykkäävät :)

    Mutta niin tykkään minäkin!!! Voi ah ja voih, mikä koti teillä on. Värit on ensinnäkin aivan ihanat, toi valoisuus suorastaan häikäisee ja tunnelma on jotenkin ihanan rauhoittava. Kerta kaikkiaan upeaa! Koiratkin on selkeästi löytäneet kaikkein pehmeimmät ja lämpimimmät paikat, heh :D

    ONNEA TOSI PALJON remontin valmistumisesta ja ihanasta kodista! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos!! Toki nämä on makuasioita, ja varmasti on heitäkin, joiden mielestä meillä on ihan yök-pliisua ja hempeää ja voi kauhee mitkä sohvat jne. Mutta me tykätään ja ainakin te kaikki kommentoijat näköjään myös. =D Aika pitkä matka tähän nykytilanteeseen kyllä on ollut, joskus kun jaksais niin voisin kaivaa ne "tästä lähdettiin"-kuvat vertailun vuoksi esille...

      Ja tottakai koirat valkkaa itelleen ne ykkösmestat! ♥

      Poista
  11. Kuvia katsellessa tuli mieleen, että "onpas avaran ja tilavan näköistä ja olikos siellä ennen noin tilavaa", mutta sitten itsekin totesit, että tunnelma on avara. Oikeasti nuo sinun värioivallukset toimii (lattian väri, mustat yksityiskohdat ja sohvan väri). Yleisilme on levollinen ja silmää miellyttävä. Nyt vasta huomasin, miten tuo pönttöuunikin on hieno paikallaan! Sitä olen tässä matkan varrella ihmetellyt, että olet selvittänyt koko hurjan remontin kaikki vaiheet ilman hiuksiarepivää stressiä! Ehkä huomasit, että nyt on luvassa jotakin, mitä kannattaa odottaa ja ei kannata haaskata voimia ressaamiseen.
    Koita vaan saada kyyti järjestymään, olis kiva nähdä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi Sirkku, tietäisit vaan minkä määrän olen täällä aika ajoin stressannut!! Ihan on itkua väännetty ja ollu aivan toivoton tunne, että tää ei valmistu koskaan... kuukausikaupalla oltiin roskan ja pölyn seassa, meillä ei koko kesänä imuroitukaan kuin ehkä kerran... Olisin kovasti halunnut tänne avuksi siivoojan tekemään mun kanssa kunnon puunauksen, kun todellakin JOKA PAIKKA oli mustan nokipölyn peitossa: olen esimerkiksi tuosta pikkueteisestä pyyhkinyt joka ikisen panelin yksitellen puhtaaksi siitä pölystä...

      Että kyllä tämä kesä oli kaikkea muuta kuin rentouttava, lomaa ei ollut käytännössä lainkaan ja suoraan sanottuna en tajua miten mieheni jaksaa ensi kesään asti seuraavaan lomaan, kun hänellä ei uudessa työpaikassa ole vielä talvilomaa eikä kesä"loma"kaan ollut kuin 2 viikkoa, joka siis oli raadantaa aamusta iltaan ja kaikki muutkin illat siihen päälle sitten sitä samaa...

      En ole vaan blogiin viitsinyt sitä kaikkea narinaa purkaa. Kyllä mä niin kovin toivoisin, että meillä olis mahdollisuus joskus ottaa irtiotto kotoa miehen kanssa, tai vaikka kok perheen kanssa, mutta sitä ei ole näköpiirissä monestakaan syystä (rahaa ei ole, lapsen/kodin/eläinten vahtia ei ole, sitä lomaakaan ei ole...). Eli raskasta oli, todellakin, olen sanonut monta kertaa että en IKINÄ ENÄÄ tahdo remontoida... Ja sitten välillä heitellään miehen kanssa sellasta kunnon hirtehishuumoria, että "ostetaanko joku ihan romu talo ja remontoidaan se meille, hehhehheh..." Juu ei, ei koskaan enää!!

      Mutta kiva että meidän koti näyttää nyt mukavalta muidenkin mielestä! Sitä isoa pöytää olis tosiaan enää vailla, koitan sitä kyytiä järjestellä!

      Poista
  12. Äärimmäisen kaunis lopputulos! ♥

    Erityisesti ihastelen pönttöuunia ja sohvia! Kaikki sopii niin niin ihanasti kimppaan.

    Kyllä kannatti uurastaa, kun lopputulos on noin upea!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti kehuista! Pönttis ja sohvat on sellaset, mihin moni kiinnittää huomiota. Molemmat ehkä värivalinnoiltaan vähän erikoisemmat. Kannatti se uurastus, mutta kyllä se kieltämättä aika rankkaa oli.

      Poista
  13. En meinannut edes ymmärtää, mitä tarkoittavat sanat remontti ja valmis samassa lauseessa! Onneksi olkoon! Upea saavutus!

    Kaikki on hienoa ja viimeinen kuva on kaikkein hienoin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kyllähän ne oudolta sanaparilta kuulostaa!! =D Ja jos tarkkoja ollaan niin ihan 100% valmista ei vielä ole - ne listat... Kiitos kehuistasi!!

      Poista
  14. Ihan ihanaa, että olet(te) itse täydellisen tyytyväisiä remonttiin!
    Ihan ihana on tuo keittiö, olisipa mullakin noin paljon tilaa!!! :D

    Sohvat on musta ihan tosi hienon väriset ja tuo musta pönttis..oi!

    Aivan ihanaa ja vielä ihanampaa todella, että nyt selvästi nautit tästä kaikesta! :)

    Kaunista viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän talo on kai ulkoapäin aika pieni, koska moni on sitten sisällä vähän yllättynyt, miten tilavaa ja avaraa täällä on. Uskon, että värivalinnatkin tekee osan siitä tunteesta, sekä etenkin se, että meillä on aika vähän tavaraa.

      Sohvat ja pönttis sai taas kehuja, hihii!

      Ja kyllä nautin, on tää niin hienoa kun (suurimmaksi osaksi) on valmista!

      Poista
  15. Voi, kyllä tykkään! Ihanan avara ja valoisa keittiö! Itse en ole koskaan ollut sinisen värin ystävä, mutta tuon teidän pirttikaluston kelpuuttaisin mennen tullen! Se on niin karkkivärinen!
    Voisko tuohon oveen listoiksi ajatella vahvaa köyttä? Tosin se ei kyllä taivu kulmissa noin jyrkästi, mutta jos sen saisi leikattua jiiriin.. En tiedä, kun en ole kokeillut. Meillä on rappusissa sellaista ohutta hamppuköyttä, niin kuin jalkalistoina. Mutta se on niin ohutta että se on saatu mukailemaan rappusia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sininen väri jakaa kyllä mielipiteitä. Mä en tiedä mikä sielun väri se mulle on, se vaan on niin ihana. Ja siis just tollanen siniharmaa, vaaleansininen yms, en tykkää tummemmista. Tuo pirttikalusto maalattiin jokunen vuosi sitten aittaan, jossa on ihanat kukkatapetit - maalasin sinne myös yhden penkkisohvan ihanaksi vihreäksi... Mutta joo, kyllä tuo väri on aivan ihana ja mun ajatus valkoiseksi maalatusta pirttikalustosta on kyllä vaihtunut siihen, että tulevakin (toivottavasti) kalusto tulee saamaan sinistä pintaan.

      Ja tosiaan köyttä ehdotti Katjakin, täytyy tutkailla millaisia vaihtoehtoja siitä olis ja onnistuisko tuohon. Miehellekin sitä ehdottelin jo.

      Poista
  16. Voi valtava,minkä urakan ootta teheny ja tosi upean näköistä nyt :) Kivan väriset sohvat muuten,tykkään...Sopii muihinki sinertäviin juttuihin..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Sohvat on tuollaset turkoosimmat, jos vertaa muihin sinisiin täällä. Mutta sopivat kyllä tänne tosi kivasti minustakin!

      Poista
  17. Näyttää kyllä hyvälle kaikki eli tykkään!
    Miestä kiinnostaa, että millä maalilla pönttis on maalattu? Oiskois maalamassa meijän, rapistelee jonkin verran...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät!

      Maali on Helmi-kalustemaalia. Meille kyllä ehdotettiin jotain muuta... jotain liuotinpohjaista, en nyt muista nimeä (Miranol??). Otettiin kuitenkin Helmi, koska se ei haise juurikaan ja koska olen muistaakseni lukenut, että muutkin on sillä käytössä olevia pönttiksiä maalailleet ja hyvin on onnistunut. Mies sen maalasi ja se tasoittuikin todella hyvän näköiseksi pinnaksi. Se on muistaakseni maalattu vain kertaalleen, alla oli spraymaalattu (ihan siis sellasilla kunnon vehkeillä, ei spraypullolla) pohjamaalilla ja sitä ennen vielä hiottu kunnolla - noi pellit kun oli tuosta tosiaan pois niin mies teki ne pohjatyöt autotallissa. Maalaus tehtiin muistaakseni sellasella vaahtomuovitelalla.

      Poista
  18. Moi! Tykkään tosi tosi kovasti koko rempasta!! Mutta keittiö on super! Ja noihin sinisiin sohviin voisin hukkua saman tien, ne on ihanat, niitä olen hehkuttanut ennenkin ;)
    -Hellu ja Blackie Kahden Naisen Loukussa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät! Sohvat on ihanat, muutenkin kuin väriltään. Suosittelen todellakin Ikean Ektorpeja, mainiot ovat! Ja helpot värjätä itse (tai siis pesulassa noi värjättiin isossa koneessa, mutta kuitenkin...). Saa sitten omaan tyyliin sopivan väriset.

      Poista
  19. No, tykkään! Kauniisti olette rempanneet ja tuo sohvaryhmä on kyllä ihana - lempiväriäni...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Hauskaa, kun sohvat on saaneet niin kovasti kehuja! Ne on minustakin aivan mahtavan onnistuneet väriltään!

      Poista
  20. No hertsileijaa! Tykkään ja paljon! Siis ihanan harmonista, mutta silti persoonallista. Mä niin tykkään kun ihmiset tekee kodeissaan mitä ne itte tykkää, eikä mitä jossainn käsketään tehdä. Ja noi sohvat -aaah, mutta mähän niin tykkäsin niistä oransseistakin ;) Ihana huusholli ja olen tosi iloinen sun puolestas, muistan kun tästä rempan tulosta pitkään puhuit - nyt se on tässä!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun tykkäät!

      Ja joo, mulla on sellanen oma tyyli, jonka ohjaamana olen valintoja tehnyt. Olen jo pitkän aikaa miettinyt, että miksi luen sisustuslehtiä ja mukamas otan niistä "vinkkejä" remppaan, kun loppujen lopuksi kuitenkin teen just niin kuin ite tykkään...

      No, ehkä kuitenkin joitain vaikutteita olen saanut netistä ja lehdistä. Tai ainakin huomannut niissä asioita, joista itekin kauheesti tykkään, oli ne sitten muotia taikka ei... Toisaalta huomasin jo vuosia sitten, että aina vaan mua kiinnostaa ja ihastuttaa tietyn tyyliset jutut - esimerkiksi silloin kun maalaisromantiikka tuli pinnalle, mä huomasin että se taitaa olla mun juttu ollut jo vuosia, en vain ollut tiennyt sille ees nimeä, ennen kuin tuli nää netit ja lehdet. Myös sininen ja kukallinen on olleet jo yli 20v jossain mielen pohjalla. Ja meillä on ollu ruusutapettiakin jo ikiajat, ennen tuota nykyistä olkkarin tapettia siihen laitettiin aivan ihana kellertävä ruusutapetti... (sopi silloin tosi ihanasti siihen puiseen paneliin) Mutta joo, kyllä mä sanoisin, että meillä on "minun näköistä".

      Ja sohvat on todellakin ihanat, myös ne oranssit päälliset on minusta aivan mahtavat, harmi vaan kun niissä on niitä pilkkuja.

      Poista
  21. Hupaisa yksityiskohta; rullasin kuvia alaspäin ja eka kuva sohvista, niin multa pääs: no ohhoh (en oo sinisen ystävä) ja sit olikin sun kommentti: "Sohvien räväkkä väri on aiheuttanut monia "ohhoh"-reaktioita".
    Teidän kodissa se kumminkin on sopiva ja hyvä väripilkku, luontuuu kokonaisuuteen; ja hyvään kokonaisuuteen luontuukin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, ne reaktiot on oikeesti sellasia tosi spontaaneja "ohhoh"-huudahduksia. Ja uskon, ettei kaikki noista tykkää, mutta minusta ne on niiiiiin ihanat ja tosiaan sopii tänne todella hyvin.

      Mun sisustusfilosofia (jos nyt sellasta on...) on jotakin siihen suuntaan, että joku pikku jekku tai juju täytyy olla, ettei liian hempeäksi tai pliisuksi mene. Joku sellanen pieni erikoisuus tai jotain. Kattelin mikä se tässä keittiössä olis... ehkä tuo musta uuni, se ei taida olla ihan tavallisin pönttiksen väri, tai sitten vaikka tuo "sisäpuu" (peltiämpäriin betoniin "istutettu" oikea puu) jonka oksilla kiikkuu keijukainen. Tai sit vaikka tuo sininen pöytä. Jotain persoonallista pitää kuitenkin siis olla. =)

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥