lauantai 22. marraskuuta 2014

muotipläjäys


Heippahei! Miksi mulla ei ole enää koskaan aikaa bloggailla... mur! Nytkin tulin vaan äkkiä heittämään tänne tällasen dagensin, kun tuossa eräänä päivänä kuvailin... Tämä on siis minun toooooosi cool look, kun tein pari päivää työharjottelua etähommina kotona. (Huomaa avoin kylppärin ovi, pyykkikoppa, vaatekasa, kenkäläjä... jalan takaa pälyilevä koira...)

Vakkarivaatetukseni kotona on aina muutenkin leggarit, musta trikoopaita ja villasukat. Koska mulla on aina vähän kylmä, eikä meillä tainnu olla talo just tuolloin järin lämmin, kiskaisin ylleni vielä edesmenneen rakkaan ukkini vanhan neuleliivin, joka on oikeesti tosi ihana ja lämmin, mutta mieheni on ainakin ilmaissut sen olevan muutoin aivan karmea... Mä niiiiiin mielelläni pitäisin tuota päälläni talvella ihan aina ja joka paikassa (ja hahaa, välillä pidänkin, enkä välitä että muiden mielestä se on kauhee...). 

Ja vielä yksi pieni lisäosa tässä asussa on, sen näkee kun tarkkaan katsoo... aaaaivan, sehän on käsivarttani koristava säärystin!! Tai siis molemmissa käsissähän ne on. Selitys?? Mun oikea käsi, eli tuo "hiirikäsi" on jotenkin viallinen (??), se on aina sellanen "jäätynyt" jotenkin. Joten olen keksinyt maailman parhaan lämmittimen siihen ja se on tuo paksu säärystin. Näitä en käytä muualla kuin kotona, don´t worry...

No niin, vielä vähän lähikuvaa... vapiskaa, muotibloggarit, tässä tämä tulee:


Ei mulla sit muuta. Nyt meen takas kattoo Wallanderia...

Heli

PS. Oho, nyt kun katoin tarkemmin itseäni, niin mullahan on taas tollanen asu... liivi on vaan erivärinen (mutta ukin vanha sekin) ja villasukat on myös toiset. Hihii!

26 kommenttia :

  1. Mahtavaa! Mun mielestä kotona saa ja kuuluukin pukeutua just niin kun haluaa ja hyvältä tuntuu. Itsekin tykkään kulkea kotona lökölököhousuissa joita mun avomies vihaa, mutta mä en välitä. Ja suurin osa päivästä kuluu yöpaitapäällä, koska se on mun mielestä vaan maailman mukavin vaate. Että näin meilläkin :)
    PS- Toi slipoveri on aivan ihana. Oon ettiny itellenikin tollasta, mutta niitä ei tunnu enää mistään saavan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Rentona, nimenomaan!! Mä oon kyllä kotona todellakin ihan rennoissa kuteissa. Jos kyllä muuallakin... Nyttemmin olen kyllä jo hävittäny ne rikkinäiset paksut sukkahousut, missä ennen tapasin kotona hiihdellä... =D

      Poista
  2. Tuo liivi on kyllä ihan "ukki-liivin" näköinen :) mun tyttö piti kans yhteen väliin säärystimiä käsissä, ennekuin hoksattiin, että niitähän voi itsekin tehdä, käsivarrenlämmittimiä. Tosin sit se halus vaan semmosia rannemittaisia, ja niitä oon sille virkannu sitten. Ja jostain nettikaupasta löydettiin tyylikkäitä ohuita käsivarrenlämmittimiä halvalla...
    Koiruus on ihana, aina mukana siltä varalta, että jotain jännää tapahtuu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä ihanin ukki-liivi on mielestäni tuo! ♥
      Itse asiassa nyt kun mainitsit, niin olen kuullukin noista hihattimista. Leikitään siis, että noi mun on just sellaset. =)

      Koiran huomasin kuvasta vasta jälkikäteen. Huvittava, kun se tuollain kurkkaa. =)

      Poista
  3. Hieno asu! Oikein legginsit, mulla on vain pitkät kalsarit...

    Lisää muotipläjäyksiä! Tämä oli kiva.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta puhuakseni en tiiä vaikka noikin olis kalsarit... Aiemmin mulla oli sellaset harmaat, ne oli ainakin ihan rehelliset kalsarit, mutta ne tais mennä ihan totaalisen rikki lopulta (josta voikin päätellä, että paljon oli pidetty...).

      Multa nää muotipläjäykset on vähän harvassa, kun asu on aina samanlainen... =D

      Poista
  4. No voihan vitsi, toi on ihan täydellinen asu. Viihdyn itsekin parhaiten juuri tuon tyylisissä. Ja ukin vanha liivi, ihanaa! ♥ Sen lisäksi, että se on mun mielestä oikein kiva ulkonäöllisesti, siihen sisältyy lämmin ajatus ukista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Minäkin tykkään tästä asusta! Olenkin siinä kotona lähestulkoon aina (hihoja lukuun ottamatta)... paitsi jos on vielä kylmempi, laitan päälle vielä sellasen ihan kauheen harmaan fleecetakin...

      Minä nappasin kiireen vilkkaa noi ukin liivit sillon kun vaatteita oli tarjolla jäämistössä. ♥

      Poista
  5. Ihana, talvimuotia kerrakseen! :) ja vitsit, toi "käsivarsitin", hienoa idea! Mullakin kylmää hiirikättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä oon niin muodikas! =) Käsivarren lämmitin on syntynyt pakkotilanteessa... onneks oli tollaset pitkät, paksut säärystimet olemassa.

      Mikähän tossa hiirikäsi-hommassa on, onko sulla tietoa? Se on oikeesti tosi ikävä vaiva, etenkin kun pidempään on koneella. =(

      Poista
  6. Siis tossa asussahan ei oo mitään vikaa, ihanan rennon ja mukavan oloinen. Ja tuo neuleliivi, sehän on tosi ihana. Itekin olis kiva omistaa tommonen kunnollinen slipoveri :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo slipoveri on minustakin ihana. Harmi, kun siinä on helmassa pari reikää... Mutta arvaa mitä, se on mulla just nytkin päällä täällä työharjottelupaikassani... Mä laitan mukavuuden kyllä esteettisyyden edelle ja meillä on täällä aika kylmä, joten aamulla liivi lähti mukaan.

      Poista
  7. Minusta näytät oikein hyvältä asussasi. Tulee lämmin ja hyvä fiilis vaatekokonaisuudestasi, ja itsekin vilukissana pidän tuollaisia vaatteita kotona.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kehuista! Mä en todellakaan ole mikään muotimimmi, tää on mun perusvaatetus... kotiin mennessä heitän aina heti päällyshousut veks ja hiihtelen leggareissa vaan, villasukat ehdottomasti ja mielellään myös jotain lämmintä yläosaan, eli liivi on mitä parhain siinä kohtaa. Joustavaa ja lämmintä, siinä mun perusasiat vaatteille.

      Poista
  8. Terveisiä vaan miehelles, että ukin vanha neuleliivi on kuule oikein kivan näköinen! Ja lämpimän. Kuten myös "hihakkeet" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitääpäs kertoa terkut! Sinällään miehellä ei oo paljon varaa sanoa, kun se ite kulkee aina työverkkareissa ja collegepaidassa... No, jos totta puhutaan niin ei se ole varsinaisesti mun vaatteita koskaan moittinu (ees niitä rikkinäisiä sukkahousuja), mutta kerran kun satuin kysymään, niin se sanoi antoi ymmärtää, ettei noi sen mielestä ole hienot...

      Poista
  9. Ihana! Kyllä kotona pitää voida maleksia just niissä kamppeissa ku hyvältä tuntuu, ulkonäöstä viis. Eikähän tossa sun asussa mitään vikaa ole, sama trendi täälläkin :o) Ja sama ongelmakin täällä nykyään, ei oo aikaa bloggailla..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin justiin, kotona saa olla miten tahtoo! Mä olen sillä lailla myös, vaikka miehen kaverit käy kylässä...

      Mulla on todella aika nyt vähän tiukilla tän bloggailun kanssa, on niin erilaista kun ei ole arkivapaita!

      Poista
  10. Vastaukset
    1. Juu, ja aina tää asu ne rikkinäiset sukkahousut voittaa... =D

      Poista
  11. Tää oli kyllä paras dagens pitkään aikaan!:D Vähän samaa sarjaa mitä puutarhabloggaajilla, siihen vaan kuuluu vielä savinen ja multainen vaatesetti ja heiniä päässä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos! Mun varmaan pitäis vielä jotenkin koristella tätä lookkia... ehkä vaikka nitoja kiinni helmaan? Tulis vähän sellanen kirjanpitäjämäinen tyyli siitä, vai mitä? ;)

      Poista
  12. Ihana Heli <3 Tää on todellakin paras dagens, mitä olen koskaan nähnyt.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No nythän te vallan kehutte mua niin kovasti, jotta tässä alkaa jo miettiä, tarjoisko tätä lookia lehtien palstoille... =D

      Poista

Kiitos kommentistasi! ♥