lauantai 16. toukokuuta 2015

Krissen luona kylässä ♥


Eilen illalla vietin laatuaikaa neljän muun paikallisen bloggarin kanssa. Me ollaan tavattu nyt muutaman kerran; eka kerran kahvilassa, toka kerran sisustuskaupassa (jonne itse en valitettavasti päässyt), kolmannen kerran meillä ja neljännen kerran ravintolassa. Nyt oli siis viides tapaaminen ja tällä kertaa vierailtiin Krissen ihanassa kodissa.


Kuten tapoihin kuuluu, ensin kamerat räpsyi... Krissen kotona on tosi paljon kaikkia aivan ihania yksityiskohtia! Tuo ekan kuvan naulakko on kyllä yksi suosikeistani, voi vitsit miten suloinen!! Samoin oli tämä ihana asetelma, minkä kruunasi tuo perhonen.

Ja lisäksi oli vaikka mitä muutakin ihanaa, esimerkiksi tämä ihana itse tehty koristus :


Tai tämä, myös itse tehty aivan ihana laatikko polttopuille (tahtoo kans!!):


Entäs sitten tämä upea iso arkku - ja iih miten ihana ♥ vihreäksi maalattu lattia:


Ja voihan huokaus, miten mä aina kuolaan näiden virkattujen mattojen perään:


Ja paljon paljon muutakin ihanaa sieltä löytyi. Oih ja voih. On aivan ihanaa, kun pääsee vierailemaan muiden kodeissa ja katselemaan heidän ratkaisuja ja sisustuksia. Samalla jotenkin myös oppii ihmisestä lisää.

Asiaan kuului tottakai myös kuplajuoma...


...sekä ihanat herkut:


Tykkäsin hirmuisesti Krissen ihanasta kodista! Kiitos kun saatiin tulla!

♥ ♥ ♥

Tykkään myös tosi paljon tästä porukasta, joiden kanssa pikkuhiljaa ollaan tultu tutummaksi. Ei ollu mitenkään itsestään selvää, että lähdin mukaan tähän porukkaan, koska jotenkin kauheesti vierastan edelleen sitä ajatusta, että minut tunnistettais blogin takaa. En esimerkiksi ole mennyt mukaan paikallisten bloggaajien julkiseen Facebook-ryhmään, enkä koskaan mainosta blogiani facessa muutenkaan. Mulle on ihan tarpeeksi kamala ajatus, että joku tuttu kenties löytää tiensä tänne ja lukee tätä... ihan hullu ajatus tietenkin, kun kuitenkin julkista blogia pidän. Mutta joku kynnys siinä kuitenkin vaan on.

No enivei, tämä ihana porukka on kuitenkin osoittautunut suureksi rikkaudeksi mulle. Eilenkin pulistiin, naurettiin ja jaettiin myös hivenen kipeämpiä ja henkilökohtaisempiakin asioita. Mulla ei loppujen lopuksi ole paljonkaan sellasia ystäviä, joiden kanssa istuskellaan iltaa ja jutustellaan - syystä että monet ystäväni asuvat tosi kaukana. Nämä ihanat tyypit kuitenkin on sellasta rentoa ja kivaa porukkaa, joiden kanssa aika kuluu tosi rattoisasti ja jokainen voi olla oma itsensä. Etenkin eilen mielestäni mentiin jotenkin "seuraavalle levelille" tuttavuudessa/ystävyydessä. Se on todellakin totta, että somen kautta voi saada kyllä ihan tosi tärkeitäkin ihmisiä elämäänsä!

Kiitos siis teille ihanaiset:

ja

Porukkaamme kuuluu tämä lisäksi vielä muutama muukin kiva tyyppi, jotka eivät valitettavasti päässeet paikalle eilen, mutta hei, seuraavalla kerralla sitten!

Tavataan taas... ♥

Heli

10 kommenttia :

  1. Oli taas niin kivaa tavata :) <3 En malta odottaa seuraavia kohtaamisia!

    VastaaPoista
  2. Kiitos Heli ♥ Olen todella iloinen, että lähdit tähän blogiporukkaan mukaan ja oli suuri ilo saada sinut eilen vieraakseni. Myös minulle tästä naisporukasta on tullut todella tärkeä. Odotan jokaista tapaamistamme tosi paljon ja oli ihan huippu ihanaa päästä maaliskuussa näkemään sinun kotisi ♥ Oman kodin esitteleminen sisustusbloggareille on aika suuri juttu, varsinkin kun koti ei vielä lähestulkoonkaan ole kokonaan rempattu. Arvostan tosi paljon teidän kaikkien mielipiteitä kodistani ja ne myös jollaintapaa auttavat minua sietämään paremmin niitä itselle vähemmän mukavia/miellyttäviä kohtia/huoneita kodissani. Ilta oli ihana ja onnistunut ♥ Näitä lisää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teillä oli tosi nättiä, ihan suotta mietit sitä, ettei ole remontoitu kokonaan tms. Aivan ihanan persoonallista ja niin ihania asetelmia siellä täällä, ihania kylttejä, tähtiä... mä kun en sellasia handlaa ollenkaan, meiltä puuttuu siis kaikki sellanen ihana "krumeluuri" mitä teiltä löytyi runsain mitoin.

      Eiks vaan ole tosiaan aika jännää kun ihmiset bloggaa omasta kodista "uusin silmin", minusta teilläkin oli ihanat kuvat otettuna meiltä sillon sen tapaamisen jäljiltä, ja omaa kotia näki uusin silmin.

      Tää porukka on tosi kiva, olen iloinen että lähdin lopulta mukaan!! ♥ Seuraavia treffejä odotellessa!!

      Poista
  3. mahtava porukka,uskon sen :) korkee kynnys se mullaki on mainostaa blogiani sen kummemmin missään. Eksyy ken on eksyäkseen,ja se siitä. Mutt jatkakaa tapaamisia edelleenkin ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi mahtava porukka kyllä! me on suunniteltu tapaavamme noin kerran kuussa joten kesälläkin on kivoja iltoja odotettavissa, jei!!

      Mä ajattelen samaa ton blogiasian suhteen, just että en halua mainostella missään, eksyy ken on eksyäkseen ja jos tykkää niin jää, jos ei niin sitten ei jää... Jotenkin kammoksun sitä, että vaikkapa joku asiakas tunnistaa minut... monesti oon miettiny, että olisinpa anonyymimpi...

      Poista
  4. Kuulostaa mukavalta päivältä!
    Naulakko pisti minunkin silmääni heti positiivisesti!
    Ja hei, ihanat varrastikut! Nam!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa oli!
      Toi naulakko oli kyllä todella kaunis. Kerta kaikkiaan. ♥
      Ja noi vartaat oli tosi herkkua!

      Poista
  5. No eikä, nyt alkoi tehdä mieli mansikoita ja vaahtokarkkeja! :)))
    Siis näyttää aivan mielettömän ihanalta yhdistelmältä! ♥

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥