torstai 8. marraskuuta 2012

Palasin!


No heipähei nyt sit vaan! 

Blogihiljaisuus on päättynyt. Tässä tauon aikana olen lukenut läpi kaikki vanhat blogijuttuni alkaen vuodesta 2007. Olen kaikkineen kirjoittanut kolmea eri henk.kohtaista blogia, ensin vuodatuksessa, sitten täällä. Plus sitten kahta eri koirablogia. Aika paljon tekstiä!! Nyt on koneellani ihan oma päiväkirja, jota sitten kaiken sen lukemisen ja "siivoomisen" jäljiltä kertyi yli 1200 sivua. 

Mielenkiintoista oli kyllä lukea juttuja läpi. Olihan siellä kaikenlaista; remppajuttuja, työmietteitä, lasten puuhailuja. Erilaisia tukkamalleja, sisustusaatteita, no siis vaikka mitä. Pari asiaa pisti sieltä erityisesti silmään: mä näemmä siivoan koko ajan... ihmeellistä siinä on se, ettei meillä oikeesti ole koskaan siistiä!! Ja sitten ne tuskailut näiden työ- ja tulevaisuusjuttujen kanssa oli kans melko huomattava osa kirjoitteluani, ainakin nyt tuossa vuosi-pari sitten.

No, nyt on tilanne se, että en halua pois blogistaniasta. Mä kun niin tykkään kuvata, kirjottaa ja luoda tätä omaa blogiani. Mietin aika paljon sitä, miten jatkaisin. Ihan anonyyminä, ihan uudessa blogissa, ihan eri nimellä? Helinässä vähän vaisumpaan tyyliin kuin tässä vanhassa? Mutta ei... kyllä mä sit päädyin, että tämä Kotoisa arki on se mun juttu. Tää on mua kaikkein eniten. Siispä avasin ovet uudelleen ja katson, mitä tuleman pitää. Tuleeko vanhat tutut takaisin, alkaako se anonyymien pommitus taas. Vai säilyykö homma mukavana. Toivottavasti säilyy! Ja onneks aina voi poistaa ne typerät kommentit suoraan veks...

Jännää tässä on se, että koko poissaoloni aikana täältä ei ole kirjautunut pois kuin ehkä reilut kymmenen lukijaa. Ja niistäkin osa vain ehkä vaihtoi Helinään. No, alkuaan mulla ei kyllä ollu pienintäkään aikomusta koskaan enää palata takaisin.. mut mä olen aika ailahtelevainen. =) Joten täällä ollaan, tervetuloa mukaan taas kaikki vanhat ja uudet ja toivottavasti tämä antaa kaikille jotain. 

Muuten varmaan jatkan aika samoilla linjoilla kun aiemminkin, mutta koitan olla marisematta enää niin kovasti noista elämäntuska-asioista... koska kaikki on kuitenkin aika hyvin nyt. On työtä, enemmän ja vähemmän, remppa on edenny jonkun verran, lapsetkin ihmistyy kaiken aikaa. Ja mua jo jouluttaakin kovasti, oon tehny ihania hankintoja ja joulupukin pajakin on jo aloittanut toimintansa. Ja valokuviakin olis mitä voisin tänne laitella.... Mä ihan ootan, että pääsen taas vauhtiin!

Jotenka see you! Ja arvakkaa mitä mä nyt alan tekee... no SIIVOOMAAN!! Siitä en pääse kai koskaan.. mut ei se mitään, koska mä tykkään siitä. Valmista olis vaan kiva joskus saada... oikeesti tosi koomista oli lukea niitä juttujani, koska mä siis melkein joka välissä olin siivoomassa!!! =) Ja kaikki ketä meillä on joskus käyny, voi todellakin sanoa, ihan täydestä sydämestä, että "ei uskois, että oot blogissa niin kova siivoomaan"... Mut oon mä, vaikkei se siltä näytäkään. Hih!

Heli

25 kommenttia :

 1. Olipa mukava yllätys kun kirjauduin tiliini ja blogisi napsahti sieltä heti ekana! Olen yrittänyt välillä vierailua ja en päässyt. Sitten ajattelin että olet nykyään salasanan takana ja harmittelin että mites sitä nyt pääsisi blogiasia lukemaan.

  Eli mukava kun olet takaisin!

  VastaaPoista
 2. Hei hianoo, tervetuloo takasi, sua on orotettu!!

  VastaaPoista
 3. Kiva, kun oot takaisin! Heh, minakin siivoan koko ajan ja meilla on kaikkea muuta kuin siistia...;)

  VastaaPoista
 4. Tervetuloa takaisin! Kaivattu on...

  VastaaPoista
 5. Meinasin jo sähköpostia laittaa sulle. Huolissani ollut, että mihis sä oot kadonnunna. Kiva, kun tulit takaisin :)

  VastaaPoista
 6. Jee, mulla on ollutkin ikävä näitä henk.kohtasempia juttuja!

  VastaaPoista
 7. Olipas kiva yllätys, tosi mukavaa, että palasit :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos paljon teille kaikille, kiva kun ootte täällä vielä!!!

  VastaaPoista
 9. Hienoa et palasit! Täällä sitä odotellaan uusia postauksia innolla. Mukava viikonloppua!
  -päivi-

  VastaaPoista
 10. Ota vaan kommenttien hyväksyntä käyttöön, ei sitä provosoivaa sontaa tarvi julkaista. Vähenevät varmasti jos kaikki tekisivät niin. Niitä kun on kaikenlaisia huvikseen kirjoittelijoita, jotka haluavat vaan pahoittaa toisen mielen ja kihisevät palleillaan kun saavat kommenteillaan säpinää ja mielipahaa aikaiseksi.

  VastaaPoista
 11. Voi hurjaa!!! Sä olet tullut takaisin ja juuri Kotoisaa arkea muodossa, kiitos siitä =)

  Aika kulkee niin nopsaan, mutta laittelen taas meiliä tulemaan, kunhan "kiireiltä" kerkeän.

  Siis tosi iso hali sulle ;)

  VastaaPoista
 12. Kiitos teille kultamuruille!! <3 On tosi kiva olla takaisin!

  VastaaPoista
 13. Tosi hienoa Heli! Odottelen silti kirjettä ;D Ehkä se tulee joululahjaksi ;D

  VastaaPoista
 14. Kirje on ajatuksissa... kyl se vielä tulee!! =D

  VastaaPoista
 15. Ihan huippu juttu, että oot palannu! :) Oman blogin kanssa on ollu niin hiljaista, että en oo ehtiny tarkistelemaan muiden blogejakaan ja huomaamaan tätä talven kokokohtaa! :) Jes, ihan parasta! :D Nyt vaan pitää lukee kaikki jutut, että pääsen asioissa ajan tasalle.. :D

  VastaaPoista
 16. Saara: kiva saada noin ihana viesti! Tervetuloa vaan lueskelemaan!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥