perjantai 9. marraskuuta 2012

aurinkoinen perjantai


Jo vain on upea aamu tänäänkin!

Edessä on kolme vapaapäivää, joten nukuin kerrankin ysiin saakka... yleensähän mä herään ekana, oli vapaa taikka työpäivä ja se työpäiväkin ihan sama mihin vuoroon menisin... Eilen kuitenkin sanoin, että tänään saa isäntä hoitaa lapset kouluun, mä nukun. No sellasta koiranuntahan se vähän on, kun kaikki tohisee ympärillä... mutta ysiltä sit tosiaan vasta nousin, kun koira piipitti pissahätää.

Meillä iskä lähtee huomenna risteilylle, josta palaa vasta sit sunnuntaina illalla, joten tänä iltana on sitten hänen lapsensa tulossa käymään. Ja sehän sit tarkoittaa, että tänään mä todellakin siivoan..... eilen kun en sit kuitenkaan saanu aikaiseksi yhtikäs mitään (yllätys...). Olen tässä sit keskustellut itseni kanssa, että se olis nyt vaikka silleen että tunti tiukkaa siivousta, sit vartin teetauko, jolloin saa olla myös vaikka koneella... Muuten menee päivä taas nettisurffailuun ihan huomaamatta...


Jotenka lyödääs sit taas vanhaan tyyliin kauhukuvat esiin ja aletaan hommiin. Toi tossa pitäis selvitellä.. ja pari muutakin mestaa. Joten ei kai se auta kun... ottaa ensin se kupillinen teetä ja sit alottaa. On mulla kyllä jo tiskikone, pykkikone ja kuivausrumpukin pyörimässä, että en mä pelkästään tässä koneella oo aamuani törötelly...

Oikein kaunista ja ihanaa päivää kaikille ja oikein ihanaa, että ootte tulleet takaisin lukemaan mun (siivous)juttuja!

Heli

10 kommenttia :

 1. Hei, sä oot back! :) En meinannut silmiäni uskoa. Tervetuloa!

  VastaaPoista
 2. Tutunnäköisiä pinoja. Meillä on niitä kaikkialla ja yhdestä paikasta saan pinon raivattua niin parissa päivässä tilalle nousee uusi. Olen vähän nostanut kädet pystyyn pinojen osalta, ne ovat minua nopeampia.

  VastaaPoista
 3. Ihana tuo sohva... onko se laidastavedettävä? Samantapaisessa nukuin usein mummolassa.

  Meillä on aina pinoja, kun ei tavaroilla ole paikkaa. En voi ikinä ostaa mitään kivaa uutta juttuakaan, kun se on vain roina muiden joukossa.

  Tänään on meilläkin siivottu, kun siskot tulee. Tai muut siivos, mie laitoin sapuskaa.

  VastaaPoista
 4. Kiva kun tulit takaisin! Joo, siivota pitäis isänpäiväksi, niin ja leipoa myös.

  VastaaPoista
 5. Normi huttua täälläkin eilennä, eli sitä siivousta (mistä näitä roskia sekä pölypalloja oikein tulee??!!), kaupassa käyntiä sekä pyykkäystä, pyykkäystä, pyykkäystä...

  Tänään aattelin ottaa rennommin, vaikka akkunat edelleen pesemättä, mutta eihän sadesäällä nyt niitä voi puunata.

  Edelleen täällä huokailen tyytyväisyydestä, että olet palannut, super kiva juttu nääs ;)

  Seuraavaksi teemukia käteen sekä saaristolaisleipää kitusiin ja pitäiskö harmaaseen päivään sytyttää pari tuikkua, ehkäpä.

  VastaaPoista
 6. Kiitos teille kommenteista! Ja uskomatonta mutta totta; mä sain eilen siivottua ihan oikeesti koko talon, jee!!! Tosin siitä ne kasat sitten alkaakin taas pikkuhiljaa kerääntymään.. mutta siivotaan sit taas uudelleen! =)

  Ja juu, tuo sohva on sivusta vedettävä. Se on mun aarre, mutta saa nyt nähä joudunko siitä luopumaan tulevaisuudessa, jos tätä keittiöhässäkkää aletaan remppaamaan.. kun ei vaan mahu niin ei mahu, snif!

  Kirsikka-kultainen, meillä on täällä ihan aurinkoinen ja ihana aamu. Onko teillä harmaata?? Kuitenkaan tää meidän välimatka ei niin kauheen iso oo.. mutta ootte siellä Salpausselän toisella puolella vissiin, se varmaan vaikuttaa.

  VastaaPoista
 7. Meidän keittiön ja olkkarin välinen "baaritiski" näyttää usein -tälläkin hetkellä- juuri tuollaiselta kuin tuo teidän sohva! Joten tuttua juttua!

  Nuo teidän kotimaisemat on niin upean avaria!

  VastaaPoista
 8. Ei paskemmat kuvat :D
  Kumpikaan, ylempi tai alempi, tulin heti kurkkimaan!
  Sisäkuviin mullakin hermo meni, salamaa en käytä kuin hätätilanteessa....

  Ny meen taas takaisin leffan pariin ja pistän tän iPadin lataukseen....rinsessat tahtoo kuitenkin huomenna pelata AngyBirdsei tällä kun piparit on tehty :)

  VastaaPoista
 9. Kasat on katoamaton luonnonvara... =)
  Kiitos kuvakehuista teille! Nää meidän tienoot on tosiaan parhaimmillaan ihanat, ja upeat kuvattavat myös!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥