perjantai 16. marraskuuta 2012

Tere tere!

Käytiin Tallinnassa juhlistamassa yhden sukulaisen 50v-synttäreitä. Oli kiva reissu, mukavaa seuraa (meitä oli isompi porukka), ihania paikkoja, ruokaa, juomaa ja shopiti-shoppailua. Tässä muutama kuva reissusta. Harmaatahan siellä oli, sataa tihuutti ja tuuli, mutta ei se mitään. Kuvat kuitenkin kohtuu surkeita tästä johtuen (kuvaajan taidoissa ei tietenkään ole vikaa...).Kivaa oli. Kotona oltiin eilen vähän ennen puolta yötä ja tänään sitten palataan arkeen. Paitsi että onneks edessä on heti viikonloppu. VAPAA viikonloppu. =)

terkuin Heli

6 kommenttia :

 1. Näytin tolle V:lle kuvat, ei ollu kuulemma tutun näköstä. Tietty kännis ollu ni ei muista. Taijjan lähtee elämäni ekaa kertaa ulkomaille, ehkä vuoden kuluttua.

  VastaaPoista
 2. Oli tuttua :) Mieki siellä kuvailen kiviä ja sammalia...

  VastaaPoista
 3. On ollut kyllä tuulista viime aikoina. Me risteiltiin viime viikonloppuna. Paluureissulla en meinannu saada unta, kun pelkäsin laivan kaatuvan :O Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Ihania reissukuvia! Itselläkin ajatuksissa lähteä ehkä päiväksi viettämään laatuaikaa itseni kanssa... tai ehkäpä koko viikonlopuksi herran kanssa. Saas nähdä. Toisaalta euroopan suurkaupunkien joulutoritkin kiehtoisivat... mmmm

  VastaaPoista
 5. Timo: tuonne on ainakin helppo ja suht edullinen mennä reissuun. Me kun vietiin nyt se päivänsankari niin olipa hänellekin eka kerta ulkomailla. Ja 5-kymppisiä siis nyt vietti. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan. =D

  Rva Kepponen: oli ihan kivaa ja piristävää, me käydään todella harvoin missään Prismaa kauempana niin olihan tää vaihtelua. =)

  Sanna: mun mielestä oikeesti matkan parasta antia oli valokuvaus... ja nimenomaan noi kauniit kivikot ja muurit ja rautajutut. Mä en oo ollenkaan mikään himoshoppaaja, tosi vaikee ostella juur mitään, mutta voisin kulutella aikani vain syöden herkkuja ja valokuvaillen.

  Terhi: joo ja teillä oli vielä paljon pidempi se meriosuus.. mun teki NIIN pahaa menomatkalla se keikutus ja mä kyllä pelkään kans että tietty just kun mä olen laivassa niin se kaatuu.

  Saariston kasvatti: itse asiassa mietin siellä välillä, että olisinpa ihan yksin. Sais taahata just siellä missä huvittaa eikä laukata porukan perässä... Mä toivoin, että olis jo ollut sielläkin se joulutori, on kuulemma tosi kiva. Olis aika jännä piipahtaa jonnekin Eurooppaan joulutorille, vau!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥