lauantai 1. kesäkuuta 2013

kesä on täällä NYT


Kesä on tätä, kun voi illalla klo 23 aikaan heilua pihalla hihattomassa paidassa ja pyöräilyshortseissa (joo, mulla on todellakin sellaset, vaikkakin leggareista pätkästyt, ja kyllä, pidän niitä kotona tosi usein - tämä siis siksi, kun joidenkin mielestä ne on oikeat tyylitietoisen kauhut... ai niin mut hei, onneks mä en oo tyylitietoinen! ☺). 

Aijai, tänään on ollu tosi lämmintä, sanoisin melkein että liiankin lämmintä mun makuun. Mutta olenpa sit saanu aikaan jopa kuivattaa pyykkejä pihalla - köh köh, mä laitan useimmiten pyykit kuivausrumpuun... saan niistä elukoiden karvat parhaiten pois niin. Tänään kuitenkin narulla liehui niin pyyhkeitä kuin vaatteitakin, ja vein vielä yötä vastenkin ulos vaatteita kuivumaan. Yhtään en ole säätiedotusta katellu, että ihan tuurilla mennään. 

Tänään oli siis SPKLKL eli Se Päivä Kun Lapsilta Koulut Loppui. Kahden nuorimmaisen juhlissa oltiin ja sen jälkeen mentiin koko perhe plus yksi vävykokelaskin syömään. Lapset otti pizzaa, minä kanasalaatin ja isäntä pippuripihvin. Hyvää oli ja kivaa. 

Kotimatkalla hain kuvan kukkaset ja äsken kävin ne junttaamassa paikalleen. Kauhee poru oli autossa, kun näkivät mun kukkavalinnan: miksi sä tollasia, eiks noita kasva ihan muutenkin... *huoh* No on mulla yksi hauska erimerkki marketoista: yksi tuttu laittoi kerran pihalleen ruukkuihin just tuota valkoista. Ja tajusi vasta sitten, että koko heidän tontti kasvaa saunakukkaa... =D Naurettiin sille ihan hirveesti sitten yhdessä. Ei tainnu olla kovin kummoinen hortonomi sekään silloin yli kymmenen vuotta sitten.

Kotosalla olen jatkanut suursiivoustani. Se etenee TODELLA hitaasti... mutta kuitenkin varmasti. Jos eilen sain siivotuksi ulkoeteisen (ehkä 6 neliötä...), niin tänään on aika mennyt sisäeteisen (ehkä jotain 2,5 neliötä) raivauksessa. Eikä se ees tullu valmiiks. =D Mutta kävinpä läpi mm kaikki jemmassa olevat maalipurkit (puolet oli kuivaneita...). Mä teen tän homman nyt niin, että tyhjään kaikki ja putsaan kaapitkin jne, että vaikka just nyt on (taas) ihan räjähdys täällä niin kaapit kyllä siivoutuu koko ajan. Parin viikon päästä täällä on sit TOSI siistiä. ;)

No oli miten oli niin nyt menen kyllä nukkumaan.
Muksaa viikonloppua kaikille - ja iloista kesää sekä lomaa kaikille keillä se nyt alkoi, sekä paljon onnea kaikille, jotka tänään valmistui!

Heli  

2 kommenttia :

 1. Täällä toinen tyylitiedoton - mulla vaan on katkaistut lökäpöksytrikoohousut - on helteellä mukavammat kuin pyöräilyshortsit. Ilmastointi hoituu. Ja nuoret häpee, kun mä pörrään niiden kanssa ulkona tuossa pihalla;)
  Meillä oli myös tapana käydä syömässä koulujen päättäjäispäivinä - se oli kiva tapa aloittaa kesä.
  Hyvää lomaa lomalaisille ja sinulle jaksuja sen suursiivouksesi kanssa♥

  VastaaPoista
 2. Hmm, mä en olekaan ajatellu että miten paljon mun perhe häpeää kun mä pyörin täällä niin tyylittömänä.. no ehkä ne on jo tottunu. Plus että meillä ei ole naapureita lähellä näkemässä - tosin jos täällä ihmisiä käy (lähinnä miehen kavereita) niin en mä tyyliäni miksikään muuta. Ehkä ne käykin just siksi, kun rouvan näkee millon pyöräilyhousuissa, millon paksuissa risoissa sukkahousuissa..?? =D

  Kiitos toivotuksista ja ihanaa kesää sullekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥