keskiviikko 23. lokakuuta 2013

kaikenlaista sekalaista


Aurinkoiset pikkupakkaspäivät on tältä erää ohi. Nyt on plussan puolella, harmaata ja sateista. Ja mua odottaa kohta patikointi töihin... Meillä on nyt nää uudet kuviot auton suhteen miehen uuden työpaikan takia, enkä oikeastaan onnistu millään ilveellä ottamaan autoa itselleni, jos olen sitten iltavuorossa töissä. Mies ei nimittäin sitten pääse töistä kotiin. Mulla on työmatkaa vain 3km, joten olen sitten päättänyt kävellä sen. Fillarilla en mene, koska iltavuoron jälkeen saattaakin tiet olla jäässä. Eikä mulla ole lamppuakaan. Mies hakee siis mut. Oikeastaan ihan hyvä järjestely tämä. Ensi viikko saattaakin sit olla hiukan kinkkisempi, koska mulla on koulupäiviäkin... ja olenhan mä täällä loppujen lopuksi aika jumissa nyt ilman autoa. No, tää on tätä. Ehkä jatkossa sit selviää onko meidän tosiaan hankittava toinen auto.


Mitä pitäis tehdä mansikoille? En ajatellu tehdä mitään... siinähän talvehtivat miten tahtovat. Katotaan sit keväällä mikä on inspis pihajuttujen suhteen... Mulla olis tuolla iso kasa ikkunoita, joista tahtoisin kasvihuoneen. Olis myös tiiliä sinne pohjalle. Ehkä sitten ensi keväänä kunnostaudun sillä saralla. Ehkä. Kyllä mua tuo kasvihuoneilu kiinnostais, tomaattien ja kurkkujen ja vaikka paprikoiden verran. Mutta ei sen enempiä. Vi ses.


Kokkailen paraikaa nakkisoppaa, ehkä maailman helpointa ruoka, etenkin kun sen tekee pakastetuista peruna- ja kasvissuikaleistasuikaleista... No, koitan saada siihen sitten vähän lisää "potkua" reippaalla määrällä kuivattua nokkosta, persiljaa ja ruohosipulia. Lisäksi sitten vaan kasvisliemikuutio (luomu), mustapippurirouhetta ja ne nakit. Ai niin, ja turaus ketsuppia. Herkkuruokaa helpolla!


Karvakamuilla on omat juttunsa. Huvitti tuo ankara yritys saada nuoltua voiveitsi. Entä tämä sitten:


Kepit tuhoutui alta aikayksikön. Toivotaan, että iltavuorosta palattuani on silput kadonneet...

Tänään on jotenkin ihan jees meininki. Rauhallista. Lapsilla on lomaviikko: vanhin on poikakaverilla, kakkonen on tyttökaverilla, kolmonen nukkuu/pelaa ja nelonen piirtelee itekseen. Mulla on kouluhommat kohtalaisella mallilla (Peppone hei, mä sain äskettäin ekan arvosanan: 3 asteikolla 1-3), mies on tyytyväinen uuteen työpaikkaan. Kaikki on siis ihan ok. Nyt nakkisoppaa napaan ja sitten sinne töihin loppupäiväksi... heihei!

Heli

8 kommenttia :

  1. Ihana arki, tavallinen, rauhallinen.
    Kivaa keskiviikkoa, Heli!

    VastaaPoista
  2. Olipas mukavan "tavallinen" postaus ja päivä. Normiarki se on parasta, jos on hyvä fiilis ;)

    VastaaPoista
  3. No hei vautsi vau! Onnea hienosta numerosta :) Ja siitä, että muutenkin kaikki on hyvin. Sulla oli arvontaonneakin ja kaikkea :)

    Toi teidän koiruli on kyllä huvittava :) Omamme sais kyllä äkkilähdöt tommosesta touhuilusta. Toi meidän versio kun on niin iso, ettei siitä mitään tulisi jos sillä olis vapaa pääsy pöydän antimien kimppuun :) Mut siis huvittaa toi peräänantamattomuus ja taiteilu, yhden voiveitsen takia :D

    Mun piti kommentoida jo sun edellistä kirjoitusta, mut aina multa jää kaikki... Mulle tuli tosta sun linkkaamasta testistä tulokseksi 2 ja 6. En enää kunnolla muista niitä selostuksia, mut se kutonen mun mielestä oli osuvampi. Mut aina mulle tulee jotain tommosia hoivajuttuja, vaikka en omasta mielestäni mikään hoitaja olekaan (paitsi ammatiltani, heh). Tein joskus aiemmin jonkun vastaavan testin ja siinä sain tulokseksi sen kasin, eli sen mukaan olin semmonen johtava tyyppi. Tiedä häntä sitten.

    RENTOA JA TUNNELMALLISTA VIIKON JATKOA SULLE :)

    VastaaPoista
  4. liikunta tekköö hyvvää ja taatusti töihin kävellessä herrää :)
    melkoinen veijari tuo teidän koiruli...

    VastaaPoista
  5. Onnea hienosta arvosanasta! Hauska tuo koiruus :)

    VastaaPoista
  6. Ihna pupu, näyttää ihan tohvelilta!
    :)

    VastaaPoista
  7. Lady: arki on parasta!

    Punainen: niimpä!

    Pohdiskelija: joo, aina ei jaksa angstailla. ;)

    Terhi: kiitos kiitos! Joo, osui kohdalle arvontavoittokin. Ja tuo kolmonen kyllä tuli helposti, todella helppo tehtävä oli.

    Meidän eläimillä on melko paljon etuuksia... kissa makaa ruokapöydällä, koirat istuu sylissä pöydässä ja välillä seisoo pöydällä jos tuoli on jäänyt huonosti, kanit saa järsiä joka paikan... että tämä perfektionistikin osaa relata jossain kohtaa. =)

    Noi testitulokset on kyllä mielenkiintoisia. Mua kuvastaa ihan täysin se ykkönen. Ja se on jännä, että vaikka olen ollu kotona ja hoitanu ja hoidan edelleenkin täällä about kaiken, mussa ei taida olla tippaakaan hoivaajan ominaisuuksia...

    Suvi: joo, siksi mä liikunkin vaikka väkisin. Lenkki on aina hyvä juttu. Ja meidän eläimet on ihania! ♥

    Susanna: kiitos! Ja tosiaan toi koiran yritys oli niin huvittava, etten viittiny ees komentaa sitä. =)

    Keskeneräinen: jep, meillä on täällä tohvelit molempiin jalkoihin. =)



    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥