perjantai 22. elokuuta 2014

tavaroita paikoilleen


Loputkin kaapit on saatu jaloilleen, jee! Ne on nyt vaan siis tuossa ihan itellään, ei kiinnitetä niitä seinään. Tasokin on vain laskettu niiden päälle, ei kiinnitetty. Ihan toimiva systeemi näin, ja voi tarvittaessa helposti siirrellä. (No miksi sellainen tarve tulis, en kyllä tiedä... mutta kuitenkin.)

Minä sit heti raahasin kaiken maailman laatikot alakertaan ja aloin tuumailla miten kaapit järjestän.


No jo on roinaa!! Mutta kaikki käyn läpi huolella ja ajatuksella. Ylimääräiset tavarat saa lähdöt ihan kylmästi. Kaikki astiat pesen tai vähintään huuhtaisen ennen kaappeihin laittamista. Tarkastan kuivaruokien päiväykset ja järjestän ne, ja niin edelleen. Tämä tavaramäärä todellakin mahtuu meidän keittiön kaappeihin niin, että voidaan esimerkiksi yksi tosi iso kaappi hävittää kokonaan (siellä oli ennen kaiken maailman kansiot, kynttilät, askartelukamat jne).


Tällä hetkellä tilanne on jokseenkin tuollainen. Laatikot alkaa olla tyhjiä ja hei, kaapeissa on vielä tilaakin! Tiskipöydän viereiseen kaappiin on vielä menossa joitakin tavaroita ja sinne täytyy käydä teettämässä yksi lisähylly. Tänä iltana tämä homma on todennäköisesti valmis ja sitten puuttuu keittiöstä enää hyllyille tulevat tavarat. Samanlainen "hiilarihylly" siis tulee jauhoille, ryyneille, makaronille yms lasipurkeille, mitä ennenkin oli. Nyt hyllyt tulee olemaan niin pitkät (2,7m) että taidan laittaa niitä vain kaksi. En varsinaisesti tykkää mistään sisustuskrääsästä, joka on hyllyillä vain näön vuoksi... ehkä sinne kuitenkin jotain tuikkutaloa tulee, tai sitten ei, katsotaan nyt.

Lopuksi vielä yksi iso muutos. Meidän pitkätukasta tuli lyhyttukkainen:Minä niin tykkäsin tuosta pitkästä kuontalosta, mutta täytyy myöntää, että muutos oli silti oikein hyvä. Poika ikään kuin kasvoi pituuttakin yhtäkkiä ja muuttui jotenkin vanhemman näköiseksi. No, peruskoululaisesta tulikin tänä syksynä opiskelija, eli saapi sitä siltä sitten näyttääkin.

Nyt kutsuu muut jutut... se on heippa sitten vaan!

Heli

5 kommenttia :

 1. Ihana! Valoisa ja avara, ihan ku ois ihan uus koti! Onnea uuteen keittiöön! ♥

  VastaaPoista
 2. Teille tulee kyllä upea keittiö! Olen tiiviisti seurannut remonttinne etenemistä vaikka onkin jäänyt kommentoimatta. Kiitokset, että olet jakanut projektin vaiheita täällä :)

  VastaaPoista
 3. Vianna: tää on tosiaankin valoisa ja avara ja ihana! =) Kiitosta vaan! ♥

  Susanna: kiva kun kommentoit, välillä mietinkin että kauhean vähän tulee nykyään kommentteja... Ja kiitos kehuista, kyllä minä kans tykkään kuin hullu puurosta tästä uudesta ilmeestä! =)

  VastaaPoista
 4. Eikö ole ihana fiilis kun saa kaiken oikeille paikoilleen eikä missään ole vielä mitään sotkua tai vanhaa ruokaa tai turhaa kamaa! Onnea oikein paljon!

  VastaaPoista
 5. Keskeneräinen: kyllä kyllä, aivan ihanaa on saada kamat paikoilleen! Tänään on alkanut kattokin rakentua... jee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥