keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

valokuvista


2.4.2009 on otettu tuo yllä oleva kuva. Aika samanlaista siis kuin nyt, himpan vähemmän on kyllä ollu lunta, koska tuolloin näkyi jo pelloilla sänki.

Seuraava kuva onkin sitten otettu 13.4.2009...


Ja tämä seuraava 26.4.2009:


Mielettömän iso muutos kuukauden sisällä - sen ajatuksen voimalla tässä siis odotellaan kevään jatkoa tänäkin vuonna!

No tänään ei ainakaan ole kelistä voinu sanoa muuta kuin että IHANA!! Kävin hetki sitten koiralenkillä naapurin kanssa, ja voi vitsit että oli mukava ilma. On ihanaa kun on niin valoisaakin vielä iltasella. Ihanan piristävää!

Syy miksi noita vanhoja kuvia laittelin esiin on se, että olen tässä jo pidemmän aikaa noita valokuviani välpänny. (Ja sekin, ettei uusia kuvia ole tullu otettua viime aikoina...) Mulla on tuhatmäärin kuvia koneella, ja olen aikanaan niitä arkistoinu kyllä niin idiootti-meiningillä... nyt kasaan kaikki kuvat samaan tyyliin kansioihin ja samalla karsin turhat veks. Satoja ja taas satoja kuvia on menny roskikseen (siis sähköisesti) ja kuvien äärellä on saanu viettää tosi ihania muisteloita. 
 
Kauheesti mietin mikä olis järkevin ratkaisu nyt sitten siihen, että muutkin vois kuvista nauttia kuin vain minä... pitäiskö ottaa se valtaisa urakka ja tilata kuvat paperiversioina ja liimailla kansioihin? Kirjoiksi tekeminen on niin kauheen kallista siihen verrattuna... Musta olis kyllä aika kiva tehdä kansioita, ehkä mä vielä alan siihen hommaan joku päivä! Siihen saa sitten kyllä varmaan varata aikaa ihan jonnii verran... samalla vois nimittäin kaivella kaikki olemassa olevat paperikuvat (jotka kylläkin on kansioissa) ja järkätä uudelleen - ah, ihana ajatus (siis oikeesti!!)!

Mitä te olette tehneet valokuville? Onko ne vain koneen kätkössä vai ootteko teettäneet kirjoja tai liimailleet kuvat kansioihin?
 
Illan jatkoja,+++++++++++++++9

terkuin Heli

(pilkun jälkeiset terkut laittoi kissa kun astui näppäinten päälle =D)

6 kommenttia :

 1. Osa on paperikuvina kansioissa, osa vielä ulkoisen kovalevyn kätköissä... isäntä osti sellasen sillon, kun monen vuoden ihanat vauva- ym. kuvat hävis koneen kaatuessa :(

  VastaaPoista
 2. Meidän valokuvat osittain koneella, osittain kameroiden korteilla ja osittain albumien kätköissä...

  Kauheen laiskoja ollaan nykyään ottamaan kuvia. Harmi sinänsä, ihania muistoja olisivat.

  Ihania nuo kissan "naputtelemat" terveiset, meidän kissa ihan sekaisin jo kevään tuoksuista =)

  Ja kyllä aamuisin niin keväinen tuulahdus ilmassa onkin, ihkua =)

  VastaaPoista
 3. Mulla on digikamera-aikaiset kuvat koneella kansioissa, mutta paperikuvat osittain albumeissa - sekalaisessa järjestyksessä ;). Osa paperikuvista on irrallaan ja odottaa vielä albumiin laittoa. ;)

  VastaaPoista
 4. Sanna: voi ei mikä vahinko kun kuvat on hävinneet! Sitä mäkin pelkään, siksi koitan saada kuvia nyt järjestykseen ja pois koneelta ja mahdollisesti ihan paperiksi asti.

  Kirsikka: mulla ei oo koskaan kuvia kamerassa, aina siirrän ne hetimiten koneelle. Ja mulla kans ihme laiskuus iskeny, ei jaksa kanniskella kameraa. Kuvaan lähinnä noita aamupalojani... =D Meidänkin kissa on nyt aktivoitunut ulkoilemaan, koko talven makasi vain uunin päällä. Kevättä on ilmassa todellakin!

  Sirpa ja Kollo: digiaikana kummasti kuvat jää teettämättä... mullakin on monen vuoden kuvat vain koneella. Paperikuvat kyllä on ihan hyvässä järjestyksessä kansioissa, vaikka ainahan niitäkin vois vielä vähän järjestellä. =)

  VastaaPoista
 5. Digikameran tulemisen jälkeen on kyllä kuvat hautautuneet koneelle. Nykyään tulee räpsittyäkin paljon herkeämmin, kun se kustannus on vaan patterin kulumista. Silloin kun oli niitä paperikuvia niin tuli tarkasti mietittyä mitä kuvaa :)

  VastaaPoista
 6. Kiki: näinhän se tuppaa olemaan, digiaika ja miljoona kuvaa hautumassa koneella... ennen oli toisin, olen aika paljon kuvaillut sillonkin mutta tosiaan paljon harkitummin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥