perjantai 5. huhtikuuta 2013

perjantai-iltana


Tuollanen vanha kuva taas. No, ehkä mä saan taas jossain välissä intoa kuvata enemmän... en tiiä miten toi järkkäri on aivan jämähtänyt tonne kaapin perälle. Kuvaan nykyään lähes vain ja ainoastaan pokkarilla, koska sillä saa mun mielestä tosi hyviä kuvia (kaikesta muusta paitsi liikkuvasta kohteesta). Mä ostin viime vuoden lopulla myös sen "minijärkkärin", mutta sen kanssa en tullu kyllä sinuiksi ollenkaan... hassua, himoitsin sitä aika kauan ja sitten ei ollu yhtään mun juttu kuitenkaan. No, tuolla se kaapissa myös makaa - tahtoiskohan joku vaikka ostaa sen? (Nikon J1 tai jotain sen suuntaista on sen merkki ja malli...)


Vanhoja kuvia plärätessäni olen tehny todellista aikamatkaa meidän huushollin sisustuksessa. Tuossa kuvassa on jo yläkerta rempattu, lapsista kaksi on omissa uusissa huoneissaan ja kaksi muuta tuossa yläkerran "puolikkaan puolikkaassa". Noiden verhojen takana on sängyt. Aika räväkät on värit, etten sanois... Nyt noiden kukkaverhojen paikalla on pellavan väriset verhot (ja verhojen takana säilytystilaa) ja raitaverhojen kohdalla pupujen aitaus. Noiden petien asukkaat asuu nyt niissä (ei enää niin uusissa) huoneissa. Ja noita pöytiä ei oo enää pitkään aikaan ollu meillä... Mua välillä kyllä suorastaan nolottaa katella, että muutaman vuoden sisällä olen roudannu aika paljon tavaraa sisään ja vähän ajan päästä sitten ulos. 
* * *

Tänään huomasin ilokseni, että sain koko talon siivottua aika kivuttomasti. Viikko sitten tehty suursiivous auttoi kummasti asiaa. Talo on pysyny suht kuosissaan ja nyt homma tosiaan hoitui aika mukavasti - kerrankin!!! Pyykkiäkin veivasin monta koneellista ja sain saman tien viikkailtua ne aina paikalleen asti, se on jo jotain se!

Ja nyt on kai pakko luovuttaa, väsyttää ihan armottomasti ja huomenna onkin vapaapäivän sijasta työpäivä. Joten heipparallaa ja hyvää viikonloppua kaikille!

terkuin Heli

PS. Voisin oikeasti myydä sen minijärkkärin, jos jotain kiinnostaisi. Joten ei muuta kun meiliä tähän suuntaan vaan jos siltä tuntuu! Kamera on erinomaisessa kunnossa, hyvin vähän käytetty, kuin uusi suorastaan. Sen normihinta on yli 600€, mitäs tarjoat?

4 kommenttia :

 1. Kannattaa tosiaan myydä se järkkäri jos sitä ei tule käytettyä. Kunnon pikkupokkari toimii ihan hyvin! Vanhoja kuvia pitäisi jokaisen kaivella enemmän, siellä on monia helmiä jotka on voinut unohtua esitellä... ja mitä väliä jos kuvitus oisi joinain vuona samakin :D Ei mitään... kuva kuin kuva. :D

  VastaaPoista
 2. Tulen kommentoimaan paremmin mutta nyt on kiire eli sulle on haaste mun blogissa joten käypäs Luostarissa.

  VastaaPoista
 3. Ostaisin kameran jos olisi rahaa mutta kun ei ole. Paljon olet saanut aikaiseksi ja siitä pisteet sillä aina kun lukee että joku on tehnyt jotain, se on kuin potku perseelle ja on pakko itsekin tehdä jotain hyödyllistä.

  Hyvää viikonloppua sulle ja koitahan jaksaa!

  VastaaPoista
 4. Saariston kasvatti: joo, lapsetkin toisaalta vois tota kameraa käyttää, mutta toisaalta taidan myydä pois, jos vaan joku ostais. Mulla on kuvia vaikka miten paljon, mielenkiintoista miten aiemmin kuvat oli lähinnä lapsista tai rempasta tai kotoa, nyt ei juuri muista kun blogiin tulevista jutuista... =)

  Peppone: kiitos haasteesta, ei olekaan ihan helppo juttu! Mutta lupaan vastata.

  Niin, noi aikaansaamiset... välillä tuntuu ettei mitään oo saanu aikaan, mutta sit kun kattoo kuvia niin onhan sitä. Tai no, remontit on kyllä lähinnä miehen aikaansaannosta... pinnat ja sisustelut on sit mun juttu, mies tekee noi kaikki rakenteelliset jutut. Jos siis sellasia juttuja tarkoitit?

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥