lauantai 6. huhtikuuta 2013

veski vm. 09


Vessantekokuvia tällä kertaa. =) Yläkerran vessa valmistui siis myös vuonna 2009, tosin ovea siihen sitten odotettiin jokunen tovi eikä listat ole paikallaan vieläkään. Mutta pikkuhiljaa... Tässä tapetointikuva, ei ollu helppoo ei:


Mutta tuli siitä sit kuitenki valmis, siitä seinästä siis:


 Muualla näytti sit tältä:


Jestas, oli se kamalaa aikaa elellä koko ajan remontin keskellä. Hiukka masentava ajatus, että kunhan aloitetaan alakerran vääntö, sit se vasta on kauheeta... pahimmassa tapauksessa koko alakerta ilman lattiaa, great. Pitää vissiin liikkua lentämällä täällä sitten... Koitan nyt kuitenkin odotella sitä remonttia innokkaana ja visioida millanen tästä sit tulee. Mä jopa keksin miten sen ihanan kaapin saan tänne sitten. ♥

* * *

Vaihdoin meidän netin Saunalahdelta Soneraan. Kyllä harmittaa nyt mitä tuli tehtyä... pätkii ja mitä kaikkea. Olen meidän datanomiopiskelijaa moneen kertaan vaivannu tällä asialla jo, sen on täytyny millon mitäkin vääntää mulle rautalangasta. Soneraankin olen ollu yhteydessä ja sielläkin näkyy toi pätkiminen. Jostain syystä samaan syssyyn on ollu sit muutakin kummallista, kuten se, etten enää pääse ollenkaan maikkarin etusivulle!! Tänään sitten poika keksi syyn siihenkin, eli mun selain jotenkin ei anna mennä sinne. Joten vaihdoin selainta Firefoxista Chromeen ja tässä nyt sit ihmettelen sen kummallisuuksia. Tää blogin kirjoituskin näyttää jotenkin erilaiselta nyt, tai sit vaan kuvittelen... (hyvin paljon mahdollista kyllä sekin).

No tässäpä nyt sit nää kuulumiset tällä kertaa. Seuraavaksi ehkä vastausta yhteen haasteeseen... Ei muuta kuin aurinkoista viikonlopun jatkoa kaikille!

terkuin Heli 

5 kommenttia :

 1. Minä en ota Soneraa enää ikinä mistään hinnasta. Taistelin pari vuotta edellisessä asunnossa sen kanssa, samoin tässä asunnossa, tyttäreni liittymän kanssa, sekä nyt poikani liittymän kanssa, enkä saa sitä irtisanottua, kun kuulema välillä toimii "hyvin",? Mitä me ei kyllä olla huomattu. 28.9 loppuu sopimus ja on viimenen ikinä tuosta firmasta. Olen siis saanut oman lopetettua jo, mutta tyttären liittymän siirsin pojalle kun ei tyttärelläni toiminut ja nyt ei toimi pojalla, vaikka asuu ihan kaupungissa, keskustassa.
  Meillä on ollut saunalahti ja toimii ku junanveturi.
  Mutta näillä on aina puolensa, toivottavasti saatte sen toimimaan, mikään ei ärsytä niin paljon ku pätkivä yhteys :(
  -päivi-

  VastaaPoista
 2. Remontin keskellä asuminen on perseestä ja suosittelenkin (jos mahdollista) että teette alakerran huone kerrallaan, muuten kärsii koko porukka.

  Chrome on paras selain, onhan se googlen oma. Sisään rakennetut flashplayerit ja kaikki.

  VastaaPoista
 3. Elämän helmiä: mä olen kyllä niin pettynyt tohon Soneraan... nyt tein sinne vikailmoituksen, katotaan mitä tapahtuu. Ärsyttää tosi paljon, että koko ajan on jotain ihmeen sotkua tän asian kanssa. Ja eniten ärsyttää, että Saunalahdella ei moista ollu, mutta muutaman euron säästön takia vaihdoin tonne!!!

  Peppone: eipä taida olla mahdollista se remontin palastelu... mä kyllä välillä niin kauhulla odotan remonttia. Kauhulla ja innolla... koska sit olis viimein sekin tehtynä. Alakertaan menee koko kesä, eikä riitäkään, koska tod.näk tehdään uudet valutkin ja nehän sit kuivuu sen sentti ja viikko.... voi apua. Ihan jo sellanen ongelma tulee eteen, että mihin me kaikki nää kamat siksi aikaa laitetaan??? Saatikka että meillä ei sit ole keittiöö ollenkaan... jääkaappiakaan yms. Siitä tulee kyllä ihan helvettiä. =/

  VastaaPoista
 4. Remppahan on mukavaa. Mä vaihoin cromeen reilu 2v sitte ja oon ollu enempi ku tyytyväin. Samoin netti ja kännyt. kaikissa sonera, muut ei toimi maalla.

  VastaaPoista
 5. Timo: remppa on mukavaa, kyllä, mutta se sekasotku minkä keskellä elää ei ole, ainakaan jos sitä kestää ja kestää ja kestää... =) Tää selain lienee ihan ok, mutta Soneran kanssa edelleen sukset ristissä. Tai linjat solmussa, tai jotain. Meidän tulostinkin tökkii aivan kummallisesti nyt kun on toi Sonera...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥