lauantai 10. marraskuuta 2012

what to wear

Me ei olla todellakaan mitään muotihirmuja. Siksipä tässä olikin taas vähän mietintää, mitä se mies nyt sit sinne reissuun laittais päälle. Mä pistin sen sovittamaan eri yhdistelmiä näistä paidoista.


Mies valkkas noista punaruutuisen paidan ja harmaan paidan. Mä en oikein osaa sanoa, mikä olis paras yhdistelmä. Musta kaikissa on puolensa. Toivottavasti nää ei nyt sit oo ihan last season kaikki... mies sanoi, että ne kohta jo tunnistaa sen vaatteista siellä laivalla, kun toi punaruutuinen on jo aika monet risteilyt käyny. No mut kun se vaan on niin kiva paita!

Nyt musta kuulostaa siltä, että yks koira yrittää epätoivoisesti päästä sisälle... hyppii ulko-ovea vasten. Tyttö on koirien kanssa ulkona mut tälle karvanaamalle on vissiin jo tullut vilu. (Oho, sieltä tulikin molemmat koirat.) Täällä on ihanan näköinen päivä taas, kirkas ja sateeton. Ainakin vielä. Nyt pikapikaa ruokahommiin, että ehtii mies saada murua rinnan alle, ennen kuin sit pääseekin illalla sinne seisovan pöydän ääreen...

* * *

Ai että miten ihanaa viettää tällanen vapaapäivä, ja vielä lauantai, ettei koko ajan niskassa oo sellanen tunne, että pitäis siivota. =) Nautin! 
Nauttikaa tekin, hyvää viikonloppua!

Heli
 

7 kommenttia :

 1. Hei kiva Heli kun palasit, onkin ollut jo ikävä<3

  Paidat näyttävät kaikki kivoilta. Kannattaa ottaa kaikki mukaan ja sit fiiliksen mukaan käyttää. Onneksi ne ei paljon matkalaukussa paina:)MUkavaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Last seasonista en tiedä ;)(totaalisen pihalla viimeisimmistä muoti-villityksistä), mutta ihan hyvältä nuo miehesi asuvalinnat näyttää.

  Meikäläisen miehuskainen fanittaa noita ruutupaitoja. Melkeinpä nakutettu, että uutta paitaa ostaessaan koriin tipahtaa ja sieltä kotiin kulkeutuu "ruutu-malli".

  Ja niiiiin kade teillä vallitsevasta säätilasta, sillä täällä tosiaankin aamusta asti ollut harmaata pilveä taivas täynnänsä sekä tuulee ja sataa.

  No, ei anneta moisen lauantaita sotkea. Nautittiin ruoan päälle Hehkua kera pähkinäsekoituksen, piparkakkujen sekä Julia karkkien ja tuikkujen loisteessa oli niin juhlavaa ;)

  Siis fiilistele urakalla siistissä kodissa, vapaapäivää viettäen ja lauantai illan huumasta nauttien =)

  VastaaPoista
 3. Mie olisin ottanu tuon harmaan... ja jättäny sen mustan aluspaidan pois. Hyvältä näyttää, ainakin noin ilman päätä :)

  VastaaPoista
 4. Kaikki paidat pakattiin, lähti tuossa punaruutuisessa mutta varmaan laittaa sen harmaan illalla, ja ilman sitä alla olevaa paitaa. =)

  VastaaPoista
 5. Katos, rouva is back! :) Kiitos kommentistasi. Olet oikeassa. Ja tuo linkki oli kiinnostava.

  VastaaPoista
 6. Miks mulle tuli näistä kaikista sellainen deja vu laivan baarissa ahdistelevista keski-ikäisistä miehistä? :) Ehkä siks että ne on mua elämän aikana ahdistellua aika paljon. Tai siltä se on tuntunut. Ja juu, en yhtään ole provosoinut heitä siihen koskaan, enpä!!

  Näiden traagisten kokemusten jälkeen olisin juurikin suositellut tuota ruutupaitaa, koska kukaan joka käyttää ruutupaitaa ei voi olla paha ihminen. Tälläisen suuren analyysin olen tehnyt. :D Johtuu ehkä siitä, että mun kaikki lähipiirin miehet on ruutupaita sakkia. Pidän kyllä tuosta perus valkoisesta paidastakin. Se ei koskaan mene pieleen. Niin kauan kun mies suostuu käyttämään väriä, kannattaa niitä suosia. Ollaanhan me niin harmaata sakkia täällä Suomessa noin yleisesti. Yhteen aikaan etsin baarista (silloinkun sieltä jotain piti vielä etsiä) aina vaaleanpunapaitaisen miehen. Mutta pieleen meni, niillä oli kaikilla joku luonteenpiirre mikä nopeasti otti kupoliin.

  Ja siis no, lapasestahan tämä lähti heti kun pääsi taas pitkästä aikaa jotakin kommentoimaan :)

  VastaaPoista
 7. No hitto, toivottavasti toi mun siippa ei kuulu tohon ahdistelija-porukkaan. =)

  Sulla on kyl hauska kriteeri ollu ettiä mies; vaaleanpunainen paita. No, ne oli kyllä yhteen aikaan vissiin aika muodissa. Tolla mun murulla oli aikanaan sellanen vähän kiiltäväpintaisen oloinen fuksian värinen paita, mitä me sanottiin sutenööripaidaksi... =D

  Se kirjottaja on mun tuttu. Mielenkiintoisia asioita opiskellut!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥