keskiviikko 23. tammikuuta 2013

ja voittaja(t) on...

Kiitoksia paljon arvontaan osallistuneille ja tervetuloa myös uusille lukijoille!

Oli tosi kiva lukea teidän kommentteja. Täytyy sanoa, että mietin ihan useampaan otteeseen, kehtaanko edes laittaa mitään tuollasta kysymystä ilmoille... vähän niin kuin kalastelemaan kommentteja. Mutta olipa kuitenkin kiva kuulla, että tää tavis-arki on luettavan arvoista, sillä ihan oikeesti välillä mietin, että eipä tässä taida juur olla mitään mielenkiintoista. "Olin töissä, siivosin/empäs siivonnukaan, kakarat kiukkuaa, kävin koiralenkillä." =) 

No joka tapauksessa arvonta on suoritettu. Ihan sillein vanhanaikaisesti, että kirjoitin nimet lapuille, ruttasin laput ja heitin kippoon, hölskytin hiukan ja sitten kaivelin sieltä lapun, jossa luki....

Masha

Onnittelut siis Mashalle, laitappa osoitteesi tulemaan mulle tuonne sähköpostiini (löytyy tuosta blogin oikeasta reunasta) niin laitan sulle tuon söötin organizaattorin tulemaan.

No ajattelin sitten olla kiltti ja arpoa kuitenkin vielä sen suklaalevynkin... ja arpa osui siinä kohtaa lappuun, missä luki...

EevaK

Laitappa siis Eeva myös osoitteesi tulemaan, niin saat paluupostissa levyn Fazerin sinistä. =)

* * *

Mulla on tässä vapaapäivä meneillään. On aina vähän ristiriitainen fiilis, kun sitten vapailta kutsutaankin töihin... jotenkin tosi vaikea ottaa se oma vapaa ja mielessä vaan kolkuttelee, että olisko kuitenki pitäny mennä... Olin kuitenkin eilen illalla siellä kaverini hierottavana, ihana kaksituntinen selän, niskan ja käsien hieronta, voi autuus sentään, että siinä voisi olla vaikka vielä toiset kaksi tuntia aina! Ja olis vähän tuntunu kuin olis sen hieronnan heittäny suoraan kaivoon, jos olis aamulla menny tonne töihin ja alkanu rehkiä painavien laatikoiden kanssa viileässä... Joten tänään olen kotona ja aion ottaa rennosti.

Aurinkoista päivää kaikille!

terkuin Heli
  

9 kommenttia :

 1. Onnea voittajille. Ja ihan oikein olet toiminut - joskus on itseäänkin ajateltava ja otettava vähän rennommin;)

  VastaaPoista
 2. Onnea voittajille! Kyllä vapaapäivistä pitää osataa nauttia hyvällä omallatunnolla. :)

  VastaaPoista
 3. Mä pidän arjesta ja musta on kiva lukea toisten arjesta. Huomasin itsekin kirjoittavani aika arkisista asioista, kun tein tuon vuosikatsauksen.. ;) Se mistä mä en enää nykyisin kauheasti kiinnostu, on uuden tavaran jatkuva hamstraaminen. Sellaisten ostohuumablogien lukeminenkin on enimmäkseen jäänyt.

  Onneksi meitä kuitenkin on joka lähtöön ja jokaisella blogilla on ne juuri siitä blogista kiinnostuneet lukijansa. Kivaa iltaa kotona, muista kans ottaa rennosti!

  VastaaPoista
 4. Kiitos viesteistänne, naiset! Vähän jostain syystä kaihertaa mielessä toi että olis varmaan pitäny töihin mennä.. vaikka itekin olen vakaasti sitä mieltä, että vapaa on vapaa ja saakin olla, jos siltä tuntuu. No, yhden extra-työpäivän olen sit "vastineeksi" jo tänään luvannut ottaa parin viikon päähän.

  VastaaPoista
 5. Onnea voittajille!
  Mahtoi olla ihana hieronta. Kaksi tuntia. Huokaus. Mitä ylellisyyttä:)

  VastaaPoista
 6. Onnea voittajille ja sinulle aurinkoista loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 7. Mustakissa: oli todellakin aivan ihana hieronta. Ison osan aikaa istuin siinä, jännä vaihtoehto, mutta hyvin toimi silti. Tietty silti ihaninta ja rentouttavinta on maata ja olla hierottavana.

  Sarppu: kiitos samoin aurinkoista loppuviikkoa!

  VastaaPoista
 8. Voi ihanaa,kävipä mulla kerrankin hyvä tuuri! :)
  Laitan osoitetta tulemaan..

  VastaaPoista
 9. Masha: onnea vielä kerran! Paketti on tuossa jo pakattuna, laitan huomenna tulemaan. =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥