lauantai 12. tammikuuta 2013

suunnitelmiin muutos


Jatketaan oranssia teemaa... laitoin juuri kuppiin lillumaan teelaatikosta tuollaisen appelsiiniteen. En ole maistanut ennen, vaikka tämä olikin viimeinen kappale kyseistä laatua. Mä koitan nyt ihan tosissani juoda pois noita olemassa olevia teejuttuja (miten toi taipuu monikoissa - teitä??) ennen kuin ostan yhtään uutta. Saa nähdä miten äkkiä lankean salaa iteltänikin ostamaan kuitenkin lemppariani vadelmateetä...

Tää viikonloppu meni suunnitelmiltaan nyt ihan uusiksi. Aamulla soi puhelin ja töihinhän sieltä tuli kutsu.. minkäs noille sairaslomille voi, ja jonkun on töihin mentävä. No, mulla piti olla vain 1 työpäivä tällä viikolla, nyt niitä onkin sitten yhtäkkiä 5, koska menen huomennakin. Ja vielä maanantaina, joten olenkin sitten 6pv putkeen töissä... Tuleepahan sitten parempi tili, en valita.

No, arvata saattaa miten kävi siivoussuunnitelmien. Siirtyivät. Jonnekin hamaan tulevaisuuteen... Vapaaehtoisia siivoojia ei ole tänään näkynyt kotona. ;) Ja mä en kerta kaikkiaan illalla jaksa siivota. Ainakaan en tänä iltana jaksanu. Oon vaan istuskellu silmät ristissä teekupin äärellä. No ok, myös telkkarin ja tietsikan äärellä. 

Ajattelin mennä tänään ajoissa nukkumaan. Itse asiassa menin eilenkin. Ja kuinkas ollakaan, heräsin klo 5.11 puhelimen ääneen!! Ihan kauhistuin, että nyt on jotain kauheeta tapahtunu, kun joku sitkeesti soittaa ja soittaa vaan... (tuli mieleen se juhannusaamu vuonna 1999, kun äiti soitti, että isä oli yöllä kuollut onnettomuudessa...) No, viime yönä ei kuitenkaan sen kummempaa ollu sattunu kuin että pojalla oli puhelin taskussa kun nukkui ja tasku sitten soitti mulle... *huoh* Mutta meni kyllä lahjakkaasti unet siinä. Aamulla sitten puoli 8 soi puhelin, johon taas heräsin... ja uudestaan ysin maissa. Siinä vaiheessa kampesin itseni sängystä ylös ja suorastaan arvasin, että töistä soitetaan. 

Mutta hei, nyt on kello vähän yli kymmenen. Teen ennätyksen ja menen iltapesulle nyt ja sitten piakkoin petiin. Iltalukemisena mulla on ihanan ystiksen lähettämiä englantilaisia sisustuslehtiä.

Hyvää yötä ja hyvää viikonlopun jatkoa kaikille!

terkuin Heli

PS. Tee EI ollu hyvää... (Domino oli)

6 kommenttia :

 1. Jaksamista sinne töiden keskelle. Siivota ehtii aina - ajattele, että jos nyt olisit ehtinyt siivota, niin kyllä siellä viikon työputken jälkeen olis taas sama ollut edessä;)
  Yölliset puhelinsoitot on kamalia - varsinkin, jos nuoriso on jossain liikenteessä. Silloin mä pidän puhelinta koko ajan lähettyvillä...Kuinkahan mun käy sitten, kun ne muuttaa kotoa? Jep - teen varmaan 10 minuutin välein tarkistussoittoja...
  Huolimatta töistä, yritä nauttia viikonlopustakin!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä työrupeamaan :) dominoa ei voita mikään.

  VastaaPoista
 3. Lady: joo, ei siivoominen siivoomalla lopu... =D Mulla oli vaan sellanen visio että käytän monet vapaani rauhassa kaappien kaiveluun ja sit en ehtinykään mitään. No, ens viikolla uusi yritys... =D

  Sarppa: ihme kyllä, mulle ei eilen maistunu dominokaan suuremmassa määrin.. yks meni mutta en kaivellu kaapista lisää. Hyvä niin, joskus. Huomenna vielä töitä, sit kolme vapaata, jee!!

  Saariston kasvatti: no kyllähän mä nyt sen tiiän. =D Se vaan ei sovi tohon lauseeseen ollenkaan. Olis pitäny laittaa että "koitan juoda pois noi olemassa olevat teet", itse asiassa niinhän se oliski pitänu laittaa.. yleensä mä nää oikeinkirjoitukset kyllä handlaan mutta illalla taisin olla "vähän väsyny". =D

  VastaaPoista
 4. Sullehan mukavasti töitä pukkaa =) Monasti tuntuu siellä työpaikalla olevan tarvetta vapaavuorolaisen työpanokseen. Mutta palkkapussi kiittää.

  Ja jossain vaiheessa varmasti koittaa myös se siivoushetki.

  Kuten meikäläisellä tänään ja nyt palkitsen itseni tuolla ikävällä paheella, eli hippusella Tobleronen valkoista ja kyytipojaksi teetä =)

  Viikonlopun rippeitä myös sinnepäin!

  VastaaPoista
 5. Kirsikka: joo, tuntuuhan noita lisätöitä tulevan kaiken aikaa. Mutta silti harmittaa välillä, kun menee aina suunnitelmat uusiksi. Olis helpompaa, kun olis aina tietty sama työaika, eikä ylläreitä. Voi, kuulostaa ihanalta, kun sulla on huusholli siisti ja voit siitä nautiskella!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥