maanantai 18. maaliskuuta 2013

in ACTION


Ihanaa viikon alkua!! 
 
Maanantai alkaa oikein hyvässä fiiliksessä - ollaan vihdoinkin nyt päätetty, että isot muuttaa aittaan. Ai, mä RAKASTAN näitä isoja muutosprojekteja!! Nyt on siis ohjelmassa aika lailla roudaamista, kun kahden lapsen kamat siirtyy aittaan ja kahden muun lapsen kamat jakaantuu yhdestä huoneesta kahteen. Täytyy siirtää sitä, tätä ja tota ja siitähän mä tykkään! Ja niin, se aittakin täytyy selvitellä, että sinne mahtuu.
 
Isot siirrot on nyt alkuun vaikkapa noissa sängyissä, mitkä on majailleet pari päivää olkkarissa... ne pitäis viedä hyväntekeväisyyteen, kun vaan sais jonkun millä ne kuskata. Meiltä siis lähtee yhteensä kolme runkopatjaa petareineen veks, en raaski niitä kiikuttaa kaatsille kun kuitenkin ovat ihan nukkumakelpoisia ja varmasti kelpaavat ainakin tosiaan tonne rajan taakse. Ovat kuitenkin meillä nyt aikansa olleet ja pari uutta hankittiin tilalle.

Mistähän sitä nyt sit homman alottais, pitääkin oikein tehdä suunnitelma, ettei sit hetken päästä ole vain yksi iso kaaos mistä ei pääse eteen eikä taakse. Toisaalta musta on ihan mahtava tunne, kun siitä kaaoksesta lopulta kuoriutuu selkeä ja väljä ja kaikin puolin toimiva lopputulos. Musta pitäis kyllä ehdottomasti tulla joku projektityöntekijä - oon parhaimmillani, kun voin tehdä jonkun jutun kunnon rytinällä alusta loppuun.

Pidemmittä puheitta: hommiin!!
Aurinkoa viikkoonne!

terkuin Heli

3 kommenttia :

 1. No siinä sulla on puuhaa hetkeksi mutta se on totta että tuollaiset muutokset piristävät kämppää kummasti. Pelkästään kalustuksen vaihtaminen ja uudelleen sijoittelu antaa uutta ilmettä (ja monta kertaa järkevää tilaa)sisätiloihin.

  VastaaPoista
 2. Nää sun projektipostaukset aina pursuaa ihanaa energiaa :) Tulee itsellekin sellainen fiilis, että mitäköhän sitä alkais tekemään :)

  VastaaPoista
 3. Peppone: puuhaa todellakin riittää... Jos saisin ite valita, olis aika paljon kaikkee sälää menny suoraan roskikseen. Nyt on edelleen se sälä-osuus kesken...

  JOnna: no aloitkos tekee jotain? ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥