sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

superkuutamolla


Siellä se superkuu nyt möllöttää. Kuva on surkea, kuten viimeaikaiset kuvat on tupannu olla muutenkin... en ole aikoihin jaksanu kaivaa järkkäriä kaapista ulos. Tai rippijuhlissa yritin, mutta olikin sit akku ihan lopussa... joten siellä se edelleen kaapissa makaa. 

Tuo kuu on kyllä aika ison näköinen, mutta olen mä mielestäni suurempanakin sen nähny. Alkuillasta ihmeteltiin, missä ihmeessä se kuu yleensä on..?? Mutta sieltä se sit tais metsän takaa nousta näkyviin hetken päästä.

Jaaha, mitäs tänään... pari koneellista pyykkiä, siinä vissiin päivän saavutukset. Kuopuksen kanssa leivottiin piimäpiirakkaa, jossa oli vadelmaa ja mustikkaa - tuli toooodella hyvää. Käytin kahta pienintä uimassa ja kas vain, uin itekin! Kotimatkalla iski TAAS sappikohtaus... Litalgin naamariin ja ei sit menny kauheen pahaksi. Läksin kotiin päästyäni koiria lenkittämään, ilma oli ihan tajuttoman ihana. Heitin kenksut tien varteen ja tallasin menemään paljain varpain koko asfalttiosuuden lenkistä. Sen kesäisempää fiilistä en vielä tänä kesänä ole kokenut, mitä se lämmin ilma varpaissa asti teki. 

Ja voihan voihan, tähän tää lomanpätkä nyt sit loppui. Just kun alkaa helteet...!!! No toisaalta en ole kyllä helteiden suuri ystävä, itse asiassa töissä on mitä parahin olla just tuollasilla keleillä. Siellä on nimittäin mukavan viileetä ja välillä täytyy tälläytyä suorastaan toppatakkiin. ☺ Se on hiukka ristiriitainen fiilis, kun kylmähommissa on paketoinu ittensä topalla ja kenties vielä sukkahousutkin on työhousujen alla... ja sit menee käymään pihalla ja siellä on 30 astetta lämmintä. Huhhuh, tulee meinaan hiki melko nopeesti!

Mulla on huomenna nyt kuitenkin ekaks vapaapäivä. Ohjelmassa yhden lapsen kuljetusta kylään, josta se sit huomenna lähtee leirille. Ja ohjelmassa myös fyska, jossa onkin tällä kertaa tiedossa tuskaa ja hammasten kiristelyä, mua nimittäin nyt myös hierotaan tai jotenki muuten käsitellään siellä, ja viimeksi se tosiaan oli kyllä ihan hirveen kivuliasta. Odotan silti innolla!

Ei muuta kun nokka kohti uutta viikkoa... heipsan!

Heli

3 kommenttia :

 1. Meikäläiseltä meni koko superkuu ohitse kun taivas oli pilvien peitossa. Harmi sillä olisi ollut mukava katsella - meikäläisessä kun esiintyy lievää kuuhulluutta(kin) ;D

  VastaaPoista
 2. Minä ihailin kanssa tuota superkuuta ja otin kuviakin (surkeita). Oikein harmitti, että putken ulottuvuus ei riittänyt, onko tää nyt hyvä (teko)syy lähteä objektiiviostoksille ;)

  VastaaPoista
 3. Peppone, oonkin jo kaivannu sua! ;) Missäs päin niin pilvistä oli? Täällä suunnalla oli minusta ihan pilvetön taivas eilen. Mäkin oon vissiin jotenkin kuuhullu, huomaan valvovani herkästi jos on kuutamo.

  Mutta täytyy sanoa, että vaikka ihan hieno oli toi kuu niin en mä mitään kiksejä sen katselusta kyllä saanu.

  LPP: no ilman muuta siinä on hyvä syy lähteä putkikauppaan! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥