perjantai 26. heinäkuuta 2013

hellettä


Tänään istutin puun. Se on syreeni, jonka sain synttärilahjaksi ystikseltä. Kauhee miettiminen oli sen paikan kanssa, olisin nimittäin tahtonut sen tulevan terassin viereen jotenkin... mutta koska terassia ei vielä ole, en oikein osaa arvioida sen paikkaa. Nyt se on sitten tuossa, toivottavasti se siinä kasvaa ja komistuu. Olen kauan haaveillut syreenistä, joten tämä oli aivan ihana lahja!


Remontti etenee... Miehellä loppuu loma, ja vielä on paljon tehtävää. Eiköhän se siitä valmistu. Ennemmin tai myöhemmin... Tuohon edustalle olis sitten tulossa se terassi, vähän mä elättelin toiveita, että se tulis siihen jo tänä kesänä, mutta saas nyt nähä.


Puputkin pääsi tänään uuteen asumukseen pihalle. Täällä oli yksi PMS-oireinen muija, joka hirveellä raivolla ja rähinällä "ohjeisti" jälkikasvua pitämään kiinni sieltä sun täältä samalla kun se ite laitteli nippusiteillä tuota kasaan... Nyt on tilaa ja nyt on KATTO! Toivottavasti nyt on sitten pitkään vielä myös kelejä, jolloin pupsit voi tuolla olla päivänsä.


Ja tuolla se jälkikasvu (tai siis puolet siitä) kavereineen sitten majailee yönsä. Tyypit on tänään taas olleet pariinkin otteeseen uimassa ja taitaa vieläkin olla iltasuihkusta tukat märkänä, mutta sinne ne kohta telttaan suuntaa eikä kuulemma palele. Mua kun palelee aina, enkä voi yhtään mennä märällä tukalla maate (saan siitä ihan poikkeuksetta niskat jumiin ja kauhean päänsäryn aamuksi) niin on vaikea tajuta ettei noita palele ollenkaan. No, ne on lapsia ja niiden veri virtaa varmaan sutjakammin.

Olen tässä lukenut läpi vanhoja juttujani. Oli hauska lukea viime syksyisiä ja jouluisia juttuja... ja sitten lähteä pikkupikkuvaatteissa lenkille. Tänään onkin ollu suorastaan helteistä täällä päin Suomea. Ah, olispas aina kesä ja loma!

Heli

6 kommenttia :

 1. Syreenit on ihania, me laitettiin 50 piiskataimesta syreeni aita, nyt vaan odottelen että ne joskus kasvaisi ja kukkisi..
  Täälläkin on ollut ihana lämmintä! Mukavaa viikonloppua PMS:stä huolimatta! ;)

  VastaaPoista
 2. Oiii, puput on niin onnellisen näköisiä siellä! :)

  VastaaPoista
 3. Taina: mäkin toivon, että saan joskus laitettua just sellasen aidan johonkin. Kivaa viikonloppua sinnekin, helteet ainakin tuntuu jatkuvan.

  Sanna: toivottavasti ovat, oli se sellasen kiroilun takana tuokin aitaus... =)

  VastaaPoista
 4. Muksut ovat siitä ihmeellisiä otuksia etteivät ne palele kovilla pakkasillakaan ja välillä menee oikein kylmiä väreitä niiden touhuja katsellessa, ohuissa vaatteissa eikä käsineitä. Meikä ontaatusti vaihtolämpöinen sillä palelen jo siinä vaiheessa kun lämpötila lähentelee nollaa.

  Teltassa saa kyllä paaremmat unet kuin sisätiloissa eikä siihen voi olla syynä muu kuin parempi ilma.

  Mukavaa viikonloppua sulle ja pesueelle!

  VastaaPoista
 5. Syreenit on ihania! Toivon, että omasi kasvaa komeaksi pusikoksi:) Toinen jota kanssa toivon kanssasi on että kesä ja loma jatkuisi ikuisesti... Noi puput ovat sööttejä, meillä kun ei ole mitään elämiä, nyyh... välillä kyllä miniporsaita;)Mukavia hellepäiviä, vaikka sitten rempan merkeissä:)

  VastaaPoista
 6. Peppone: mun kuopus on aina kuumissaan, talvellakin. Ei todellakaan oo tullu äitiinsä.. Ja teltassa on varmasti hyvä ja terveellinen nukkua. Illat on vaan niin riivatun kylmiä, että pahaa tekee kun pikkuvetimissä sinne menevät - aamulla on kuulemma ihan hiki sitten, siksi ovat vain pikkuvaatteissa.

  Kati: aijai, tästä tulikin mieleeni, että pitää vissiin lähteä kastelemaan se syreeni taas... Toivon mäkin, että se kasvaa ja komistuu - ja että loma jatkuis, viikko vielä on tätä ihanaa vapautta jäljellä mulla.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥