tiistai 23. heinäkuuta 2013

piikkilankaa


Tämän aamun settiä... pakastimesta jäisiä puolukoita ja lisäksi teetä, teetä, teetä ja vielä kerran teetä... ja otetaas teetä vielä kerta kiellon päällekin. Teessä on piparminttua sekä nokkosta. Jos vaikka auttais... ennen kuin saan helpottavan antibioottikuurin.

Joo, arvatkaa vaan mistä kyse. Niin, just siitä, kun pissii piikkilankaa... mistäköhän tää nyt taas? En muista lapsena koskaan sairastaneeni, mutta aikuisena kyllä sitten. Viimeksi maaliskuussa...

Onneks nykyään on sähköinen resepti. Ei tarvii kun soittaa terkkariin, siellä kysellään tietyt kysymykset ja jos "vastaat oikein" niin lääkäri kattomatta laittaa reseptin tulemaan. No mulle tää on kyllä nyt turhankin tuttu vaiva.

Jaa, ottaskohan sitä sit vaikka ämpärillisen teetä taas..
auts.

Heli


16 kommenttia :

 1. Huomenta ja voi ei! Itse tässä taivastelen mahdollisen alkavan kutinavaivan kanssa. Onneksi siihen saa lääkettä suoraan apteekista ja vain yksi tapletti riittää. ;D Huoh.

  Mistäs sitä lomalaiset muusta kuin sairauksistaan? :)

  Toivottavasti saat nopeasti avun ja pääset nauttimaan lomapäivistä. Kaipa tässä pitäisi itsekin jo nousta, näyttää tuo kello lähenevän jo 11:sta. Säälittävän laiskaa tämä oloni nykyään.

  VastaaPoista
 2. No ei kiva vaiva sullakaan... mut onneks helposti hoidettavissa. Tää on kyllä aika tuskaa, kun vaan odottelen sitä reseptin ilmestymistä nettiin, että voin saman tien juoksuttaa miehen apteekkiin.

  Sulla oli mielenkiintoinen toi kamerapostaus, menin heti Rajalalle kattelemaan Canonin käytettyjä järkkäreitä... hitsi kun vois sit olla varma, että käytetty on ehjä ja kunnollinen. Yksi tuttu valokuvaajakin myi omaa vanhaa, mut hinta reippaasti yli tonnin, eli juu ei. Mun järkkärin rungossa on jotain vikaa, mutku ei raaski laittaa korjattavaks....

  No eiks lomalla saa laiskailla ihan hyvällä omallatunnolla?? Mä nousin "sattuneesta syystä" jo ajoissa tänään lipittämään teetä ja syömään puolukoita, jotka ei tod. ole mun lemppareitani...

  VastaaPoista
 3. Erittäin pikaista paranemista, kuulemma ärtsy vaiva :/

  VastaaPoista
 4. Auts!

  Ikävänlaisen kivun olet osakses saanut, niitä kurjimpia olotiloja.

  Täällä sähköinen resepti menee lääkäriltä suoraan valittuun apteekkiin ja sinne soittamalla saa tietoonsa, joko kannattaa liikkeelle lähteä.

  Paranemisiin!!!!

  VastaaPoista
 5. Facessa on ryhmä "paranna itsesi luonnollisesti". Siellä paljon hyviä vinkkejä kaikenlaisiin vaivoihin, kun osaa suodattaa ne aivan neuroottiset, jotka ei elä muulla kun pillereillä ja jauheilla ja nokkosella. Löytyy kuitenkin paljon myös ihan kansan kasviparannusta. Ja seinälle voi kirjoittaa apuja vaivaan kun vaivaan ja heti saat monta vinkkiä...

  VastaaPoista
 6. LPP: kello on nyt puoli kuusi ja vaiva on jo melkein tiessään. Luojalle kiitos antibiooteista!!!

  Kirsikka: mun mielestä sähköinen resepti menee johonkin valtakunnalliseen juttuun ja lääkkeen voi kela-kortilla hakea sitten ihan mistä vain apteekista. Erittäin kätevää!

  VastaaPoista
 7. Pohdiskelija: joo, mä olenkin jo tänään vedellyt noita luontaiskonsteja enemmän ja vähemmän: puolukkaa, paljon juotavaa, sitruunavettä (tosi vahvaa, jaiks!), C-poretta, maitohappobakteeria. Noilla konsteilla voi varmasti olla osansa paranemiseen, mutta kyllä se antibiootti on paras apu. Tää on niin ilkee vaiva, ettei jaksa oottaa päivätolkulla, että luontaiskonstit tehoaa. Siinä terkkulan kyselyssäkin kysytään että onko vaiva ollut viikon - herranjestas, hyvä kun sitä kestää muutaman tunnin!!!

  VastaaPoista
 8. En tiedä onko harhaani se, mutta jotenkin uskon Rajalan tarkistuskäytänteisiin. Mutta käytetty on aina käytettyä, koskaan ei voi tietää.

  Taidankin itse liittyä tuohon facebook ryhmään. Niin se vain meni, ettei tänäKÄÄN kesänä tullut aloitettua tuota luonnon yrttien keräämistä. Säälittävää! Mutta ainahan sitä voi hakea motivaatiota vaikka sellaisen 10 vuotta? =)

  VastaaPoista
 9. Jeps! Oot oikeessa.

  Tuli menneet ajat mieleen ennen tuota sähköisen reseptin aikakautta, kun joskus lääkärin kanssa puhelimitse asioidessa tämä kysyi vaan mihin apoteekkin halusi reseptimääräyksen ohjautuvan.

  Onneks sun olo on jo parempi =)

  VastaaPoista
 10. Saariston kasvatti: mäkin kyllä olen taipuvainen luottamaan Rajalaan.

  Ja munkin piti niitä yrttejä alkaa keräilemään... että joo, jatketaampa motivaation keräämistä nyt ensin vaan.

  Kirsikka: joo, noin se ennen meni. Ja sanos muuta, onneks on jo parempi olo!! Hirveen nopeasti noi lääkkeet (onneksi!!) vaikuttaa.

  VastaaPoista
 11. Jaha, eilen sappi ja tänään piikkilanka... mutta onneksi on konstit :)

  VastaaPoista
 12. Sanna: niimpä.. vanhuus ei tule yksin, se tulee lääkepurkit kourassa. =)

  VastaaPoista
 13. Auts, joko on vaiva helpottanut? Itse kärsin virtsiiteistä lapsena useinkin, mutta aikuisiällä ei ole tainnut olla yhtään.

  Blogissani olisi sinulle tunnustus.

  VastaaPoista
 14. Pikaista voinnin paranemista! Jos luontaiskonsteja harrastat, muista myös karpalo! Karpalomehu auttaa.

  VastaaPoista
 15. Oletko kokeillut sellaista KarpaLactia? Saa luontaistuotekaupasta, eikä ole järjettömän hintaista. Siinä on karpalo ja maitohappobakteeri samassa. Musta tuntuu, että auttaa ehkäisemään tulehdusta tai sitten on ollut vaan hyvä tuuri :)

  VastaaPoista
 16. Susanna: joo on onneks jo helpottanu. Kiitos paljon, tulen hakemaan tunnustuksen!

  Keskeneräinen: karpaloa mulla ei ole pakkasessa ja tietääkseni kaupan karpalomehut on makeita, kun sitä sokeria pitäis mielestäni välttää tässä vaivassa (sanoo hän joka on syönyt tässä illalla puoli pussillista karkkia... jättipussillista siis...). Mutta tiedän kyllä monen sitä karpalomehua käyttävän.

  Kiki: en ole tuollaisesta kuullukaan, kiitos vinkistä!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥