perjantai 9. elokuuta 2013

sitä sun tätä


Mun miehen intohimo on (mun lisäksi, hehhee) vanhat romut autot. Tässä uusin tulokkaamme...


Kuinka monta ihmistä tarvitaan leikkaamaan kanin kynnet?? Aika monta, ainakin meillä... Mä itse en uskalla leikata ollenkaan, mutta onneksi on tuttuja joilta se sujuu. Tosi älytöntä, mutta niin vaan on... mä suorastaan valun hikeä jos yritän ja koko ajan pelkään, että leikkaan niiltä varpaatkin. Nytkin mä toimin vain kameran takana, mutta silti mulla oli hiki!!! En todellakaan tajua, miten eläinkaupan tyypit (jossa siis myös on käytetty kaneja kynsien leikkuulla...) tekee sen ihan yksinään. Pupu kainaloon vaan ja nipsnaps. 


Koira tarkkaili huolellisesti tilannetta vieressä... joutui kyllä sit itsekin manikyyriin.


Eilen oli lettuilta. Olipas herkkua! Sillä välin kun mä hikoilin keittiössä, mies ja sen kaverit hikoili remppahommissa:


Jee! No, paljon on vieläkin tekemistä, mutta etenee kuitenkin hissukseen koko ajan.

Täällä oli eilen aivan mielettömän hikinen päivä, liki 30 astetta mittarissa ja tosi hiostavaa. Passasin suunnistuksenkin, metsässä on aivan kauhee juosta tollasella kelillä. Mun juoksukunto ei ole mikään huikea ja helteellä se juokseminen on ihan hirveetä. Kävin onneks kyllä aamulla kuntosalilla, että ees jotain tein eilen.

Kävin eilen aamulla selvimässä niitä opiskelujuttuja. Näyttäis siltä, että ihan helpolla onnistuu opiskelu ja työnteko. Mulla on niin paljon työkokemusta/samaa opiskeltuna jo/osaamista, ettei mun tarvii paljoakaan siellä tunneilla olla paikalla... Mut paperia sain melkoiset nivaskat, niitä alan nyt läpi käymään ja miettimään miten sitten minkäkin osion näytöt suoritan. Kyllä mun täytyy joillain tunneilla käydä ja harjottelutkin tehdä, mutta ei ole nyt ensinäkemältä ollenkaan niin hirvee urakka edessä kun olin kuvitellu.

Jaaha, nyt jos kuitenkin vähän suoris paikkoja että vois sitten lähteä töihin taas. 
Mukavaa perjantaita kaikille!

Heli

11 kommenttia :

 1. Kiva postaus.

  Kiva on autokin ja kanin tai minkään muunkaan kynsiä en suostu myöskään leikkaamaan. Pelkään myös, että leikkaan niiden hermoon.
  Minulla oli tässä kesänä muutaman kuplavolkkari ja taas alkaa tehdä mieli.

  VastaaPoista
 2. Kiitos!

  Joo on toi auto alkujärkytyksen jälkeen ihan hauskakin... mut ihan mielettömän kauheessa kunnossa se on, vaatii noin miljoona tuntia töitä ja varmaan aika lailla rahaakin ennen kuin on entisessä loistossaan... eikä toi suinkaan ole ainoa laatuaan meidän nurkissa... *huoh*

  Mä oon ihan hermoheikko jo koirien kynsien leikkaamisestakin, saatikka tollasten sääriään sätkyttelevien kanien...

  VastaaPoista
 3. Sitten kun isäntä saa hillun valmiiksi, niin voin ostaa sen. Aikaa hällä ois sellaset 3-4 vuotta :D

  VastaaPoista
 4. Voisi sitä ihminen huonompaankin harrastukseen rahansa käyttää, kuin vanhoihin autoihin =). Meillä ei ole ollut vanhoja autoja, tai ei ainakaan tarpeeksi vanhoja, jotta niitä oikeasti voisi sanoa vanhoiksi, mutta joku vanha moottoripyörä tuolla autotallissa pressun alla seisoo. On seissyt jo monta vuotta, mutta ei ole näköjään ole ollut aikaa sen tuunaamiseen...

  VastaaPoista
 5. Pelkäsin kuollakseni aina kilpikonnan kynsien leikkausta, ja joskus kyllä onnistuin vertakin vuodattamaan ja sitten suretti hirmusti. Onneksi kissat hoitavat kyntensä ilman leikkuria..
  Meidän tallissa on vanha pösö, joka on kesäkäytössä, nyt kylläkin odottanut muutaman viikon uutta laakeria pyöräänsä, eikä olla päästy ajelemaan. Vanhoissa autoissa on sitä jotakin.
  Nyt alkoi tehdä mieli lettuja...
  Mukavaa viikonloppua!
  Ja tsemppiä opiskeluun!

  VastaaPoista
 6. Namskis, lettuja :) Hienoa, että sait opiskeluasiaa jo jonkinlaista raamia.

  VastaaPoista
 7. ainahan ne miehiä eri asiat kiinnostaa ku naisia...tai ei kai ny aina,mutt...kukin tekkee siittä mistä tykkää ja mikä tuo sitä virkeyttä itelle,ni sama kai tuo...
  tuo kynsien leikkaaminen ei heleppoa hommaa oo enkä aikanaan kyllä siihen tohtinu minäkään ruveta..

  VastaaPoista
 8. No koirien kynnet sentään saat leikattua, vaikka on mustiakin joukossa? :) Ne mustat on kamalia, pitää vaan kattoa viereisestä valkoisesta vähän mittaa, ja naksaista siitä...

  VastaaPoista
 9. Saariston kasvatti: jotenkin mä luulen, että toi ei tule myyntiin... =) Ja liekkö tuo aika ees piisaa sen kunnostamiseen.

  Roz: niin, ihan hyvä harrastus ja mies sentään on kotona, vaikkakin autotallin puolella. Noi projektit on vähän sellasia, monen vuoden juttuja.

  Mustakissa: mulla kans jostain syystä toi kynsien leikkaus on sellanen kauhun paikka. Kissalta ei leikata ees, se tarttee kyntensä ulkosalla. No, paistoitkos lettuja? =) Kiitos tsempeistä!

  Susanna: ne oli hyviä! Ja mua kyllä helpotti, kun sain selkoa opiskelujutuista jos nyt.

  Suvi: näinhän se on. Unohdin tuosta tekstistä sen, että mun aikahan siis kuluu hyvinkin pitkälti tässä blogistaniassa... että onko se sit sen viisaampi tai tyhmempi harrastus kuin autojen rassailu. Kullekin kiinnostuksensa mukaan!

  Sanna: joo, ne leikkaan ite... hiki otsalla. =) Meidän koirilla on sekä mustia että valkoisia kynsiä.

  VastaaPoista
 10. Pikaista paranemista sinne viitaten tämän päivän tekstiin!

  Täällä kans yks joka ei voi leikata eläimien kynsiä. Meillä minä pidän pupun sylissä kun mies leikkaa siltä kynnet. Meillä koira lähtee karkuun nähtyään kynsisakset, joten ei tule katsomaan kanin manikyyriakään :)

  VastaaPoista
 11. Marru: kiitos vaan toivotuksista. Vielä ei ole kyllä sanottavammin helpottanu... aika kamalaa tuskaa tämä kyllä on.

  Meilläkin koirat yleensä juoksee karkuun kun sakset otetaan esiin. Siksi toi olikin tosi ihmeellistä, kun koira tollein tuijotti vieressä kanin kynsien leikkausta. Se itse asiassa tais kuvitella, että nyt se mamma viimein laittaa sille pupupaistia... meinasi nimittäin napata pupuun kiinni kun sen laskin irti!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥