lauantai 24. elokuuta 2013

synttärijuttuja


Synttärikemut ohi. Pienessä porukassa juhlivat ja kivaa oli. Aika meni kuulemma tosi nopeasti. 


Huvittavat oli nuo hirveän pitkät pillit. Tytöt seisoi tuoleilla ja joi niillä. ☺ (Ja minä olin koko ajan vähän, että toivottavasti ne ei vaan kaada laseja niiden kanssa...) Kuva on ajalta, kun kipot ja kupit on jo tyhjentyneet. Kakkuja en ole tehny moneen vuoteen, niitä ei syö kukaan. Sipsiä, karkkia ja jotain tuollasia nakki-juusto-kasvis-vartaita vaan laittelen, ne menee kuin kuumille kiville.


Paras ystävä jäi kylään koko viikonlopuksi. Tuossa ne nyt yhdessä lukee Pierubongarin opasta. ☺ 

* * *

Ihanan rento päivä ollu tänään. Pyykkikone on pyörinyt moneen kertaan ja sellasta, mutta mukavan rento ote on kaikkeen ollu. Herkkuja olen mussutellu kaiken päivää (vieläkin maistuu popcornit ja namit...) mutta kerrankos sitä (hah...). Aurinkokin on paistanu - kertakaikkisen mahtava alkusyksyn päivä! Toivottavasti teilläkin!

Heli

8 kommenttia :

 1. Vau, teillä oli noi pitkät pillit ihan pöydässä. Mää ostin niitä joskus alkukesällä että jtn kilpailun tynkää vois Pojan kaverisynttäreille kehitellä...noh, niitä ei nyt tänä vuonna sitten pidetty. Lupasin järkätä isommat Halloweenkekkerit tilalle. Ihme kumma se passas...luulin että 10-vuotiaalle ne lahjat ois vielä ollu kovinkin tärkee juttu, mutta ei sitten vissiin.

  VastaaPoista
 2. hah, pierubongarit! :D
  Hauskat pillit ja kivan kuulloiset juhlat. Leppoisaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 3. joskus arkeen kuuluu ne juhlatki...ihan turhaan sitä kakkua väkertää,ei nykyajan lapset osaa moista syyä:)

  VastaaPoista
 4. Sanna-Mari: no oli ne aika hankalat pillit, mutta lapsilla oli kivaa. Meillä nämä taitaa olla aika lailla viimeisiä synttärijuhlia, kuopus täytti nyt 12v.

  Taina: tuon kirjan parissa on vietetty hauskoja hetkiä, niin isot kuin pienetkin ihmiset. =)

  Suvi: ihan saman oon huomannu, kakku ei tee kauppaansa. Moni on sanonu ihan samaa.

  VastaaPoista
 5. Siis lapset eivät sitä kakkua syö, korkeintaan jos se on jäätelöstä. Aikuisten pöytään on sitten pakko olla kakkua, mielellään useamman laista. Hauskat pillit :)

  VastaaPoista
 6. Pierupongarin opas, sellainen on kyllä saatava jostain :D Lapset ei syö kakkua, äidit syö :D

  VastaaPoista
 7. Ihanat pillit!Mä en ollu ennen nähnytkään... Ja meillä yks laps on halunnut aina jätski"kakun" tai siis jätskijuttuja, muut kakkua, paitsi yks halus sellasia kuppikakkuja. Mä teen aina jonkun tosi pienen kakun vaikka tulis kymmenen vierasta, koska useinkaan sitä ei syö muut kuin meidän oma sakki :D Sipsit kyllä tekee kauppansa! Ja yllättäen suurimmat kakun syöjät oli viimeks kun poju täytti 11. Sen pari kaveria veti kyllä hyvin kaikkea, vaikka käytin niitä pizzalla ensin! kasvuiässä :D

  VastaaPoista
 8. Susanna: meillä pidettiin vain lasten juhlat, joten säästyin tyystin kakun tekemiseltä.

  Kiki: Prismasta löytyi tuo opus poistohyllystä. On kyllä hauska, vaikka yleensä en tuollasesta huumorista järin paljoa perusta.

  Kupla: pillit tais olla Tigerista, tyttö sai ne lahjaksi. Meillä ei tyttö halunnut edes jätskiä tällä kertaa, sitä kyllä ehdotin tarjolle. Sipsi-karkki-keksi-linjalla mentiin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥