sunnuntai 6. lokakuuta 2013

lauantaireissun tarpeellinen hankinta


Tehtiin eilen päiväreissu Tampereen kulmille siskon luo. Oli kiva reissu! Hyvää ruokaa, hyvää seuraa ja lopuksi vielä pikakeikka Ikeaan. Oikeesti pikakeikka, aikaa meni ehkä kolme varttia siitä, kun käveltiin sisään siihen, kun oltiin jo autossa lähdössä veks. Johtui kahdesta asiasta: 1) mies oli myös mukana... ja 2) kello oli niin paljon, että paikka olis kuitenkin mennyt jo kiinni. Oli mulla myös aika lailla mietittynä mitä sieltä tarviin.


Tuo kiva kettu on ostettu (Ikeasta) jo joskus aikasemmin, se oli kuopuksella mukana, kun serkkutytön kanssa sitten niillä leikkivät (serkulla siis on samanmoinen). Äiskä vähän leikki kanssa matkalla ja vilkutteli ketun tassulla vastaantulijoille... *kahjo*

No mutta siellä Ikeassa käymiselle oli siis ihan syykin. Mulla on ollu toi tietokoneen paikka koko ajan tossa ruokapöydällä, ja pikkuhiljaa on alkanu mennä hermo kaikilla siihen, että pöytä on koko ajan kuin lastattu laiva. Mun opiskelupaperit ja kaiken maailman johdot yms yms täyttää puoli pöytää. Nyt sitten näin yhdessä blogissa sellasen kivan sivupöydän, joka maksoi vaan 29€ ja jonka ajattelin hakea itellenikin Iksusta. Tällainen siis:


No oli kuitenkin mentävä kattomaan se pöytä ihan livenä. Kiva se olis ollu, vaikka mietin hivenen, että onko kuitenkin liian pieni mulle... Siinä vieressä oli sitten yksi aika toisenlainen juttu, minkä päädyinkin ostamaan. Enkä kyllä kadu yhtään, vaikka ihan suunnitellulla rahasummalla en selvinnytkään... Kotona oltiin joskus puoli ysiltä ja ihan pakkohan se juttu oli sitten vielä kasata kuntoon. Ja tänä aamuna sitten laittelin sinne tavarat paikalleen. Ja kyllä vaan on hieno ja kätevä ja mitä kaikkee nyt onkaan!!


Tämä on siis Hemnes-kirjoituslipasto, ja maksoi Family-kortilla nyt 149€ (norm. 199€). Nyt mulla on oma nurkka, mihin saan myös ton lampaantaljani, nyt se on vaellellu tuolilta sohvalle ja takaisin. Sain tuonne lipaston sisälle myös tulostimen, se kun aiemmin pölyttyi vaan jossain nurkalla. Lisäksi saan tuonne kaikki opiskelupaperini ja muutakin sellasta kampetta. Ostin myös tuon lampun, se on kätevä taivuttaa tuohon alas. Seinälle tuohon viereen laitan koukun, jossa saan roikutettua kassiani. Ja tuonne taustaseinälle olis kyllä aika kiva saada joku juliste...

Kyllä nyt on kiva tehdä koulujuttuja ja bloggailla, kun voi olla ihan omassa nurkassaan rauhassa, eikä tartte nostella tavaroita ees taas syömisten tieltä! Nyt mä taidan siivota loputkin roinat ruokapöydältä pois ja kohta tarttis varmaan alkaa sitä ruokaakin jo miettimään... sitten kouluhommia ja muuta sellasta sunnuntaipuuhaa. Mukavaa sunnuntaita kaikille!

Heli

8 kommenttia :

  1. Vaikka en Ikeasta ja sen tuotteista suuremmin välitäkkään niin nyt täytyy sanoa että lisäinvestointisi todellakin kannatti koska onhan Hemnes paljon parempi. Sitten ei muuta kuin kokeiden arvosanoja julkistamaan tänne blogin puolelle niin pääsen näkemään että opiskellaanko sitä vai roilataanko netissä :D

    VastaaPoista
  2. No hei vähänkö ihana nurkkaus! Ja tykkään kyllä tuosta valitsemastasi pöydästä enemmän kuin siitä toisesta. Jotenkin tommonen maalaisromantiikka on alkanu upota ja huomaan ihastelevani kaikkea just ton tyylistä. Kodikasta, muttei mitään ylihörhöilyä. Kyllä sun nyt kelpaa! :)

    P.S. Ei toi moikkailu nyt niin kahjoa ollut :D Itse olen tehnyt samaa ihan omalla pikku kätöselläni...

    VastaaPoista
  3. Peppone: ei miehet taida useimmiten niistä välittääkään... mut meillä ei ainakaan muuhunkaan ole varaa ja hyvin nää pelittää. =) Jaa että kokeiden arvosanoja... jos ne on hyviä niin taatusti saatte niistä vielä kuulla. =D

    Terhi: mä tykkään kans! Ja nyt mä vielä vähän "sisustelinkin" tätä kun laitoin kynttilät palamaan ja koukun kassilleni ja jopa pikku taulun seinälle. Tykkään kovasti!! Hih, mitäs me kahjot vilkuttelijat... =D

    VastaaPoista
  4. Onpas vaan niin soma ja rauhoittava nurkkaus sulla nyt,alkaa opiskelut ja bloggaamiset yms sujumaan huolettomammin!Tuollainen ois meilleki omiaan,sais tulostimen pikku kätösiltä piiloon.Paitsi että...meillä ei oo yhtään valkoista huonekalua,kaikki puun väristä.(eipäs,ku onhan,pojilla kerros-sänky valkoinen)
    ite en Ikeasta välitä tippaakaan,kerran on nyt tullu tuossa Kuopion Ikealla käytyä,pika-visiitillä.

    VastaaPoista
  5. Ikeassa on joku outo fengshui. Kotona kuvastossa katseltu tuote on ok ja sitten huomaa perillä ostavansa jotain aivan muuta ja myös naapuritavaran :D Pöytä on kyllä hieno!

    VastaaPoista
  6. Suvi: eiks vaan ookki kiva! Mä oon taas ihan Ikea-fani, vuosia sinne menosta haikailin ja sit kun makuun pääsin niin kovasti kyllä oon tykänny.

    Kiki: no niin on... Ikeasta tarttuu kyllä mukaan kaikenlaista, tarpeellista tosin onneks mulla suurin osa. =)

    VastaaPoista
  7. Ihana opiskelunurkkaus! Paljon parempi ratkaisu tuo on kuin alkuperäinen suunnitelmasi. Nyt voit jättää kamat levälleen ja jatkaa sitten siitä mihin jäit.

    VastaaPoista
  8. Susanna: juu, kyllä tää on kiva ja käytännöllinen!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥