lauantai 19. huhtikuuta 2014

sohvatestausta ja "uusia" pöperöitä


En jaksanut enää odottaa niitä uusia värejä tulevaksi, joten kasattiin sohvat ja iskin nuo kirkuvat päällyset paikalleen. Onhan nuo "melko" erilaiset verrattuna edellisen sohvan väriin... (nuo lattialle ajelehtivat vihreät tyynyt siis...) Aika ajoin ajattelen, että noihin vois ehkä jopa tottua. Ja sitten taas jollain silmäyksellä silmää särkee ihan tavattomasti. Mustat pilkut kuitenkin on ja pysyy, joten eiköhän nämä tästä vielä tummanruskeiksi muutu. Mutta ajattelin kyllä hankkia uudet valkoiset päälliset jossain kohtaa ja kokeilla uutta värjäystä sitten. Kenties turkoosiksi.

Mitäs sanotte oranssista...?? Aika ärjy se kyllä minusta on. Mutta parikin tyyppiä kävi tässä meillä tänään kylässä (miehiä molemmat) ja kumpikin sanoi, että just tosi hyvä väri. Hmmm... mitähän siihen sit sanois. En osaa sanoa mitään.

Sohvat on kyllä todellakin paljon mukavammat istua kuin edeltäjänsä, joka siis muutti aittaan. Että tyytyväinen olen ostokseen. Erilaiset nuo uudet kyllä on monessa mielessä. Kapeatkin verrattuna vanhaan. Ei meinaa koirat mahtua kainaloon, kun tuossa makaa.


Edelliseen postaukseen liittyen vielä yksi ruokakuva. Mulla oli kasvissosekeittoa ja sitä sitten vähän tuunasin tuon proteiinin suhteen. Pilkoin tofua (josta en erityisemmin pidä) ja paistoin sitä sekä maustoin sipulilla ja valkosipulillla, sitten heitin kuutiot keiton sekaan. Lisänä vielä mung-pavun ituja, ai että ne on hyviä. Ja sitten näkkäriä avokadolla ja tomaatilla. Ihan hyvä ateria. Mutta kyllä saa todellakin miettiä miten näitä pöperöitä koostaa. Että ei tosiaan vielä ihan suju tämä ruokailumalli minulta.

Nyt taidan mennä sinne uudelle sohvalle makaamaan...

Heli

10 kommenttia :

 1. Mun mielestä kivan pirteät sohvat! Vaikka itse varmaan aika äkkiä kyllästyisin..
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa :)

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään kanssa mungeista :)

  Sohvat ovat tosi pirtsakat! Erilaiset, mutta ei kyllä missään nimessä pahat :)

  Aurinkoista pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Pirtsakat ne on! Mitä jos muutama pieni oranssi väriläiskä muuallekin ja hyvä tulis? Mä tykkään Väristä!

  VastaaPoista
 4. Mun täytyy sanoa, että näin kuvasta katsottuna näyttää kyllä yllättävän hyvältä tuo väri :). Tuli ihan eri tavalla eloa huoneeseen.
  Ja kun on tuo valkoinen matto, niin sohvat ei ole suoraa jatkumoa mäntylattialle.

  Mutta ihan varmasti vähän aikaa tulee sellainen olo, että "oho", kun huoneeseen menee. On siinä sen verran iso ero vanhaan. Vähän sama kuin jos yhtäkkiä värjäis hiuksensa vaaleista oransseiksi, eikä niitä itse näe muulloin kuin peiliin katsomalla, niin vähän aikaa vois "säikähtää".

  Mustat pilkut tietty on tylsiä. Nehän ei kuvassa näy, joten näyttää kyllä tosiaan aika hauskoilta :)

  VastaaPoista
 5. Räväkät on oranssit sohvat, mutta ei nuo huonotkaan ole. Pidempään kun tuota kuvaa katsoo, niin alkaa näyttää vaan paremmalta. Sellainen haalea oranssi olisi varmasti ollut aika jees :)

  VastaaPoista
 6. Siis ihan mielettömän upea sohva!! :)
  Saattais tietysti olla, että ajan oloon kyllästyis, mutta niinhän sitä saattaa kyllästyä mihin vain...

  VastaaPoista
 7. Jotenkin tykkään tuosta oranssista. Pitäisi nähdä livenä, mutta aika kiva itse asiassa ainakin näin kuvassa.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kaikille kommenteista! Hauskan vastaanoton tuo väri saikin, ei yhtään OMG MITEN HIRVEÄT-kommenttia (vielä). =) Väri on jotenkin parempi sohvissa kuin pelkkänä kankaana katsottaessa. Mutta on se ehkä kuitenkin silti liian ärjy pidemmän päälle. Toivottavasti ne uudet värit saapuu pian...

  VastaaPoista
 9. Moi Heli, tulehan lukijaksi uuteenkin blogiini!
  Tästä pääsee helposti myös Oma Aika-lehden blogiini : )

  Virpi

  VastaaPoista
 10. Virpi, kiitos kutsusta, tulin viivana!! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥