tiistai 10. kesäkuuta 2014

lomalla tähän asti tapahtunutta...


Kesälomaani on mahtunut jo monenlaista. Esimerkiksi aurinkoa ja ihanaa seuraa Yyterissä ja reissu Ikeaan vaklaamaan vähän keittiöitä. Tämä kuvan keittiö miellyttää kovasti silmää:


Olen käynyt paikallisessa arboretumissa ja todennut, että kuitenkin kauneimmat kukat löytyy ihan vaikka teiden varsilta:


Omassakin pihassa kukkii kaksi kaunokaista:Olen kyllä tosi iloinen, että mun sireeni kukkii! Tykkään tuosta ihan tosi kovasti, sain taimen lahjaksi ystävältä viime kesänä ja pelkäsin, että se kuolee hetimiten... mutta ekasta talvesta on selvitty ja tänä vuonna sain siis jo kukkiakin! Maljakkoon ei noista vielä raaski mitään pätkiä, toivon että puska joskus tuuheentuu niin, että sitten saa vaikka parit oksat tuoda sisällekin.


Ja sitten meillä on se remontti. Voi tätä sotkun ja pölyn määrää... vielä kun talossa on lapsia ja eläimiä ja kelit on olleet nyt sateisia... huhhuh.

Tähän mennessä täältä on kannettu yksi uuni ulos ja tuntui, että sitä tuhkaa on joka paikassa, lattiaakin luututtiin moneen kertaan mutta ei se tuntunut puhdistuvan ollenkaan. Sitten on auottu lattiaa ja seinää ja niistä on iloksemme tuprahdellut purua ja puhallusvillaa aikamoiset määrät. Pahin on kuitenkin varmaan vasta edessä, koska yhden lattian alunen on todennäköisesti purua, ja se pitää vielä purkaa... se homma alkaa huomenna. 


Tänään tehtiin lattian alta löytö: siellähän oli lattia... No, mies tuota kyllä vähän epäilikin. Harmi vaan, ettei tuota lattiaa voida tuollaseksi jättää, mulle olis kelvannut kyllä. 


Kenttäkeittiön siirsin tänään jo pölyttömämpään tilaan tuolta keittiön nurkasta. 

No mutta nyt nukkumaan... huomenna on taas uusi mielenkiintoinen remonttipäivä edessä, saas nähä miten pitkällä lattian purku jo huomenillalla on!

Heli

6 kommenttia :

 1. Oi Yyterissä on aina ihanaa ja aurinko paistaa!

  Huvitti tuo, että lattian alta löytyi lattia :)

  VastaaPoista
 2. Ihana juhannusruusu! Oon itsekin mieltynyt Ikean keittiöihin, itselläni sellaista ei ole eikä keittiöremppaa oo näillä näkymillä lähitulevaisuudessa tulossakaan mutta Ikeasta sen ottaisin jos remppa tulisi. Ikean keittiöistä olen paljon kuullut hyvää, niissä ilmeisesti laatu ja hinta kohtaa melko hyvin :) Mukavaa lomanjatkoa!

  VastaaPoista
 3. Sanna: Yyteri oli kyllä tosi ihana paikka, en ollu ennen käynytkään. Ja juu, lattia olis vieläpä ollu hieno, mutta se on purettava... harmi.

  Susu: ruusu elelee ihan villinä, siis en hoida mitenkään... ja hyvin kukkii joka kesä! Ikean keittiöt on munkin mieleeni, ja sieltä saa hyviä ideoita. En tiiä vielä oikein yhtään että mitä meille tulee ja miten... koitin tuolta katella ideoita. Tuo ovimalli on mun suosikkini, mutten tiiä tuleeko meille yhtään uutta kaappia tms. Kiitos lomantoivotuksista - ei tää kauheesti lomalta tunnu, kun koko ajan niin kovasti hommaa... ehkä joku vuosi koittaa sellanen loma, että voi oikeesti lomailla ja olla vaan...

  VastaaPoista
 4. On on, oikein hyvä ovimalli! ;) :D

  Hauskaa, että lattian alla on lattia! :D

  Tsemppiä remppaan, sitä aina tarvitaan...!

  VastaaPoista
 5. Ruusa: no en siitä hauskuudesta menis sanomaan.. tietää vaan lisää purkuhommaa. Tsemppiä siis tarvitaan - ja voi kun saisin huomiseksi tai ylihuomiseksi imuauton ottamaan purut lattian alta pois, koitan tässä juur soitella... onneks en viime tipassa ole, mutta kun tää remppa etenee just sitä mukaa kun sitä tekee ja näkee mitä eteen tulee...

  VastaaPoista
 6. Hei mutta nythän mun täytyykin korjata, että tuo ei olekaan se mun ihan lempparein ovimalli niistä Ikean keittiöistä!! Tuo on kuitenkin hyvä kakkonen. =) Lempparein on se "raidallinen", laudoitetun näköinen.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥