maanantai 21. heinäkuuta 2014

pientä valmista ja baby showerit


Jotain on saatu jo aika hyvään malliin - ei tosin mitään, mikä kuuluis tuohon alkuperäiseen remonttisuunnitelmaan... Minä kuitenkin sen verran innostuin taas tuosta maalaamisesta, että lupasin kuopuksen huoneeseen muutosta seinille uuden värin muodossa. Typy valitsi väriksi vihreän, sävy on nimeltään Helinä. Aika kiva, etten sanois! Entinen väri oli vaaleanharmaa ja sen kaverina oli pinkkejä juttuja, nyt ne kaikki pinkit maalattiin mustaksi. Laitan kuvaa sitten, kun ollaan lähempänä lopputulosta...


Uuniprojekti etenee hyvää vauhtia. Tänään on keittiön uuni saanut jo kolmannen renkaan ja huomiseksi piti jo laitella vähän valmiiksi tuota olkkarin uunin paikkaa. Kuvassa on uusi valu, joka siihen on tehty, uunista siis tulee suurempi kuin entisestä. Saa nähdä onnistuuko tuohon sellanen kiva yksityiskohta mitä olen vähän toivonut... nimittäin kissalle rappuset, joita pitkin se pääsisi uunin päälle. No, lähipäivinä sekin selviää.


Tänään olin elämäni ekoilla vauvakutsuilla. Tyttären ystävä järjesti yllärikutsut ja tarjoilut oli aivan ihanat ja värinä tietenkin vauvan sukupuolen mukaisesti pinkki. Mukavaa oli, kyllä täytyy sanoa että ihania ovat nuo nuoret naiset, elämää ja suunnitelmia täynnä. Ihania ystäviä on tytsyllä! Vauva sai kaikkea sööttiä ja tuleva äiskäkin rentoutumisjuttuja niin herkkujen kuin kosmetiikankin puolelta. Kivaa oli!


Vielä eräs hauska juttu sieltä kutsuilta: mitä vaipasta löytyykään...? Elikkä sulaa suklaata, eri makuja ja koostumuksia... sieltä sitten lusikalla maisteltiin ja vähän mansikoitakin vielä vaippojen sisältöihin dippailtiin. Hih, hauska ohjelmanumero! Toinen kiva tehtävä oli, kun tuleva äiskä joutui maistelemaan silmät sidottuna erilaisia pilttejä ja arvailemaan mitä makuja ne on. Ihan ei mennyt kyllä nappiin, mutta eiköhän ne hedelmäsoseet vielä tutuiksi tule.

Oli miten oli, nyt on lähdettävä nukkumaan.
Hyvää yötä siis kaikille!

Heli

4 kommenttia :

  1. Ihan hauska tuo vaippajuttu :)

    VastaaPoista
  2. Ai kauhee, tuo vaippa! :D Hauska idea! :) Ja mukavasti näyttää teidän remppa edistyvän. Kiva tuo vihreän sävy!

    VastaaPoista
  3. Saara: no se oli kyllä aika hupaisaa kaivella vaipasta ruskeaa mönjää... osassa oli oikein sattumiakin mukana! =D Kyllä tää edistyy... vaikka kyllä mua jo aika lailla tuskastuttaa välillä. =/ Vihreä on minustakin aikas kiva. =)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥