lauantai 13. syyskuuta 2014

taas heiluu maalisuti...


Siis öö... mikäs räjähdys täällä on taas käynyt??? No, ihan positiivinen juttu tää on, nimittäin:


...olkkarin lattia on maalattavana juuri nyt!! Tai siis tarkemmin sanottuna ihan kohta. Yksi kierros on maalia vedettynä, maalasin sen eilen illalla, ja kaksi kierrosta vielä odottaa. Kunhan tämä postaus on eetterissä (ja tee juotuna) tartun taas maalisutiin ja alan huiskimaan. Iltapäivällä lähtee sitten kolmas kierros ja sit se olis siinä! 

Huomenna saa kantaa kamat takaisin olkkariin ja sit alkaa viimeinkin elämä asettumaan niihin uomiin, mihin ollaan koko kesä tähdätty. Monta pientä ja vähän isompaakin juttua on edelleen oottelemassa tekijäänsä, kuten vaikkapa listoitus, parin muurin maalaus sekä olkkarin uunin maalaus. Mutta ne voi tehdä sittenkin, kun lattia on valmis.

Raputkin vaihtaa nyt väriä:


Voi että oon innoissani! Vih-doin-kin alkaa ihan oikeesti näyttää siltä, että tää remontti ei kestä jouluun saakka... No, meillä on parin viikon kuluttua vähän isommat juhlat täällä, joten mulla ainakin on tähtäin, että silloin olis kaikki paikat laitettuna. No ok, ees suurin osa... 

Että kyllä tää tästä. Vielä kun pääsis hierojalle, mulla on aivan järisyttävä niskajumi, jota nää seuraavat pensselin heilutukset ei ainakaan millään lailla paranna... Mutta siis pitemmittä puheitta painelen nyt tästä juomaan teeni ja sitten hommiin! Kivaa viikonloppua sullekin!

Heli

11 kommenttia :

 1. Samoissa hommissa ollaan täälläkin. Tyttären huoneen kattolistat ja seinät maalaamatta. Kaksi viikkoa mennyt flunssassa, mutta nyt alkaa elämä voittamaan! Ihana pirttikalusto teillä!

  VastaaPoista
 2. Oi, tosi hyvältä näyttää jo nyt! Olkkarista ja köökistä tulee niiin ihanat <3 Kyllä kelpaa sitten parin viikon päästä teillä pitää juhlia.

  Lukiessani just mietin, että varmasti sun hartiat ja jalatkin huutaa tuon lattianmaalaus urakan jölkeen hoosiannaa. Itse en varmasti moiseen edes pysyisi ja toisekseen mies ei kyllä antais mun ees mitään lattiaa maalata. Tekis itte ;)

  Ihanaa viikonloppua Sinullekin, Heli!

  VastaaPoista
 3. Nonni, ei ihme että olet innoissasi! Kylläpäs tulee portaistakin kauniit :) On se rempan (ja siitä johtuvien kremppojen) keskellä elely vaan niin tuskaisaa, että loppusuoralla on ihan varmasti melko kiitollinen fiilis <3

  VastaaPoista
 4. Ihanat raput tulivat! Kiva blogi muutenkin, täytyy jäädä lueskelemaan. Meilläkin on tehty aikamoista remonttia omaan Keltaiseen pikku Tupaamme :)

  VastaaPoista
 5. Oi, teillä näyttää kertakaikkisen ihanalta! Onnea remontin loppumetreille pääsemisestä, pian pääset nauttimaan lopputuloksesta! :) Ihan huippujuttu!

  VastaaPoista
 6. Upea lattia tulossa ja nuo portaat, oih <3 Teille on tulossa niin kaunista :)

  VastaaPoista
 7. Marketta Konttila: remppaa siis pukkaa siellä ja täällä! Paranemisia ja maalausintoa sinne! Ja juu, tuo pirttikalusto on minustakin kiva, harmi vaan että on liian pieni meille... se on siis väliaikaisratkaisu nyt tällä hetkellä vaan.

  Ruusa: niimpä! =)

  Krisse: juhlat on toisaalta kyllä pääasiassa autotallissa, mutta kyllä varmaan porukkaa täällä sisälläkin käy. Ja ompa jokin deadline, se antaa kummasti potkua!

  Meillä nää maalailut on aika lailla mun juttuja, mies kun tekee melkein kaiken muun. On onneks ees jotain mitä minä osaan ja voin tehdä.

  Taru: niin just! Hartiat on toooosi kipeät kyllä nyt, eikä ihan valmistakaan tullut vielä tänään, mutta paljon on taas pakerrettu ja mieli on väsynyt mutta tyytyväinen.

  Matkatar: kiitos ja tervetuloa! =) Täytyypä tulla tutustumaan teidän tupaan!

  Terhi: kiitos kiitos! Odotan innolla sitä hetkeä, kun voi vaan katsella ympärilleen ja todeta että "we did it!"

  Susanna: kiitos! Kyllä tykkään tosi kovasti itsekin tästä uudesta lookista!

  Milla: kiitos!! =)

  VastaaPoista
 8. Kylläpä tuo portaikko näyttää nyt kauniilta! Vaalea väri keventää sitä kivasti.

  VastaaPoista
 9. Piipa: kiitos, olen aivan samaa mieltä! =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥