lauantai 25. kesäkuuta 2016

juhannus 2016


Juhannuspäivä on auennut harmaana ja vähän viileänäkin, mutta eipä haittaa. Mieltä lämmittää niin kovasti edelleen eilinen, joka oli pääosin lämmin ja kaunis ja muutenkin mukava päivä! 

Kauppareissun jälkeen istutin pojan auton rattiin ja ajeltiin koko perheen voimin uimarannalle - tosin vain nuoriso-osasto ui, minä sain miehen mukaani pienelle metsälenkille koirien kanssa. Olis kiva kun useamminkin mies mun kanssa lenkkeilis, mutta no, olen tyytyväinen nyt tähän kertaan tällä erää!


Uima/lenkkireissun jälkeen muut teki ruoan, minä kerrankin vaan odottelin valmista... poika teki mulle omat ruoat eli grillattuja herkkusieniä (soija)tuorejuustotäytteellä. Olivat tosi hyviä!

Minä esittelin miehelle suunnitelmiani sen romanttisen pihamajan suhteen ja sitä vähän mietiskeltiin. Oi että mä odotan, että päästään alkuun sen kanssa!! Valmiiksi saattaminen on pitkähkö juttu, mutta jos tosiaan tänä kesänä saatais ees alkuun ja palikat paikalleen, kasvit sitten kasvaa kun ehtii...


Illalla lähdettiin miehen kanssa ihan kaksistaan ajelemaan. Vietettiin erittäin totutusta poikkeavan erilainen juhannusaatto siis miehen kanssa, kun oltiin kaksin ja tien päällä (ja ihan selvin päin) - ajeltiin jotain kuutisen tuntia vaan ympäriinsä, välillä pysähdyttiin kahville ja kuvaamaan kokkoa ja auringonlaskua... ja sitten taas jatkettiin matkaa. Kilometrejä kertyi 220 ja oli kyllä todella kivaa!

Nuoriso jäi siis kotiin. Mulla ei ole näiden kahden nuorimman kanssa minkäänlaista pelkoa siitä, että täällä olis bileet pystyssä sillä aikaa kun ite ollaan poissa, enkä joutunut kyllä pettymään. Täällä oli kaikki erittäin ok kun palattiin. ♥ On niin hassua jotenkin, että lapset on isoja ja me ollaan miehen kanssa "vapaita" vaikkapa tällaisiin pieniin reissuihin ilman lapsia!


Yötön yö on siis vietettynä. Olen tosi iloinen, että tällä kertaa juhannus oli tällainen! Mulla oli vapaata eilen ja tänään, huomenna (sunnuntaina) sitten onkin taas työpäivä. Ja sitten kaksi työviikkoa ja sen jälkeen neljän viikon loma!!! Sitä odotellessa...

Ihanaa juhannuksen jatkoa kaikille!

Heli

6 kommenttia :

 1. Mukavalta kuulostaa teidän juhannus! Yhdessä oloa ja syömistä!

  Ai että, se on kyllä ihan parasta, kun kahdestaan ukon kanssa suunnittelee jotain projektia!

  Meillä ei ole kuin toi yksi tytär, joten lasten kanssa ollaan kyllä aikas helpolla päästy. Mutta nautin kyllä ihan kypällä tästä aikuisesta elämästä, vaikka joskus tälläisinä juhlapyhinä haikeus iskeekin. Pienet lapset jotenkin tekee juhlapäivistä riemukkaampia. Tosin eilen Beiben siskon perhe poikkesi sumpilla. Neljä, 0-8 vuotiasta, aikas reipasta lasta pari tuntia meidän kemällä, niin kyllä huokaisin, kun perävalot näkyivät. =D

  Isä ja veli lähtevät tänään ja jäädään Beiben kans taas kahestaan. Jos vaikka mentäs kalaan illalla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etenkin syömistä on kyllä tähän juhannukseen sisältynyt.. tosin lähinnä vaan herkkujen minun osalta. Sipseillä on tämäkin päivä eletty suunnilleen...

   Noh, tunnustan, että me ei varsinaisesti ehkä yhdessä suunnitella tätä pihamajaa... mä suunnittelen ja mies kattelee että hohhoijaa... Tänään kannettiin kehikko paikalleen, katellaan hetki miten päin se siitä pitäis käännellä että olis paras. Sit mies joutuu alkaa rakentelemaan sitä..... ehkä sen takia se ei oo varsinaisesti innoissaan, mutta kun mä en sitä yksin osaa rakennella.

   Mä en vielä osaa ihan kauheesti nauttia aikuisen elämästä ihan täysillä. Meillä on kaksi lasta vielä kotona ja kyllä mulla kieltämättä on pikkusen sellanen huono omatunto, jos jätän lapset kotiin. Tiedän että ne pärjää, voi olla että ne jopa nauttii siitä, että voivat olla valvomatta. Mutta... mä kuitenkin mietin, että oonko aika huono äiti kun vaan itseäni ajattelen ja lähden tollein ja jätän ne kotiin... (arvaa, ajatteleeko mies tollasia?? no ei varmasti!!)

   Voin uskoa, että hulina ottaa voimille... mulle riittää ihan se yksi pikku termiitti täällä muutaman tunnin, ja sitten kun lähtevät pois niin jo tuntuu että huh, nyt voi olla vaan, kun ei enää tarvii juosta perässä koko ajan...

   Kävittekö kalassa? =)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! Tykkään itekin tosi kovasti noista auringonlasku-kuvista! ♥

   Poista
 3. Kauniit kuvat ja kivalta kuulostaa teidän juhannus..Tykkään kans autoreissuista ja että ajellaan vaan..ja katellaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oli erilainen juhannus, mutta kieltämättä oikein mukava. Minä kans tykkään ajella. On sekin omalla laillaan yhdessäoloa, vaikka vaan istuskellään vierekkäin ja ajellaan ja katellaan maisemia. =)

   Poista

Kiitos kommentistasi! ♥