lauantai 19. tammikuuta 2013

arvonta!


Kuinkas olis pieni arvonta?!
Mä ajattelin jo ennen joulua, että arpoisin kalenterin/muistikirjan teidän kesken. En vaan sitten muistanu... Mutta jospas nyt. 

Eli osallistua saa kommentoimalla tähän postaukseen, kuitenkin niin, että kommentti ei ole vain "osallistun"-huikkaus, vaan vastaisitte kysymykseen, joka kuuluu:

Miksi seuraat blogiani?

Oikeesti välillä nimittäin mietin, onko näissä mun postauksissani mitään kiinnostavaa... Lukijoita on oikein huima määrä, en vaan tiedä miten moni täällä oikeesti käy ja käykö miten moni sitten lukijakunnan ulkopuolelta. Jos tilastoja tuijottaa, on päivittäisiä käyntejä blogissani kuitenkin aika paljon enemmän kuin vaikkapa kirjautuneita lukijoita.
Mullahan on sitten toi anonyymien kommentointi estettynä, johtuen aiemmista tosi asiattomista nimettömistä kommenteista, joten valitettavasti tähän ei voi osallistua anonyyminä. Mutta anonyymiys olkoot kunkin oma valinta.

Jokaiselle yksi arpa, halutessasi saat toki myös linkittää arvonnan omassa blolgissasi.
Osallistumisaikaa on muutama päivä... aika päättyy tiistaina 22.1. klo 21.00. Eiköhän siihen mennessä jokainen halukas ole jo ilmoittautunut. =)

Mielenkiinnolla odotan kommenttejanne ja toivon runsasta osallistumista arvontaan!

terkuin Heli

PS. Jos et mitenkään haluaisi kalenteri/muistikirjaa, voit halutessasi kertoa senkin. Jos arvonnan voittaa sellainen, joka ei halua kalenteria, hän saa sitten vaikka suklaalevyn. =) 

33 kommenttia :

 1. Mää luen sun blogia, koska täällä on elämänmakuinen blogi. Sää postaat suoraan asioista, mutta kuitenkin positiivisella asenteella. Mää usein huokailen; juu, niin meilläkin. Kaikki postaukset käyn lukemassa vaikka ei puumerkkiä aina tule jätettyä. Tykkään ihan hirveästi. Niin juu ja hirveen nättejä kuvia, ne on semmoinen lisäbonus :)

  VastaaPoista
 2. No siksi seuraan, kun tämä on niin elämänmakuinen, reilu ja rento blogi!
  Se on harmi, kun niitä anoja tuli rätkyttään, olisin mielelläni lukenut niistä nyt sensuroiduista jutuistakin. Aina voi oppia jotain uutta, kun itelläkin on noita teinejä kasvamassa ja koiria ja siivous on ainainen ongelma...

  VastaaPoista
 3. Luen siksi, että kirjoitat rehellisesti ja kaunistelematta normaalista arjesta. Blogisi ei ole mikään sisustuslehden toisinto. Kiitos siitä :)

  VastaaPoista
 4. Lähiköhän se eka kommenti...
  Seuraan blogiasi koska kirjoitat rehellisesti ja kaunistelematta normaalista arjesta ja elämästä. Blogisi ei ole mikään sisustuslehden toisinto. Kiitos siitä.

  VastaaPoista
 5. Luen juttujasi koska sinulla on niin hauska tyyli kirjoittaa aivan tavallisesta elämästä. Arkea sen enempää kaunistelematta:)

  Löysin tänne joskus Päivänpesä-blogin kautta...

  VastaaPoista
 6. Vaikeenpa heitit.. Miksikö seuraan.. Sun tyyli on varmaan vaan jotenkin niin sopiva mulle, aito ja selkee, ja hauska.

  Tuo buzy mother's organizer kuulostaa jotenkin niin osuvalta. Eli nyt sormet ristiin, vaikka ei kait mulla nyt niiiin hyvä tuuri vois olla..

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Hei!
  Olen jo pitkään lukenut blogiasi, sillä kirjoitat niin elämänläheisesti ja aidosti elämästäsi sen hyvine ja huonoine puolineen mitään kaunistelematta ja se on hienoa se!Juttuihin on helppo samaistua, olenhan itsekin äiti ja vaimo.Jatka samaan malliin,hyvää jatkoa toivottaen!:)

  VastaaPoista
 8. Minä seuraan blogiasi, koska täällä ei kaunistella asioita :) olen kyllästynyt blogeihin, jossa kaikki on niin niiin ihanaa.

  VastaaPoista
 9. Moicca Heli,

  sulla on kiva leppoisa kirjoitustyyli. Siksi on kiva seurata blogiasi : ).
  Tuntuu, ettet stressaa turhasta ja reilusti kerrot, miten ideaalisti monesti toimisit, mutta kuitenkin helpompi vaihtoehto voittaa : D. Rehellistä!

  VastaaPoista
 10. Täällä on elämää ja realiteettia tässä blogissa. Ei aina vain päivänpaistetta ja glamouria. Oon koukussa!

  VastaaPoista
 11. Ilman muuta mukana - minä jos kuka tarviin kaikkea, missä lukee sana "organizer";) - ja sinun blogiasi luen siksi, kun sinä et tuota sanaa tarvitse: mä saan aina pikku potkuja persuksille, kun luen, miten sä saat työsi (eikä mitkään tavan työvuorot) ohella hoideltua sen katraasi, kotisi ja vieläpä blogisikin. Sulla on kaunis koti ja kaunis mieli - ja on ilo olla lukijasi♥

  VastaaPoista
 12. Mukaan arvontaan. käyn täällä "ihastelemassa" tavallista arkea. ei mitään siloteltua totuutta. tykkään kovasti tavastasi tuottaa kirjoituksia.

  VastaaPoista
 13. Moikka Heli.
  Minä luen blogiasi säännöllisesti ihan sen vuoksi, että se on kiinnostava. Ja juuri siksi kun blogisi kertoo tavallisesta lapsiperheen arjesta. Luen myös monia blogeja, joissa kaikki on ihanaa ja kaunista, mutta jotenkin koen omaa elämääni läheisemmksi tämän sinun blogisi. Kai se on jotain vertaistukea :) Kiitos siis rohkeudestasi kirjoittaa ja kuvata kotoisaa arkea <3

  VastaaPoista
 14. Hahaa, minä haluan sen (ja tietenkin kyytipojaksi kelpaisi myös suklaa). ;D Mulla ei ole mitään järjellistä syytä miksi seuraan sun blogia - kuten tiedät. Koen että meillä on jotain yhteistä, vaikka olemmekin kovin erilaisia ja eri elämäntilanteessa. Monissa asioissa haluaisin ajatella kuten sinä, ja joissain asioissa haluaisin että toimisit kuten minä ;DD Kivaa on ehkä tuollainen ihan tavis elämä ja tavalliset asiat - ei mitään shopping shopping ja asukuvia (ne on niin boooring). Mukavaa olla mukana sun elämässä. Niin kaukana, mutta silti niin lähellä.

  VastaaPoista
 15. Kirjoitat kivasti ja mukaansa tempaavasti ihan arkisistakin asioista, siksi täällä vierailen. Ja tietty myös siksi, että ollaaan kavereita lapsuudesta.

  Omistan monta kalenteria, joten jos satun voittamaan, mussutan mielelläni sitten suklaata :D

  VastaaPoista
 16. Löysin blogisi jonkun muun blogin kautta, enkä osaa kummemmin perustella, kun että kirjoitat kivasti ja minua kiinnostavista asioita.
  -päivi-

  VastaaPoista
 17. Tykkään lukea ihan perusarjesta kertovia blogeja. On mielenkiintoista seurata ajatuksiasi ja elämääsi. :)

  Kalenteri/muistikirja olisi kyllä täällä tarpeen, kun en enää meinaa pysyä selvillä omista menoistani. Ensimmäinen kerta varmaan kymmeneen vuoteen, kun mulla ei ole omaa kalenteria.

  VastaaPoista
 18. Ehdinköhän ihan ekana?
  Luen blogiasi siksi, että kirjoitat asioista niin aidosti ja koen että usein juuri sen, miten itsekin asioista ajattelen. Saan kirjoituksistasi myös voimaa pitää oman pääni ja vahvistusta siihen, etten ole ihan hakoteillä myöskään näissä kasvatusasioissa.

  Toki arvonnassa mukana, kukapa ei kaipaisi apua järjestyksen pitoon:)

  VastaaPoista
 19. Olen lukijasi koska pidän tyylistäsi kirjoittaa täällä on muutenkin kodikas tunnelma vierailuille ♥
  Mukana arvonnassa !

  VastaaPoista
 20. Luen blogiasi koska kirjoitat tavallisesta arjesta ihanan positiivisella asenteella!
  Kirjoituksesi saavat hyvälle mielelle ja kolmen lapsen äitinä ihailen rentoa asennettasi arjen pyörittämisessä. :) Sitä rentoutta blogistasi omaan arkeenikin ammennan.

  VastaaPoista
 21. Seuraan säännöllisesti blogiasi, vaikkakin todella harvoin (ehkä kerran vuoteen) kommentoin. Nautin siitä, että voin tulla tänne katsomaan mitä sulle ja perheellesi, kuuluu, vähän kun vanha kaveri jonka näkee kerran kymmeneen vuoteen ja on kun kymmentä vuotta ei välissä olisikaan. Ei ole muotipostauksia, joissa on rahalla tekemisen maku tai kulissin rakentamista, VAAN onneksi juttuja arkiasioista, syvällisiä pohdintoja jne. Onneksi olet jatkanut omalla linjallasi!! Tällaisella "epäjärjestys-akalle" olis tuo järjestelmällisyysvihkonen paikallaan!!!

  VastaaPoista
 22. Ilman muuta mukana arvonnassa! En kyllä ole tällä hetkellä busy mother, mutta muuten niin lahopäinen, että jotain järjestystä tarttis saada:)

  Löysin blogiisi kun jätit viestiä postauksiini, kiitos niistä. Ja varmasti tulen jatkossakin!

  VastaaPoista
 23. Olen lukenut blogejasi jo pitkän aikaa. Tykkäsin enemmän vanhoista teksteistä, mutta ymmärrän hyvin miksi nyt vähän "sensuroit" juttujasi. Syynä blogin seuraamiseen on jo blogisi nimi Kotoisaa arkea, ei ah niin valkoista, ah niin siistiä, ah niin ihania lapsukaisia jne. Arkista realismia, sitä mitä minäkin elän. Kiitos , jatkathan samaan malliin.

  VastaaPoista
 24. Hih, tuolle kirjalle olis kyllä täällä käyttöä, sellainen haperopää kun olen ;)

  Blogisi lukijana viihdyn, koska tykkään kirjoitustyylistäsi. Tykkään kun kirjoitat kaikesta tavallisesta ja jokapäiväisestä, on helppo samaistua vaikka meillä lapset aika paljon nuorempia ovatkin. :)

  VastaaPoista
 25. Hei! Luen blogiasi, sillä se on mukavan realistinen. Ja elukkaa löytyy meiltäkin, yritystä siivota ja niitä lapsukaisiakin...on helppo samaistua ja samalla saa vertaistukea! olen vain tolkuttoman huono kommentoimaan. Ja tuo palkinto olisikin mulle kova sana, jotain rhtiä elämään olisi saatava!

  VastaaPoista
 26. Blogisi on ihanaa piristystä arkeen! Mukana arvonnassa.

  VastaaPoista
 27. Äidillä oli 2 sellaista vastaavaa kirjaa josta aiemmin puhuttiin, joten toivottavasti kirja löytää jonkun muun hyvän kodin. :)

  Seuraan blogiasi koska se on oikeasti elämänmakuinen, ei mitään kiiltokuvaa ja lavastettuja tilanteita. Kiinnostavampaa kuin vaikka tuijottaa kaunareita, fiksuja ajatuksia ja mukavan arkista menoa. Täällä pyörähtäminen on vähän kuin pirauttaisi kamulle että mitäs kuuluu! :)

  VastaaPoista
 28. Mukava blogi, kivat kuvat, selkeästi kirjoitettu :) Ja kyllä, tuolle kalenterille olisi käyttöä näin kolmen lapsen äitinä (pienin 3kk, vanhin 12v).

  VastaaPoista
 29. Tykkään lukea tavallisesta arjesta ja sen haasteita. Vaikka omat lapset onkin pieniä, niin kiinnostaa kurkata myös murkkuperheen elämään, tietääpä sitten mitä on odotettavissa :)

  Mukana arvonnassa siis myös!

  VastaaPoista
 30. Eiköhän se ole tämä kotoisa arki juurikin mikä vetää tänne :) Kerrassaan mainion nimen oletkin keksinyt nimeksi!

  VastaaPoista
 31. "Kotoisaa arkea" - nimi kertoo kaiken. Tyykkään tästä blogista, koska tykkään lukea arjen kuvauksia. :)

  Ja jos voitan, niin jos voisi saada suklaata, kiitos, kun en ole Busy enkä Mother. ;)

  VastaaPoista
 32. Hepsan!! Blogisi on juuri sitä mitä nimikin: kotoisaa arkea. Lukiessa tuntee olonsa kotoisaksi. Ja teinit... Ihan kuin olisi meillä. Tzemppiä!!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥