keskiviikko 16. tammikuuta 2013

myyntitykki!!


Siis voihan vautsi sentään!!! 

Eilen illalla sain oikein vauhdin päälle, kun aloin tytön kanssa kaivelemaan jemmalaatikoita yläkerrasta. Tämä esikoistyttö täyttää ens kuussa 18v ja on luultavasti eka, joka meillä pesästä lentää. Olenkin sit tosiaan säästelly astioita, että on mitä lasten mukaan pukata sitten aikanaan... mutta nyt on alkanu hiukka ahistaa ne säästöt. Kun asiahan voikin olla niin, että sitten kun se lähdön hetki koittaa, ei ne mamman säästelemät jutut ookkaan niin mieleisiä... Niimpä päätettiin, että suurin osa jemmoista tyhjenee ja menee kirpparille myyntiin.
Tänä aamuna kuvailin sitten astioita erilaisina setteinä. Ajattelin laittaa ne Facebookin kirpparille, mutta koska en osannu niitä sinne heti siihen hätään laittaa laitoinkin vain omalle sivulleni. Tai seinälle, tai mikä se nyt onkaan... Meni ehkä minuutti, kun kamuskainen soitti, että "mä ostan ne punaiset kipot". Aika pian naapuri laitteli faceen viestiä, että ostais ne keltaiset astiat. Jossain välissä yksi tuttava oli ilmoittautunut yksien Pentikkien ostajaksi. Ja äsken nuori sukulaispoika oli sitten käynyt laittelemassa parin setin kohdalle ostokommenttia.

Eli siis puoli päivää, paria juttua vaille kaikki myyty. Olen ällistyny!!!

Mä myin siis keltaisia Oliivi-sarjan astioita ison läjän, pari punaista valkopilkullista Green Gate -mukia, Pentikin Ainoa, Omenaa, jotain kukallista Pentikin sarjaa... Salaisuuteni taisi olla edulliset hinnat. Kävin nimittäin katselemassa Tori.fi-sivuilla vähän hintoja ennen omien ilmoitusten laittoa, ja järkytyin. Siis ihmiset ilmeisesti mieluummin hautoo vanhoja astioitaan ja pyytää niistä liki uuden hintoja, kuin pääsee niistä eroon edullisesti. No tapansa kullakin. Multa lähti laatukamaa alle euronkin kappalehintaan... sillein niistä eroon pääsee. 
Kauppa se on mikä kannattaa!!
Nyt alan miettiä mitäs mä sit seuraavaks myisin...
No Maalaisunelmat ainaki. Ketä kiinnostais, euron kappale??
=)

terkuin Heli 

5 kommenttia :

 1. Hahaa! Aivan samoissa aatoksissa täällä ollut. Jemmassa ollut jotain astioita ja nyt oon aatellut myydä ne. Kunhan ens saan kaivettua vintistä esiin :D Puhdistavaa, kun saa pikkasen tavaraa vähemmäksi. Mukavaa viikkoa sulle :)

  VastaaPoista
 2. Kaappien perkaamista tuntuu olevan ilmassa. =) Mukavaa viikkoa sullekin!

  VastaaPoista
 3. Kuka tulis mun kaapit perkaan :P ;D ;D

  VastaaPoista
 4. Mullakin on kirppispöytä vaatteille ja pikkutavaralle kerran pari vuoteen. Ihana saada aina siivota nurkat (ja samalla oma pää) tyhjiksi :)

  Hyvin on sulla kyllä facessa kauppa käynyt! Mä olen isompia juttuja myynyt Tori.fi:ssä ja aina on ostaja löytynyt.

  VastaaPoista
 5. Sanna-Mari: mä oon joskus ajatellu, että vois olla kivaa olla joku professional organizer. =) On kai niitä, jotka ihan oikeesti käy siivoomassa toisten kaapit.

  Taina: mä oon ollu hirmu laista kirpparin pitäjä viime vuosina. Mieluummin kannan kamat vaan suoraan jonnekin hyväntekeväisyyteen. Nyt ajattelin kokeilla tota facea ja ihan uskomattoman hyvin onnistu, en olis arvannu!! Mäkin oon Torissa myyny jotain, tykkään siitä kyllä enemmän kuin Huutiksesta, missä tosin en oo koskaan mitään myynytkään.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥