sunnuntai 6. tammikuuta 2013

vapaiden ja arjen odottelua


Kuusipäiväinen työviikko takana. Puh-huh. Tänään tosin oli aika rauhaisa työpäivä. Kuitenkin on eri asia olla töissä kuin kotona. Esim. kotityöt ei tule tehdyksi töistä käsin. =) Ens viikolla mulla on (tällä tietoa) vain yksi työpäivä. Olenkin ajatellu panostaa kotihommiin vapaapäivinä. Kyllä on sitten rentoja vapaita tiedossa... 
Oikeesti olis ihanaa, jos vois vapaapäivinä vaan rentoilla, käydä lenkillä, vaikka vähän vaellella alennusmyynneissä.. lueskella, bloggailla jne. Mutta kyllä nyt täytyy vaan hommiin tarttua, mulla on kyllä jonkunlainen intokin siivoilla, ainakin nyt kun se ei ihan vielä ole oikeesti ajankohtaista... saa nähä onko aamulla vielä intoa!!


Olen tässä nyt muutamana päivänä kävellyt töihin. Matka on ihan kiva, vain 3km, ja tänäänkin se taittui puolessa tunnissa. On vaan aina mukamas joku syy, ettei viitsis kävellä... Olen ihan tyytyväinen, että tänäkin aamuna kuitenkin vaan vedin vaatteet niskaan ja läksin kävelemään. Muu perhe vielä nukkui... samoin eilen kävelin ja annoin muiden nukkua. Voisin siis mennä autollakin tai pyytää miehen kuskaamaan. Mutta jos tästä nyt sais vähän vaikka energiaa päiviin, kun ulkoilis. Oikeesti toi on pieni matka ja aika, kuitenkin olisin sen ajan vain koneella tai jotain muuta yhtä turhaa tekemässä. Ensi viikolla koitan tarmokkaasti lenkitellä koiria, kun ei ole sitä töihin kävelemistä.


Toi meidän toinen karvakuono istuu aina tollein hassusti. Ja yleensä jossain nurkassa tai just vaikka tuolin alla. En oo kenenkään muun koiran nähny istuvan tuollein. =) Miksi se ei makaile, miksi se istuu?? Joskus se jopa "pilkkii" siinä asennossa. Koomista!


Voihan jänönen. Nää söpikset ne vaan on meillä ainainen taistelun aihe. Vuosi sitten kirjoiteltiin jos jonkinlaista lappusta, että "lupaamme hoitaa" ja siihen malliin. No tyttö kyllä hoitaakin ihan mallikkaasti, mutta pojan kanssa on aina vähän vääntöä aiheesta... tai vähän enemmänkin. Välillä niin kyllästyttää se tappelu. No, koitan tässä ottaa himmaillen välillä ja ymmärtää, että tää on nyt tätä teinarien kanssa taistelua. Jokainen minuutti on eteenpäin kohti sitä hetkeä, kun ne aikuistuu ja muuttaa pois kotoa... =D

Huomenna muuten palataan meillä VIIMEINKIN kunnolla arkeen. Nuorimmaisetkin lähtee viimein kouluun taas. Voi onnea ja autuutta! Kyllä minusta niiden loma on hiukkasen liian pitkä, etenkin kun ne kuluttaa aikansa lähinnä liimautuneena telkkariin tai tablettiin. No pienimmäinen kyllä sentään välillä ulkoileekin vähän.

Kuis teillä meni viikonloppu?
Mukavaa tulevaa viikkoa kaikille!

terkuin Heli

5 kommenttia :

 1. Meillä oli beagle rotuinen koira joka istui kans aina just tuolleen!Oli muutenkin hieman omalaatuinen persoona,mutta niin rakas!On ne veijareita :))

  VastaaPoista
 2. Ihanat talvikuvat, kyllä sitä pitäisi niin muistaa rentoutua :). Oikein mukavaa viikkoa sinulle, nautitaan talvikeleistä.

  VastaaPoista
 3. Älä nyt sentään kaikkia vapaapäiviäsi niihin kotihommiin tuhlaa. Jätä edes pieni hetki itsellesi♥ - sä olet sen ansainnut!
  Ihania vapaapäiviä sinne!
  Ja tuo koirulin asento on kyllä aika veikeä;)

  VastaaPoista
 4. Meillä alkoi arki jo toinen päivä ja kyllä mää olin jo odotellut muutaman päivän, että saan laittaa lapsukaisen kouluun :) Mää olen keksinyt tähän tietikoneeseen (siis teinin en omaani) liimautumiseen sellaisen ratkaisun, että jos järkipuhe,uhkailu tai kiristys ei auta niin sitten meille on alkanut tulemaan "sähkökatkoja" Ronskisti vaan sulake irti :D

  VastaaPoista
 5. Marika: hauska kuulla, että toisillakin koirilla on hassuja tapoja!

  Sarppu: kiitos! Kivaa talvista viikkoa sinnekin!

  Lady: no tässä mä tätä pientä hetkeäni vietän... =) Pakko on siivoilla, muuten ahistaa.

  Kiki: kyllä mäkin sit tarpeen vaatiessa oon aika tyly ja otan piuhat veks. Toisaalta notkun aika paljon koneella itekin...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥