torstai 28. helmikuuta 2013

kirjoista ja ystävistä


Tällasia kirjoja luettavana tällä hetkellä. Ylimmän jo luin eilen, ja olipas todella hyvä kirja!!! Kannessa lukee vielä että "avioliiton pelastustarina" ja se onkin ihan tosikertomus. Kyllä tuntui monessa kohtaa, että onkos toi oikeesti mun kirjoittamaa vai mitä häh?? Siis erittäin mielenkiintoinen, suosittelen lukemaan vaikkei nyt mitään suurempia avio-ongelmia oliskaan. Mua yllätti, miten moni asia siellä osui kohdalle - sellasia asioita mitä ehkä olin kuvitellut vain yksin miettiväni.

Nyt on meneillään kasan toisteks ylimmäinen kirja, kiva sekin. Ja edelleen napsin mukaan noita Hietamiesten kirjoja. Onkohan toi alin se sama, mistä on tehty elokuvakin? Ainakin nimi on sama. Elokuvasta tykkäsin.

* * *

Asiasta viidenteen: olen tässä viime aikoina tavannu tosi montaa ystävääni. Sellasiakin, mitä en ole nähnyt aikoihin. Voi että miten voimauttavaa ja onnellistuttavaa onkaan ystävien seura!! Monta tuntia sujahtaa ihan tosta vaan rupatellessa. On se vaan onni omistaa ystäviä!!!

Tänään onkin sitten taas työpäivä. Tai paremminkin työilta... Aurinko paistaa just nyt ja ajattelin kävellä töihin sit muutaman tunnin kuluttua. Aika makee hiihtolomakeli kyllä tänne suuntaan sattui. Hirveen piristävä vaikutus on tuolla valolla. Saiskohan sitä ehkä jopa imuroitua ennen töihin menoa.... vai lukisko kuitenkin vaan kirjaa. =)

Ihanaa päivää kaikille!

terkuin Heli

8 kommenttia :

 1. Minulle kirjojen lukeminen ohittaa imuroinnin :) Joskus hätätapauksessa on pakko joustaa.

  VastaaPoista
 2. Sain tädiltäni pari viikkoa sitten pokkarina tuon Lankakaupan talvi -kirjan. Hän kuulema ei jaksa lukea sitä. Mun mielestä oli ihan jees :)

  VastaaPoista
 3. Rva Kepponen: no niin on viime aikoina mullekin käyny... oon vaan lukenu ja lukenu. Ajoittain huomaan, etten tule avanneeksi tietokonettakaan kun vaan luen, ja se on jo jotain se!!

  Mimmi: minusta se on ihan kiva kirja, kuten ne aikaisemmatkin osat.

  VastaaPoista
 4. Tästä täytyykin siirtyä kirjaston varaussivuille :)

  VastaaPoista
 5. Ootpas innostunut lukemaan ja paljon... nyt valtaa kademieli... pitää varmaan itsekin vaihtaa kevyemmälle vaihteelle. Tällä hetkellä menossa nimittäin Riikka Pulkkisen Totta ("syöpätarina" joskin rento ja ilomielinen), Eine Leinon Orjaromaanit sekä Sinkkosen poika-kirja... ja kaikki tietenkin päällekkäin ja pitkittäin historian opintomateriaalien kanssa... daah...

  Ihanaa, että on ollut ihanaa. Kyllä niissä ystävissä vain jotain on. Ja tuo kevätkin... aah. Sairastaminenkaan ei jaksa totaalisesti masentaa, vaikka hyvin se kyllä on yrittänyt. ;D

  VastaaPoista
 6. Kiki: sinne vaan!

  Saariston kasvatti: olen aikanaan lukenu todella paljon... nyt se on vuosiksi jäänyt ja voi miten ihanaa palata taas kirjojen pariin!

  Ystävät on parhautta! <3

  VastaaPoista
 7. Kirjat on kyllä parhautta. Mä olen lukenut aina ja paljon ja mullehan ei tunnetusti tuota mitään tuskaa vaihtaa imuria kirjaan. Siitä olen tyytyväinen, että meidän nuoret myös lukevat - ovat lukeneet pienestä saakka, ensiksi yhdessä äidin kanssa ja sitten itsekseen. Ja vahvasti olen sitä mieltä, että lapsi, joka lukee, ei koskaan pitkästy;)

  VastaaPoista
 8. Lady: mä olen ollut luvattoman laiska lukemaan lapsille. Tällä hetkellä luen niille Narniaa, jota olen tosin lukenu jo varmaan vuoden... aina pätkä kerrallaan iltaisin, kahdelle nuorimmalle. Musta on surku, että niiden lukeminen rajoittuu Narutoon, Weediin ja Aku Ankkoihin. =( Isoin tyttö tosin lukee paksuja romaaneja, ja paljon lukeekin. Pienin tyttö onneksi on nyt kans vähän innostunut lainaamaan ihan oikeita kirjoja kirjastosta. Noi tietokoneet vie sen ajan, mitä ennen lukemiseen ehkä käytettiin... myös mulla, nolo sanoa. Mutta koitan parantaa tapojani tässä pikku hiljaa...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥