maanantai 4. helmikuuta 2013

kohti uutta (?)


Hellou! Vapaapäivä tänään. Ajattelin kiikuttaa tänään nuo kaikki odottavat kamat jonnekin pois täältä. En taida viitsiä ottaa kirpparipaikkaa... suoraan hyväntekeväisyyteen siis vaan. Monesti mietin tätä asiaa, että miten paljon meiltä menee tavaraa pois vaan... kun ne vois koittaa myös myydä ja saada niistä vähän itselleen takas jotakin. No, minä kuitenkin useimmiten päädyn tähän, että vien ne vain pois, kierrätyskeskukseen tai hyväntekeväisyyskirpparille. Tai annan pois tarvitseville, tai sitten tosiaan ihan pikkuhinnalla myyn (lähinnä lasten pieniä vaatteita). Ei mulla loppujen lopuksi kuitenkaan mitään niin ihmeellistä ja arvokasta ole, että jaksaisin nähdä sen kirppari-, huutis- tai tori.fi-vaivan. 

Nyt on useamman päivän ajan ollut joku ihmeen "kireä pipo"-fiilis. Siihen on varmaan kaksikin syytä: 1) miksi äiti tekee täällä kaiken-marttyyrius ;) sekä 2) pohdinta yhden työpaikan suhteen... hakisko/eikö. Olen koko viikonlopun miettiny hyviä ja huonoja puolia omasta nykyisestä työstä ja koittanu verrata niitä sitten työhön, josta ei oikeesti tiedä ees mitään muuta kuin mitä paikkailmoituksesta on lukenut. Tykkään nykytyöstäni, mutta kiinnostais tuo toinenkin... Soitan sinne kyllä tänään ja kyselen lisää. Varmaan myös haen paikkaa, se onkin sitten täysin eri asia saanko sitä, mutta täytyy nyt kuitenkin kokeilla.

Kiitos kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille!! Nyt oli kommentteja sen verran paljon, etten taida alkaa niihin jokaiseen erikseen vastaamaan, sorry. Kiva kuitenkin kuulla mielipiteenne muutoksista, mukavia kommentteja olitte laitelleet! Paljonhan tässä on tosiaan jo rempattu, kuvista sen parhaiten voi mieleensä palautella. Mutta vielä on se iso lattiaremppa edessä ja se vähän hirvittää jo etukäteen. Lähinnä että mihin tää tavaramäärä siksi aikaa oikein tungetaan... 

Näissä merkeissä siis uuteen viikkoon. Hyvää alkavaa viikkoa kaikille!

terkuin Heli

9 kommenttia :

 1. Voi noita kirpparipinoja kertyy meilläkin, ja yleensä ne päätyy suoraan hyväntekeväisyyteen, en vaan jaksa alkaa hinnoittelemaan ja näkemään sitä vaivaa mitä esim. kirpparipaikka vaatii..

  Meillä on parhaillaan olohuone kutistunut puoleen, toisen puolen lattiaa hiotaan.. Pikkuhiljaa etenee tää hirvee lattiaremppa, on se sitte ihanaa ku se on valmis!

  Ja piti vielä sanomani että kyllä teillä näyttää hienolta! Olohuone erityisesti näyttää ennen-kuvissa hyvin tutulta (mutta kun hirsiseiniä EI VOI maalata, you know.. eikä niitä oikeesti voikaan), ja jälkeen-kuvissa hienot portaat tulee oikein kivasti esiin. Eikä tuo lattiakaan yhtään pahalta näytä.

  VastaaPoista
 2. Hae vaan siitä paikkaa. Onhan se ihan hyvä kartoittaa, että mitä muuta voisi oll tarjolla. Jos pääset haastatteluun saat siitä kokemusta, jos et niin voit miettiä, että pitäisikö parantaa hakemusta. Ja eihän sinne ole pakko mennä, jos vaikka tulisi valituksikin. Itse en saa ikinä aikaiseksi hakea mitään. En vaan jaksa töiden ja perhekuvioiden keskellä, olen jäänyt poterooni odottamaan, että millä YT-kierroksella arpa osuu kohdalleni.

  Meiltä kanssa lähtee tavaraa kassitolkulla Fidalle tai UFFin laatikkoon. Parasta on jos saa kiertoon sukulaiselle tai ystävälle. Lasten kalliimpien ulkovaatteiden osalta olen sentään jaksanut tsempata myyntiä.

  VastaaPoista
 3. sen kun haet vaan paikkaa! "murehdi" lisää vasta jos tärppää! :)

  VastaaPoista
 4. Minä vien myös paljon tavaraa Emmaukseen tai Fidan kirpparille, kerran vain olen myynyt itse kirpparitavaraa ja silloin sainkin ihan kivasti voittoa. Mutta se vaivannäkö... Ja huutiksessa olen myynyt kans jotain.

  VastaaPoista
 5. Sama "vika" täällä, että annan vaan tavaraa pois.Pari kertaa oon kirpparilla myyny, mutta ei oo kyllä mun juttu yhtään.

  Eikös kannata hakee, eihän se mihinkään velvota sen kummemmin.

  Tulit tänään mieleen kun olin fiilistelly että teen sitä ja tätä ja tuota ja osan jätin roikkuun, että teen huomenna niin sitten mulle soitettiin, että tulisikkos huomenna töihin :D

  VastaaPoista
 6. Kiitos siitä sitruunapiirakan ohjeesta,ensmäiset piirakat hävis saman tien..Sunnuntaina on lasten synttärit ja taatusti teen kahvipöytään tuota herkkua!

  VastaaPoista
 7. Vianna: kirpparipinoilla on kumma tapa kerääntyä nurkkiin... Mä en myöskään jaksa sitä kirppisvaivaa, helpompi heittää keräyksiin ja toivoa, että jollekin on iloa kamoista.
  Odotan kuvia teidän lattiasta... ja kiitos kehuista. =)

  Rva Kepponen ja Tiina: haettu on ja haastattelu sovittuna... jännittää!!

  Liiolii: mä en ole koskaan syttynyt sille Huutikselle. En tiiä miks, vaikka moni siellä myy ihan hyvin.

  Sanna-Mari: hih, vai tulit siitä mieleen. No oon tainnu aika monta kertaa kertoa, että taas kävi näin että meenkin töihin ja hommat jäi tekemättä... =)

  mepudi: kiva juttu jos ohjeesta oli iloa! Mä taidankin hommata aineet ja tehdä itekin viikonloppuna piirakkaa, se on kyllä todellakin ihanaa!! Hauskoja synttäreitä teille!

  VastaaPoista
 8. On se välillä niin ahdistavaa vatvoa noiden tavaroiden kanssa. Senkin jälkeen, kun on kirpparipöydän pitänyt, jää tavaroita pyörimään. Sitten aina pohtii, että menisikö niitä seuraavalla kerralla - jos vaihtaisi kirppistä, jos laittaisi toisen hinnan, jos vain sillä kertaa sattuisi se ihminen, joka sen tavaran haluaa.... Sitten kuitenkin aina kun sen vaivan näkee, niin kirpparipöytä tuntuu tuottavan hyvin. Tämä on sellainen noidankehä!

  Ja kun kirppisihmisenä sieltä myös ostaa itselleen paljon kaikenlaista, niin eihän se tavara vähene todellisuudessa millään! :D Kyllä minäkin aina välillä käyn viskaamassa pussit UFFin laatikkoon, se on aika nopea ja vaivaton tapa päästä ylimääräisistä vaatteista eroon. :)

  VastaaPoista
 9. Saara: niin, joskus siellä menee kyllä kaupaksi hyvinkin. Ja mulla viimeksi meni loistavasti facebookin kautta. Kuitenkin aina käy niin, että jotain sitten jää... sit alkaa se vatkaaminen että pidänkö nää vai laitanko vaan johonkin... aika harvoin jaksan tai paremminkin viitsin alkaa siihen!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥