sunnuntai 24. helmikuuta 2013

viikon varrelta


Viikko on vierähtäny. Kaikenlaista on ollu, kuten vaikkapa tytön 18v-synttärit eilen. On se kummallista, miten mulla voi olla jo täysi-ikäinen lapsi, vaikka ite oon vasta 25v!!! =) No, käytiin syömässä (loppujen lopuksi sitten pizzeriassa), tytölle tuli tänne kotiin ihana lauma kavereita kikattamaan, avattiin se eka (laillinen) viinipullo ja sen sellasta. Tyttö sai kavereilta kimppalahjana lahjakortin korkokenkäostoksille - ei oo kyllä ollenkaan tullu tyttö äitiinsä näissä kenkähimotuksissaan. Ja sai se tyttö myös ruusuja ison puskan yhteensä. Kuvan kukkanen on poikakaverinsa jo aiemmin tuomista kukista, jotka laitoin vesimaljaan kellumaan. Aika kivat ovat siinä edelleen.

Viikkoon on mahtunut myös töitä, tietty, sekä neljä perättäistä vapaapäivää, mitä ihanaa luksusta!! Olen käynyt kaverillani hieronnassa ja saunassa - sekin on luksusta, sillä vaikka meillä onkin toi ulkosauna niin ollaan viimeksi saunottu joskus viime keväänä varmaankin... Olen muutenkin tavannu kavereitani, tänäänkin kävin yhden kanssa lenkillä ja toisen kanssa kahvilla. Olen käyny tilaamassa uudet silmälasit sekä myös aurinkolasit vahvuuksilla, ja tilattiin myös isommille lapsille uudet sängyt. Ja sitten olen lukenu kirjoja ja ollu vaan. 

Täällä päin alkoi nyt hiihtoloma, mutta eipä mulla lomaa ole, päinvastoin ihan täysi työviikko. Vapaat tiistaina ja keskiviikkona ja sitten viikonloppu töitä. Huomenna harvinainen aamuvuoro - neljän viikon työvuorojakson ainokainen... Tykkään työstäni, mutta turhan ilta- ja viikonloppupainotteista tuo tuppaa olemaan. Tulisipa joskus eteeni mahdollisuus tehdä puotipuksun hommia ma-pe 8-16 tai jotain sinne päin. Mutta aika harvinaista kai tuollanen työaika tällä alalla tätä nykyä on.

Nyt täytynee lähteä kohta puoleen nukkumaan, että jaksaa herätä aamulla klo 6. Mikä sattuma, että sit kun muut olis lomalla, on mulla aikainen aamuherätys... 

Mukavaa viikkoa kaikille, jospa se kevätkin sieltä vauhdikkaasti pukkais eteenpäin kun on luvattu aurinkoa ja plus-asteitakin!

terkuin Heli

3 kommenttia :

 1. Päivän myöhässä, mutta oikein paljon onnea synttärisankarille :)

  VastaaPoista
 2. No johan... teillä ei olla sitten ainakaan mitään saunahulluja :) meillä ulkosauna on käytössä monta kertaa viikossa! Mutta suihkussakäynti on meille sitten sitä luksusta, kun sen järjestäminen on niin hankalaa...

  VastaaPoista
 3. Kiki: kiitän sankarin puolesta! Meillä onkin toi esikoinen syntynyt naapurimaan rinsessan kanssa samana päivänä. Tai ehkä paremminkin se rinsessa syntyi meidän tytön syntymäpäivänä. =)

  Sanna: joo, ei tosiaan olla saunahulluja. Mä tahtoisin sisäsaunan, uskon että se olis kovemmalla käytöllä. Ollaan ihan armottoman laiskoja lämmittämään pihasaunaa... vaikkei sinne montaa askelta tosta ulko-ovelta ees ole. *nolo* Meillä sit suihku laulaa senkin eestä...

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥