lauantai 30. maaliskuuta 2013

kaappi = visio


Siskon perhe kävi täällä. Meillä on aina tapana mennä siskon kanssa tohon lähellä olevaan Pentikin myymälään norkoilemaan ja shoppailemaan (sisko shoppaa, minä norkoilen...). No, tällä kertaa silmään sattui sellainen helmi, että ei ihan tottakaan. Ja mun päässä syttyi kyllä niin vahva visio tulevaa keittiöremppaa ajatellen, että menin sitten ja varasin tämän kaunokaisen itelleni!!  *in love*

Kyseessä on siis iso kaksipuoleinen kaappi. Joo-o, luit oikein! Tuossa on myös toisella puolella ovet ja hyllyt. Yhteensä kaapilla on syvyyttä reilut 60cm, eli molemmin puolin on noin 30-senttiset hyllyt. Mun visio on sijoittaa toi keittiön ja ruokahuoneen väliin niin, että toiselle puolelle tulee ruokatarvikkeet ja toiselle sitten astiat. Täydellinen!!! Ja väitän muuten hyvinkin, että mun astiat ja ruokatarvikkeet mahtuu kaikki tuohon kaappiin... ehkä jotkut isommat tarjoilulautaset ja kulhot ei mahu (ihan vaan siksi ettei syvyys riitä) mutta muuten. 
 
Tietenkin tämä tarkoittaa sitä, että saatan joutua luopumaan noista muista kaapeistani. Siskon kans jo vähän mietittiin kenties vaihtokauppoja (heillä olis ton kanssa sopiva tumma kaappi samaa mallia mitä mulla on valkoisena), mutta kattoo niitä sitten kun on ajankohtaista. Ja noita "virallisia" tai sanoisko perinteisiä keittiön kaapistoja en todellakaan tule kaipaamaan. Mun visio on ollu muutenkin päästä niistä eroon. Mä en tykkää turhasta tavarasta eikä mulla ole keittiössäkään tarvetta hirveille säilytystiloille. Tämä kaksipuoleinen kaappi nyt kuitenkin avas aivan uudenlaisen mahdollisuuden rempalle. Ah, ihanaa!!  

Nyt vaan sitten odottelen sitä alakerran remonttia alkavaksi... harmi vaan, että se saattaa siirtyä vuoden päähän, kun mies tahtoo eka tehdä noi ulkovuorihommat loppuun. Mut jospas tästä tulevasta kesästä tulis piiiiiiitkä ja lämmin - se vois alkaa jo huhtikuussa ja loppua vasta syyskuussa tai jotain - ja ehtis tehdä sekä ulko- että sisähommat. Ulkovuorta on kuitenkin enää aika vähän tekemättä... No, katsellaan. Mutta tämän kaapin pohjalta mä nyt alan sitten miettiä jatkossa miten tämä laitetaan. 

Nyt taidan kuitenkin ottaa vähän jotain nannaa ja alkaa ootella tän illan kohokohtaa eli Amazing Racea. Huomenna onkin sit jo virallisesti kesäaika - muistakaahan siis kääntää kellot!

terkuin Heli

9 kommenttia :

 1. Voi, onpas se kaunis - ja ihanan tilava. Tuohon mahtuu todella paljon astioita - ja kaikki kerralla näkyvillä! Ja tuo sun idea laittaa se keittiön ja ruokailutilan väliin, on tosi hyvä! Toivottavasti saadaan se ihanan pitkä kesä ja saisit sen keittiöremppasi pian.
  Ihanaa pääsiäistä sinne!

  VastaaPoista
 2. Aikas ihana kaappi!
  Mulla kanssa on vaikka mita visioita, mutta voi olla että vuosia saa joitain vielä odottaa...
  Tarvii ehkä kattoo noita duudsoneita, ne edelliset ei oikein napannu muuta josko nyt.
  Tsemppiä selän kanssa.

  VastaaPoista
 3. Vautsi mikä kaappi, miten minä en ole tuota Pentikillä nähny :) Tarttee mennä käymään kaupungin liikkeessä :D

  VastaaPoista
 4. Lady: tää kaappi oli kyllä rakkautta ensi silmäyksellä!

  Taina: mäkin taidan vaan joutua oottamaan keittiöremppaa... mut onneks kaappi odottaa mua. =)

  Katso ihmeessä Duudsonit tuli taloon, mäkään en yhtään tykänny niistä aiemmista jutuista mutta noi on jotain ihan muuta, pohjalla todellinen auttamisenhalu!

  Johanna: en tiiä onko niillä sitten aina ja joka paikassa samoja juttuja..? En oo aiemmin nähnyt tuota minäkään. Onneks sain sen heti sieltä napattua!

  VastaaPoista
 5. Kaunis on kaappi ja hyvä on ideasikin joka varmasti tuo osaltaan helpotusta astioiden kanssa. En edes uskalla kysyä paljonko se maksoi..

  VastaaPoista
 6. Anne: näin minustakin!

  Peppone: mulla on nytkin astiat tuollasessa irtokaapissa, olen hävittäny suurimman osan noista perinteisistä kaapeista jo. Ja hinnasta sanoisin, että saan kaapin erittäin sopuhinnalla! ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥