perjantai 19. huhtikuuta 2013

vähän niinku rantsussa
Näin keväällä sitä odottaa kovasti jäiden lähtöä. Me kun asutaan nykyään näköjään rantatontilla...


Meidän tontin reuna on tuolleesti kuopallaan ja aikamoinen järvi siinä tosiaan keväisin on. Eilen kävin ystiksen luona ja matkalla sinne totesin, että muuallakin on pellot järvinä:


Joutsenetkin on erehtyneet luulemaan järveksi tätä vissiin.Tuolla kaukana niitä näkyy:


Kevät on kyllä ottanu tosi kovan kirin, lumet on saaneet kunnolla kyytiä eikä enää ole kuin suurimmat kasat jäljellä. Kylmää on silti edelleen, tänään on ollu tosi tuulista ja laitoinkin pihaa kuvatessani vielä untsikan päälle. Kuvasin sit samalla mun uutta tukkaakin vähän:Eilen kävin tosi pitkästä aikaa oikein kampaajalla, yleensä tyttö värjään mun tukan ja leikkausta en muista millon olis tehty. Oli ihanaa olla laitettavana ja tukka on nyt ihan uudenlainen liukuväriraitoineen. Pituuttakin lähti ja otsatukkaa tuli lisää. Kuvat nyt ei oo mitenkään kummoisia, taustatkin mitä sattuu... mutta tukkaa tossa on tarkoitus kattoakin eikä muuta. ☺

Tänään olen hoidellut monta asiaa pois päiväjärjestyksestä. To do -lista oli melkoisen pitkä! Nyt pitäis vielä tälle päivälle saada jotain pientä pyykkiveivausta aikaiseksi ja lapsetkin pitäis vielä kotiin käydä hakemassa riennoistaan. Huomisaamuna aloitan sit kunnon siivoussession. Aijai, on se mukavaa kun on monta päivää vapaata taas!

Hyvää viikonloppua kaikille!

terkuin Heli  

4 kommenttia :

 1. Hieno tukka, tykkään kovasti!!!! Jep, noita ylimääräisiä järviä näkyy ilmestyneen vähän sinne ja tänne...

  VastaaPoista
 2. Kiitos kiitos, tykkään itekin vaihteeksi tällasesta. Saa nähä raaskinko kovin usein värjätä kampaajalla... eli tukka taas sit parin kk kuluttua yksivärinen.

  Järviä näkyy joo, ja ojat tulvii. Se on kevät se!

  VastaaPoista
 3. No jo on vettä ja paljon! Hetkeen aikaan ei noille pelloille ole asiaa mikä taas on huonompi juttu mutta kuuluu kevääseen.

  Kauneutta näkyi kuitenkin harmauden keskellä ja ainakin meikäläinen tykkäsi uudesta hius-lookista paljon.

  VastaaPoista
 4. Peppone: voi sun kanssas, saat hymyn huulille noilla kehuillas! Kiitos vaan! Ja tosiaan noista vesimääristä: meidän piha otti ja imas vedet, pelloista en tällä hetkellä tiiä. Mut tää on aika vähäistä verrattuna noihin uutisissa näkyneisiin Pohjanmaan tulviin... voi hitsi sentään, siellä sitä vettä riittää todella riesaksi asti! Mekin asutaan alavalla seudulla mutta ihan tollasiin ei taideta silti päästä täällä. Paitsi joo hei, tossa lähellä toi Elimäki on entistä järven pohjaa ja ainakin joinain vuosina siinä pellolla on ihmiset käsittääkseni ihan jopa uineet (joo-o, siinä toukokuun lämmössä...)! Matalaahan siinä on, mutta ihan kuitenkin näyttää isolta järveltä!! Huimaa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥