torstai 2. toukokuuta 2013

11-juttuja


Sain Peppone:lta aikkas haastavan haasteen. Olen tätä alottanu ajat sitten mutta en meinaa saada valmiiks ollenkaan... No nyt tää olis sit kuitenki tässä. 

1. Kerro 11 asiaa itsestäsi.
2. Vastaa haastajan 11 kysymykseen.
3. Keksi 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Valitse 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Kerro heille haasteesta.
6. Ei takaisin haastamista.

Huhhuh, paljon hommaa. Aloitetaan siis noista 11 asiasta jotka kertoo minusta...

1. Olen tosi lyhyt. 150cm menee rikki kun on korkkarit jalassa. Myös pipon huippukohta saattaa rikkoa tuon maagisen mitan.

2. Olen kamala asioiden jahkaaja ja niin sanottu sitku&mutku-ihminen.

3. Asun melkein maalla. Täällä on niin parasta asua, vaikka inhoankin pihahommia.

4. Haluaisin kanoja. Mietin miksi sanon tuon muodossa haluaISIn. Jos kuulemani asiat maailmankaikkeuden laeista pitää paikkaansa, mun pitää sanoa, että haluan. Sillon se toteutuu.

5. Olen täydellisyyden tavoittelija, mutta olen huomannut viime aikoina, että olen liian laiska toteuttamaan perfektionistiset ajatukseni. Yhtä kuin: meillä on aina kaaos enkä mä saa koskaan asioita loppuun asti.

6. Luin viimeksi Lorna Byrnen kirjan enkeleistä. Mietin voiko ne olla totta vai ei. Enkelit siis. Ja muutkin vastaavat jutut. Noi uskon- ja muut henkimaailman asiat on mulle sellanen iki-mietintö/jahkailu.

7. Mietin yleensäkin kaikkea niin, että pää vaan savuaa. Esim nyt vaikkapa tulevaa keittiötä, että millainen siitä vois tulla. Tosi häiritsevää kun en keksi vastausta. Tämä tosin olis ehkä myös kuulunut kohtaan 2.

8. Olen tosi mielikuvitukseton. Olen siis todella huono vaikkapa keksimään lahjaa jollekin, tai mitä ruokaa tekisin.

9. Olen äkkipikainen. Toooosi usein mietin, että olisinpa jättäny tuonkin sanomatta. Taikka tekemättä.

10. Sen sijaan kirjoittaessani vatkaan ja vaivaan sitten oikein kunnolla. Kirjotan ja poistan, kirjotan uusiks ja poistan...

11. Mua ärsyttää sana "mukavuusalue". Esim mun sisko sanoi yhden asian tiimoilta, etten uskalla mennä pois mun "mukavuusalueelta". Ehkä se ärsyttää siksi, että se saattaa olla totta.....

No sitten haastajan kysymykset:

1. Uskotko omaan itseesi? En. Olen erittäin epävarma ja haen koko ajan mielipidettä ja jotain ulkoista vastausta sille mitä mun pitäis tehdä esim. työn ja opiskelujen kanssa.

2. Elämäsi ehdottomasti paras päivä? Varmasti joku sellanen päivä kun tajusin miten mielettömän paljon rakastan mun (silloin vielä tulevaa) miestä.

3. Vihaatko jotain sukulaistasi erityisesti? Kyllä. Mä en kerta kaikkiaan voi olla ees samassa huoneessa kuin se. Kerrottakoon, että tunne on varmaankin molemminpuolinen. Sekin häviää aina kun minä tulen... Enkä todellakaan ole ainut, jonka ajatukset siitä ihmisestä on näin "lämpimät".

4. Kumpi ohjaa päätöksenteossasi, järki vai rakkaus? No, rakkaus se taitaa olla.

5. Kuinka pitkälle olet valmis menemään saadaksesi haluamasi? Tjaa... mikäköhän sellanen asia vois olla... kanat? No kyllä mä ajattelin mennä siinä aika pitkälle. =)

6. Kaunisteletko asioita blogissasi? No sanotaan niin, että nykyään jätän ehkä joitain asioita tyystin kirjottelematta. Mut aika realistinen mun blogi mielestäni on siinä muodossa mitä se nyt on. Mutta hei joo, kyllä mä välillä siirrän suurimmat romut kuvista pois...

7. Kuinka usein sana rakkaus tulee mieleesi? Hmm.. no ei ehkä päivittäin. Mut aika usein kuitenkin. Eniten löpisen rakkaudentunnustuksia koiralleni... =)

8. Paljonko olisit valmis tunnustamaan asioita blogissasi jos sinun ei tarvitsisi miettiä mitä muut ajattelevat? Paljon. =) Ennen teinkin niin. Mut koska mä nykyään ajattelen mitä muut ajattelee, jätän niitä asioita kertomatta. Omat asiat ei mua niin vaivaa, mutta muun perheen asioista vaikenen enemmän nykyään.

9. Miksi sinä olet unohtanut sotaveteraanit? No tuota... todennäköisesti ihan vain laiskuuttani ja ajattelemattomuuttani.

10. Mikä on pahin (rehellisyys maan perii) pakkomielteesi? Tiskikoneen järjestäminen. Kukaan muu ei sitä meillä osaa... olen ajatellu tehdä siitä kirjallisen esityksen tiskikoneen viereen. Sanomattakin kai selvää, että live-opetustuokioita olen perheelle pitänyt...

11. Kuinka paljon uskot minun puhuvan paskaa? No paljon!!! =D

Mun mielestä noi Peppone:n kysymykset on kertakaikkiaan loistavia, joten mä laitan ne eteenpäin. Ja haastehan piti heittää 11 blogiin, joilla on alle 200 lukijaa (mulla muuten on yli 200 lukijaa...). Heitetäämpäs tämä siis seuraaville:

Uutta, vanhaa ja lainattua
Punaista ja makeaa
Lady of The Mess
Elämää pellossa
Alussa oli Vehkosuo
elsa-maarit
Puhdistus
Eilistä paistoa
Rantakallion rouva

Ja hei sori mutta nyt mä jätän tähän yhdeksään tän, koska mun on ehdittävä tänään vielä muutakin kun tekemään tätä postausta. =) Mutta tuossa monta mukavaa blogia, menkääs tutustumaan - itse löydän monesti uusia kivoja luettavia toisten listoista.

Peppone, tää oli ihan hirvee urakka, mut kiitos paljon haasteesta kuitenkin! ;)

terkuin Heli

9 kommenttia :

 1. Kiitos, kylläpä lämmitti mieltä! Pistän urakan korvan taakse, ja palaan siihen joskus kun ei ole muuta raportoitavaa :o)

  VastaaPoista
 2. Kiitoksia haasteesta : )

  VastaaPoista
 3. Olkaatten hyvät, te ihanat naiset! Kiva jos jaksatte vastailla, näitä tämmösiin tehtyjä vastauksia on minusta aina tosi kiva lueskella.

  VastaaPoista
 4. Kiitos - oli taas kerran kiva lukea näitä vastauksia. Mulla on nyt muutama haaste tuolla odottelemassa jonossa, mutta vastaan kyllä varmasti aikanaan tähänkin. Mä nimittäin tykkään näistä;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos haasteesta,eiköhän nyt aikaa löydy tähän vastaamiseen :)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon! Olen vastannut kerran tähän samaan haasteeseen, voipi olla, että lukijat eivät jaksa enää minusta kuulla. Mutta oliko sinulla tuossa ne 11 kysymystä joihin vastaan, vai enkö vain osannut katsoa oikein?

  VastaaPoista
 7. Kiitos! Olet AINOA joka on vastannut rehellisesti 9. kohdan kysymykseen ja se on asia jota arvostan suuresti! <3

  VastaaPoista
 8. kiitos haasteesta. Mulla onkin tässä nyt muutaman päivän vapaat, niin on aikaa vastailla :)

  VastaaPoista
 9. Lady: kiva kun tykkäät, ja kiva jos vastaat! Mä aina tykkään ite lukea ihmisistä tällasia asioita.

  Ani: kiva kiva!

  Tessa: mun mielestä on aina kiva lukea vastauksia, vaikka niitä olis aiemminkin tehnyt. =) Ja tosiaan ne vastattavat kysymykset on nuo samat mihin ite vastasin, eli Peppone:n tekemät kysymykset.

  Peppone: kävin kattelemassa muidenkin vastauksia. No, mä oon tällanen rehellinen tyyppi.. =D

  Punainen: kiva jos vastailet! Kivoja vapaita!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥