torstai 30. toukokuuta 2013

tämmönen päivä tänään


Tällä viikolla on ollu erittäin väsähtäneet fiilikset. Kävin äsken taas tuolla metsässä vetelehtimässä, mutta ei tullu lisävirtaa sieltäkään. Taidan ottaa kupin vahvaa teetä, päikkäritkään ei olis paskempi idea. Onneks edessä on monta vapaapäivää - ainakin teoriassa, nimittäin tänäänkin piti olla vapaa mutta menin töihin muutamaksi tunniksi. 

Monta asiaa pitäis tehdä näidenkin vapaiden aikana, muun muassa (yllätys yllätys) siivota. Parin viikon kuluttua on meillä ne rippijuhlat ja tahtoisin nuohota koko talon, aitan ja saunankin pestä sitä ennen. Puhumattakaan, että tota pihaa pitäis kai alkaa viimeinkin ruokkoamaan, kun voikukkaloisto alkaa hiipua... Mulla on vielä viikko töitä ja sitten on parin viikon loma, ekan lomaviikon olen suunnitellu tuohon suursiivoukseen käyttää aika tiukasti ja suunnitelmissa on myös tehdä tarjottavat sinne juhliin itse. No saapa nähdä... en ole mikään kokkikolmonen saatikka leipuri... 

Nyt ei irtoa kummempaa. Teepannu tulille, ei kai tässä muu auta. 
*haukotus*

Onks teillä jo lomafiiliksiä?

Heli

6 kommenttia :

 1. Täällä myös ollut saamaton olo jo monta päivää - siis vielä normaaliakin saamattomampi;) - ukkosta ilmassa - paine vetää kyllä takamusta ja vähän muutakin maata kohden eikä silmät meinaa pysyä auki.
  Ja hei - ei ne juhlavieraat todellakaan tule teille tupatarkastusta pitämään eivätkä kaappeihin kurki!

  VastaaPoista
 2. L.O.M.A. alkaa lauantain aamupäivän jälkeen. Tai noh loma ja loma - työttömyysaika. Mutta odotan jo sitä innolla.
  Mä vetäsin äsken pienet tirsat. Pienemmät, mitä normaalisti viimeaikoina. Ja pääsin jopa nopeesti ylöskin, kun aika oli. Lieneeköhän lääkitys kohdillaan nyt tällä mammalla :D
  Inspiraatiokärpäsen toivon sinne antamaan sulle inspistä aloitella kotihommia juhlia varten!

  VastaaPoista
 3. Täälläkin on "väsähtänyt" fiilis. Lomaan olis vielä reilut pari viikkoa. Eiköhän se mene äkkiä sekin. Kuulostaa reippailta nuo sinun lomasuunnitelmasi - täälläkin olis tarvis isommalle siivoukselle. Toiveissa olisi saada nykyinen asunto kaupaksi kesän aikana, joten mielellään siivoaisi jo sitä seuraavaa, toivottavasti vähän paremmat säilytystilat omaavaa asuntoa.

  VastaaPoista
 4. Lady: mulla on ihan liian vähän unen takia varmaan väsy. Ja en mä siksi siivoa että tekisivät tupatarkastusta... voi olla ettei meille ees tule kuin nää tutut jotka näkee tän kämpän ihan normitilassa muutenkin. =D Mutta mulla on hirvee hinku jotenkin päästä kaivamaan kaapit ja joka nurkka.

  Mimmi: voi, sulla on ihanan pitkä loma!! Saathan sä jotain korvauksia kuitenkin, ettei ihan rahatta tarvii olla? Noi on oikeesti aika kummallisia noi kouluavustajien sopparit, kun aina kesäksi joutuu työttömäksi. Toisaalta mulle kelpais hyvin toi homma - miksi en aikanaan lähteny kuitenkin sitä opiskelemaan... hilkulla oli, ja töitäkin sillä alalla tein noin vuoden. Mutta siis ihanaa lomaa sulle!!

  Aaken äiti: toivon teille onnea asuntokauppaan! Mulla on loman alkuun enää reilu viikko... jee!

  VastaaPoista
 5. Meillä on ainakin näillä keleillä koti ihan kaaoksessa. helteessä ei todellakaan huvita ruveta siivoamaan!
  Koitahan saada levättyä!

  VastaaPoista
 6. Taina: meillä on aina kaaos... kelistä huolimatta. On hirvee hinku alottaa taas joka nurkan tyhjennys - alotinkin jo ulkoeteisestä... =)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥