lauantai 15. kesäkuuta 2013

tän päivän tekosia


Toi (vanha) kuva on jotenkin niin vinkee, että tilasin siitä sit ihan suurennoksen. Kuten myös muutamasta muusta. Hyvän linkkivinkin antoi Tessa blogissaan, kiitos siitä!

Tämän päivän muita "saavutuksia":

 *fyskassa käynti ja etenkin sieltä hengissä selviäminen... siis HUHHUH miten taitavat näpit oli sillä ohjaajalla, kun mun selän jumeja kaiveli. Kaivelipa myös mun rannetta auki, siis OMG miten hirveesti sekin sattui... mutta samalla aika moni juttu sai vähän niin kuin selvitystä. Tästä sit vaan eteenpäin.

*kaupassa käynti kilometrin mittaisen listan kanssa

*astioiden nouto

*neljän kakun teko

...ja siinä ne sit vissiin olikin. Huomenna ohjelmassa vaatteiden venkslaamista, toivottavasti verhojen laittelua ja muuta sen sellaista.

Sii juu!

Heli

3 kommenttia :

 1. Touhukas päivä sulla! :) Minäkin oon ensi viikolla menossa hierojalle "kaiveltavaksi". Silloin se sattuu ihan kamalasti ja ei siitä kyllä enimmäkseen nauttia voi, mutta ihana saada jumituksia pois. Kyllä se jälkikäteen palkitsee. :)

  VastaaPoista
 2. Hirmuisen nätti kuva, laittaa mielikuvituksen laukkaamaan :) Kuvittelen, että jos se olisi isompi kuva, niin siinä olisi ympärillä iso joukko iloisia juhlijoita viettämässä sadonkorjuu bileitä :)

  VastaaPoista
 3. Saara: on vähän pakko ollu pitää näitä touhukkaita päiviä nyt... kohta se siitä laantuu, kun saadaan ne juhlat ohi. =) Ja kyllä, hierojalla on kamalaa ja samalla myös niin ihanaa käydä. Mulla on noi tietyt kohdat niin hirrrveen kipeitä että ihan tuskissani aina siellä kiemurtelen.

  Kiki: hih, oikeesti toi oli hyvinkin rauhallisesta tilanteesta. Mummolassa olin vain mummon kanssa kaksin ja oli ihana hiljainen syystunnelma... Toi kuva on munkin mielestä tosi kiva jotenkin.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥