lauantai 15. kesäkuuta 2013

viime tipassaHyvällä mallilla on hommat. Vielä mä täällä viimeisiä pellillisiä pipareita paistan, pyykkiä on siellä täällä jne mutta kuitenkin ihan jees fiilis. Tänään on mm. laitettu kuntoon vaateasiat, siivottu pihaa, viritelty astioita yms. tarjoilujuttuja esille ja tuoleja paikoilleen, haettu pellolta luonnonkukkia maljakkoon ja naapurista lisäjääkaappi lainaan. Vieläkään ei ole tullu sellasta oloa, että apua, kiire... 

Huomenna aamulla on kuitenkin noustava ajoissa. Vielä täytyy koristella kakut, paistaa piirakat, keittää munat, tehdä munavoit ja väkertää noin miljoona pientä leipästä. Sekä tietenkin pukeutua, laittaa naama ja tukka ja muuta sellasta. Mulla on kuitenkin ihan rento olo - hyvin se menee. Oikeastaan ainoa asia mikä jänskättää on tarjottavien riittävyys. Jos ei riitä, niin ei sit muuta kun kaupasta jätskiä hakemaan... kaiken järjen mukaan pitäis kuitenkin riittää.

Ja vaikka en todellakaan myönnä että olis mitään stressiä nyt, niin iskipä kuitenkin viime yönä migreeni, joka on sitten juilinu koko tämän päivänkin. Höh. Oli miten oli, huomenna meillä juhlitaan. Juhlakalukin on tyylikkäämpänä kuin koskaan ennen upouudessa puvun takissaan. Toivotaan hienoa päivää hänelle!

Heli

PS. Olen kyllä ihan uskomattoman ylpeä itsestäni, jos kun kaikki menee hyvin. Kaikki tarjottavat on itse tehtyjä (no piirakat nyt sit vain paistettuja, mutta kuitenkin...), ja vaikkei ne nyt mitään sen ihmeellisempiä juttuja ole kuin mitä nyt ovat, niin itetehtyjä kuitenkin!! Ja ainakin tähän asti kaikki on muutenkin menny ilman valtavaa hermoromahdusta. Kerrankin!!!☺

9 kommenttia :

 1. Toivon teille oikein onnistuneita juhlia.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa ja ikimuistoista juhlapäivää!

  VastaaPoista
 3. Mukavia juhlia! Meillä sama edessä kuukauden päästä.

  VastaaPoista
 4. Hyvä Heli, on aihettakin olla sun itsestäsi ylpeä =) Asenteen ollessa oikea hoituu juur tuollaiset juhlajärjestelytkin mukavalla tempolla ja aikaansaannoksia on kiva katsella.

  Kun koti on kondiksessa, tarjottavat valmiina, juhlakalu komeana ja te muutkin hyvällä fiiliksellä mukana, niin eihän juhlat voi olla onnistumatta!

  Siis oikein mukavia hetkiä sinne ja onnea juhlan keskipisteelle ;)

  VastaaPoista
 5. Oikein paljon onnea ripille pääsyn johdosta! Minä ainakin nostelen täällä virtuaalista hattua itse teit - urakasta :) Ja vielä ilman hermoromahdusta :)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti meni juhlat hyvin, hyvältä ainakin vaikuttaa! :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille - hyvin meni ja kiva päivä oli! Lisää seuraavassa postauksessa. =)

  VastaaPoista
 8. Hienoa!!! Uteliaana odottelen kuvia ja tunnelmia juhlista..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! ♥